Teollisuusnostimet

Nostopöydät ja tavarahissit teollisuuteen

Projecta-tuotevalikoimaan kuuluu asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt nostopöydät ja tavarahissit, joiden nostokyky yltää jopa 100 tonniin asti. Nostopöytien nostokorkeus, kuorma ja tason koko ovat sovellettavissa asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin.

Projecta-nostopöydät ovat CE-merkittyjä ja standardin SS EN 1570-1 mukaisesti valmistettuja. Valmistuksessa on huomioitu erilaisten työympäristöjen käyttöturvallisuusvaatimukset.

Projecta-tavarahissien ja nostopöytien käyttökohteet eivät pelkästään rajoitu teollisuuden eri aloille vaan myös erilaisiin varastointitiloihin, kauppoihin ja palvelulaitoksiin.

Tutustu Projecta-nostimiin


Elephant logo

Alipainenostimet paneelien käsittelyyn &
Alipainenostimet lasin käsittelyyn tehdas- ja verstaskäyttöön

Italialainen Elephant perustettiin vuonna 1979. Yritys on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittelyyn liittyvien ongelmien ratkaisuun. Elephant on pystynyt keskittymään tuoteinnovaatioihin ja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioonottamiseen. Vuosien varrella kerätty kokemus, teknologisesti edistyneiden koneiden hankinta ja yrityksen kasvu ovat mahdollistaneet nostinratkaisujen toimittamisen yli 70 000 tehtaalle maailmanlaajuisesti. Nosturien, levynostimien ja tyhjiönostimien tuotannossa Elephant pystyy tarjoamaan kaikille asiakkaille asianmukaisen ratkaisun kaikenlaisiin kuormiin liittyviin erityisiin käsittelyvaatimuksiin. Tekninen, erikoistunut ja pätevä henkilöstö valmistaa räätälöityjä prototyyppejä asiakkaiden vaatimuksien pohjalta ja tarjoaa nostinratkaisuja monipuolisiin automaatio- ja tuotantotarpeisiin marmori-, puu-, ja lasialalle.

Projectalta nyt Elephantin alipainenostimet huokoisten- ja tiiviiden levyjen käsittelyyn sekä lasin käsittelyyn tehtaissa ja verstaissa.

Turustu Elephant-paneelinostimiin

Turustu Elephant-lasinnostimiin


Alipainenostimet lasinkäsittelyyn työmaakäytössä

Saksalainen WIRTH GmbH on vuodesta 1992 toimittanut vaativia teollisuuden ja materiaalinkäsittelyn ratkaisuja. Yrityksen Oktopus® Installation Systems Division kehittää ja valmistaa alipainenostolaitteita erityisesti rakennustyömaa-asennuksiin ja tehdaskäyttöön lasiteollisuudessa.

Tutustu Wirth-lasinnostimiin


EuroTech logoSaksalainen EuroTECH Vertriebs GmbH on vuodesta 1996 tarjonnut kattavan valikoiman alipainekomponentteja sekä täydellisiä nosto-, käsittely- ja kuljetusratkaisuja. Valikoimaan kuuluvat mm. sarja- ja räätälöidyt nostolaitteet, alipainekeventimet sekä alipaineratkaisut automatisoituihin käsittelytehtäviin. EuroTECH on keskittynyt puu- ja lasiteollisuuden nostimiin mutta valikoimasta löytyy ratkaisuja myös metalli- ja muoviteollisuudelle.

Tutustu EuroTech-alipainekeventimiin/tuubinostimiin


Apukurottajat tehtaisiin, verstaisiin ja asennustyömaille

Winlet on GMV:n tuotemerkki. Winlet on sarja apukurottajia, jotka pystyvät nostamaan ja käsittelemään jopa 1 000 kg. Ikkunoiden asentamisen ja lasilevyjen nostamisen lisäksi Winlet-apukurottajat ovat ihanteellisia graniitin, betonin, teräslevyjen, puulevyjen ja muiden ilmatiiviiden levyjen nostamiseen.


Axolift-logo

AXOLIFT on uusi tuotemerkki, jonka omistaa GROMET, yli 20-vuotias metallintyöstökoneisiin erikoistunut yritys. Laserleikkaus-, CNC-työstö- ja robottihitsauskoneet kuuluvat yrityksen tuotevalikoimaan. Rungot tehdään Italiassa, mikä takaa laadukkaat tuotteet. Yritys suunnittelee ja valmistaa kaikki Axolift-tuotteet itse.

Teitä palvelee

Toni Tahvanainen

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3336

Riku Kallinen

Myynti / Asiakaspalvelu

+358 20 771 3338 

Arto Parkko

Tuotepäällikkö

020 771 3317

Mitä uutta Projectalta

03.11.2021|Nostopöydät ja tavarahissit

Projectan valikoimista löytyy tasojen ja kerrosten väliseen tavaran nostamiseen turvallliset tavaranostimet, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan sekä sisä- että…

20.11.2020|Alipainenostimet paneelien käsittelyyn Puuntyöstökoneet

Italialainen Elephant Srl perustettiin vuonna 1979. Yritys on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittelyyn liittyvien ongelmien ratkaisuun. Elephant on pystynyt keskittymään tuoteinnovaatioihin ja…

12.08.2020|Alipainenostimet lasinkäsittelyyn

Projectan Elephant-tuotevalikoimaa on laajennettu lasin alipainenostimilla.  Paine-ilmatoimisissa ELEPHANT- alipainenostimissa on yli 20 eri mallia riippuen käyttökohteen tarpeen manuaali- tai paineilmatoimisista…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ