Teollisuusnostimet

Teollisuusnostimet sisä- ja ulkokäyttöön

Projectan valikoimista löytyy teollisuusnostimia moneen tarpeeseen. Nostopöydistä ja tavarahisseistä löytyy räätälöityjä ratkaisuja ja nostimien nostokyky yltää jopa sataan tonniin saakka. Alipainenostinvalikoimasta löytyy nostimia paneelien ja lasin käsittelyyn. Ratkaisuja löytyy myös muovi- ja metalliteollisuudelle. Lisäksi Projectan valikoimiin on saatu henkilönostimia sisätiloihin sekä apukurottajia, jotka soveltuvat sekä sisä-, että ulkokäyttöön.

Lataa esite

Ergolyft logo

Nostopöydät ja tavarahissit teollisuuteen

Projecta-tuotevalikoimaan kuuluu asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt nostopöydät ja tavarahissit, joiden nostokyky yltää jopa 100 tonniin asti. Nostopöytien nostokorkeus, kuorma ja tason koko ovat sovellettavissa asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin.

Projecta-nostopöydät ovat CE-merkittyjä ja standardin SS EN 1570-1 mukaisesti valmistettuja. Valmistuksessa on huomioitu erilaisten työympäristöjen käyttöturvallisuusvaatimukset.

Projecta-tavarahissien ja nostopöytien käyttökohteet eivät pelkästään rajoitu teollisuuden eri aloille vaan myös erilaisiin varastointitiloihin, kauppoihin ja palvelulaitoksiin.

Tutustu nostopöytiin

Tutustu tavarahisseihin


Elephant logo

Alipainenostimet paneelien käsittelyyn &
Alipainenostimet lasin käsittelyyn tehdas- ja verstaskäyttöön

Italialainen Elephant perustettiin vuonna 1979. Yritys on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittelyyn liittyvien ongelmien ratkaisuun. Elephant on pystynyt keskittymään tuoteinnovaatioihin ja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioonottamiseen. Vuosien varrella kerätty kokemus, teknologisesti edistyneiden koneiden hankinta ja yrityksen kasvu ovat mahdollistaneet nostinratkaisujen toimittamisen yli 70 000 tehtaalle maailmanlaajuisesti. Nosturien, levynostimien ja tyhjiönostimien tuotannossa Elephant pystyy tarjoamaan kaikille asiakkaille asianmukaisen ratkaisun kaikenlaisiin kuormiin liittyviin erityisiin käsittelyvaatimuksiin. Tekninen, erikoistunut ja pätevä henkilöstö valmistaa räätälöityjä prototyyppejä asiakkaiden vaatimuksien pohjalta ja tarjoaa nostinratkaisuja monipuolisiin automaatio- ja tuotantotarpeisiin marmori-, puu-, ja lasialalle.

Projectalta nyt Elephantin alipainenostimet huokoisten- ja tiiviiden levyjen käsittelyyn sekä lasin käsittelyyn tehtaissa ja verstaissa.

Turustu Elephant-paneelinostimiin

Turustu Elephant-lasinnostimiin


wirth logo

Alipainenostimet lasinkäsittelyyn työmaakäytössä

Saksalainen WIRTH GmbH on vuodesta 1992 toimittanut vaativia teollisuuden ja materiaalinkäsittelyn ratkaisuja. Yrityksen Oktopus® Installation Systems Division kehittää ja valmistaa alipainenostolaitteita erityisesti rakennustyömaa-asennuksiin ja tehdaskäyttöön lasiteollisuudessa.

Tutustu Wirth-lasinnostimiin


EuroTech logo

Tuubinostimet moneen tarpeeseen

Saksalainen EuroTECH Vertriebs GmbH on vuodesta 1996 tarjonnut kattavan valikoiman alipainekomponentteja sekä täydellisiä nosto-, käsittely- ja kuljetusratkaisuja. Valikoimaan kuuluvat mm. sarja- ja räätälöidyt nostolaitteet, alipainekeventimet sekä alipaineratkaisut automatisoituihin käsittelytehtäviin. EuroTECH on keskittynyt puu- ja lasiteollisuuden nostimiin mutta valikoimasta löytyy ratkaisuja myös metalli- ja muoviteollisuudelle.

Tutustu EuroTech-tuubinostimiin


Apukurottajat tehtaisiin, verstaisiin ja asennustyömaille

Winlet on GMV:n tuotemerkki. Winlet on sarja apukurottajia, jotka pystyvät nostamaan ja käsittelemään jopa 1 000 kg. Ikkunoiden asentamisen ja lasilevyjen nostamisen lisäksi Winlet-apukurottajat ovat ihanteellisia graniitin, betonin, teräslevyjen, puulevyjen ja muiden ilmatiiviiden levyjen nostamiseen.


Axolift logo

Henkilönostimet sisätiloihin

AXOLIFT on uusi tuotemerkki, jonka omistaa GROMET, yli 20-vuotias metallintyöstökoneisiin erikoistunut yritys. Laserleikkaus-, CNC-työstö- ja robottihitsauskoneet kuuluvat yrityksen tuotevalikoimaan. Rungot tehdään Italiassa, mikä takaa laadukkaat tuotteet. Yritys suunnittelee ja valmistaa kaikki Axolift-tuotteet itse.


Rehnen logo

Rehnen machinenBau on saksalainen liikuteltavien nostopöytien valmistaja. Laadukkaat nostopöydät takaavat ihanteellisen työskentelykorkeuden. Kevyiden nostopöytien kapasiteetti yltää 300 kg asti ja vakiomalleja löytyy  3 kpl. Liikuteltavat nostopydät löytyvät verkkokaupastamme.


 

Kalle Fontell

Kalle Fontell

+358 20 771 3367
tuotepäällikkö
teollisuuskomponentit, nostimet, suuttimet, pumput ja turvallisuustuotteet

Riku Kallinen

+358 20 771 3338 
tuotepäällikkö

nostimet & teollisuuskomponentit

Shopping Cart
Scroll to Top