Projecta on aloittanut yhteistyön italialaisen PNR suutinvalmistajan kanssa

Italialainen PNR on 1968 perustettu perheyritys, joka valmistaa suuttimia Vogherassa Italiassa, jossa yhtiön tehtaiden tuotantopinta-ala on yli 20.000 m2. PNR palvelee asiakkaitaan globaalisti oman myyntiverkostonsa ja yhteistyökumppaniensa – kuten Projecta – kautta.

Pitkä menestyksekäs historia Euroopan suutinmarkkinoilla on ollut mahdollista jatkuvien investointien, tuotekehityksen ja henkilöstön kehittämisen avulla.

PNR:n suuttimet ovat korkealaatuisia ja palvelu ammattitaitoista. Täysin varusteltu testilaboratorio, uusinta tekniikka olevat tuotantokoneet, ammattitaito ja tuotepatentit tekevät PNR:stä varteenotettavan partnerin vaativimmillekin asiakkaille, joille palvelu, tuotteiden korkea laatu ja toimitusvarmuus ovat tärkeitä asioita.

”Projecta on meille ihanteellinen kumppani, koska sillä on pitkä historia teollisuuden toimittajana ja paljon suutinosaamista. Haluamme laajentaa toimintaa Suomen markkinoilla ja kehittää tuotteitamme uusiin sovelluksiin yhteistyössä luotettavan kumppanin kanssa.”, toteaa PNR Nordicin toimitusjohtaja Lena Bernhed.

”PNR on jo yhteistyömme alussa osoittanut haluavansa panostaa nopeaan asiakaspalveluun ja omaavansa laajan osaamisen vaativissakin suutinsovelluksissa. Meille eurooppalainen valmistaja ja tekninen tuki mahdollistavat nopean reagoinnin ja asiakkaiden vaatiman toimitusvarmuuden.” kertoo Projecta tuotepäällikkö Milja Jokiranta.”

Tarjoamme seuraavia suutintyyppejä:

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367