Ilmasuuttimet

Ilmasuuttimia käytetään tavallisesti paineilmalla. Yleisiä käyttökohteita ovat puhdistus- ja kuivaussovellukset. Omat suutinmallit löytyvät myös kohteisiin, joissa ruiskutettavana kaasuna on höyry. 

 

FINZ -paineilmasuutin

 

FINZ -mallin paineilmasuutin on leveä monireikäinen paineilmasuutin, joka on valmistettu ABS -muovista tai vaihtoehtoisesti Rytonista. Suutinta käytetään puhdistus-, puhallus- ja kuivaussovelluksissa. Suutin luo leveän iskuvoimaisen ja tehokkaan ilmaverhon, jonka vaikutusta voidaan parantaa asentamalla usea FINX -suutin vierekkäin, suutinkokokoja on saatavilla kolmea erilaista. 

Tarpeen vaatiessa saatavilla on myös leveämpiä malleja, sekä malleja jotka ovat valmistettu metallista, mikä parantaa ilmasuuttimen isku-, kulutus sekä lämmönkestävyyttä. Exair -puhalluspistooleista löytyy omat tehokkaat mallit niin pistemäiseen kun leveämmän ilmaverhon tuottamiseen.

 

Suuttimet hyörylle ja paineilmalle


Leveiden verhomaisten suutinten lisäksi on saatavilla suuttimia, joita voidaan tehokkaasti käyttää niin paineilman kuin höyrynkin ruiskuttamiseen. Saatavilla on malleja, jotka aikaansaavat viuhkamaisen tai pistemäisen ilma- tai höyrysuihkun, lisätietoja saat Projectan henkilökunnalta.

21

1 tuote(tta)

21

1 tuote(tta)