Everloy-suuttimet

Saatavilla myös erikoisvalmisteisia suuttimia

Japanilainen Everloy on yrityksen perustamisesta, vuodesta 1938 alkaen valmistanut korkeatasoisia suuttimia teolliseen tuotantoon. Suutinteknologian kehittämiselle on pitkäjänteisesti rakennettu vahva perusta vuosikymmenten ajan. Tekniikan nopea kehittyminen asettaa uusia haasteita myös suutinteknologialle kansainvälisesti. Everloy on panostanut muutosten hallintaan ja jatkaa tuotekehitystä asiakkaidensa kanssa korkean laatutason suutinten suunnittelussa ja valmistamisessa. Projectan ja Everloyn yhteistyö on jatkunut vahvana toistakymmentä vuotta. Asiakaskunta on painottunut metalli- ja paperiteollisuuteen. Mikäli tuotannossanne ilmenee suutintarpeita – ota yhteys Projectaan!

Suuttimen yleisin käyttötarkoitus on rikkoa tai pisaroida nestevirtaus suihkukuvioksi. Huolimatta yksinkertaisesta tehtävästä suuttimia löytyy suuri valikoima mahdollistaen kohteen tarpeen mukaisen suihkun aikaansaamisen. Erilaiset nesteet, käyttöolosuhteet ja ulkoiset tekijät määrittelevät oikean tyypin kohteeseen. Mallivaihtoehtoja on kymmeniä tuhansia, joten suosittelemme lämpimästä puoleemme kääntymistä oikean mallin löytämiseksi.

Yleisimpiä suihkutuskuviotyyppejä on viisi: viuhka, pistesuihku, täyskartio, avokartio sekä sumu. Jokaisesta tyypistä löytyy useita eri suutinmalleja, jotka löydät klikkaamalla alla olevia tuoteryhmäpainikkeita. Mikäli näistä ei sopivalta tuntuvaa mallia löydy, on mahdollista valmistaa erikoissuuttimia tai kokonaisia suutinasennelmia, joita kutsutaan myös joissain yhteyksissä suutinlanssiksi. Näiden osalta suosittelemme yhteydenottoa asiantuntijoihimme.

 

 

Milja Jokiranta

+358 20 771 3306
tuotepäällikkö
teollisuuskomponentit suuttimet
Shopping Cart
Scroll to Top