Teollisuustuotteet Projectan verkkokaupasta

Projectan omasta verkkokaupasta löydät kilpailukykyiseen hintaan monia teollisuustuotteita, kuten työkaluja, tarvikkeita, materiaaleja ja paineilmatuotteita. Monessa tapauksessa tuotteen hankkiminen on vaivattominta verkkokaupan kautta. Ja mikä tärkeintä: lupaamme pitää laatutason korkealla myös verkkokaupan tuotteissa.

Verkkokauppaan kannattaa avata yritystili, jolloin yrityskohtaiset alennukset tulevat myös näkyviin. Tunnukset voi tilata tästä:

Tilaa tunnukset verkkokauppaan

Joissain tuotteissa ei näy verkkokaupassa hintaa. Ne ovat pääsääntöisesti tuotteita, joita modifioidaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Tarvitsitpa sitten puu-, lasi- tai alumiinialan työkaluja ja tarvikkeita, Verkkokaupasta hankit laatutavaraa kätevästi kohtuuhintaan. Kaikki ratkaisumme ovat tarkoitettuja ammattimaiseen tuloksentekoon. Verkkokaupan Materiaalit-osiosta löydät lasialan raaka-aineita sekä monenlaisia tarveaineita talonrakennukseen. Klikkaa itsesi verkkokauppaan!

Meiltä hankit laadukkaat paineilmaputkistot ja -pistoolit, venttiilit, liittimet, letkut, kelat, ilmaveitset, jäähdyttimet, lastu- ja nesteimurit, staattisuuden poistolaitteet ja monet muut laitteet monille eri teollisuuden aloille. Tuotteet löytyvät verkkokaupastamme.

Kaikki tuotteet eivät sovellu verkkokauppatuotteiksi, vaan ne räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi pumput ja suuttimet sekä erilaiset turvallisuustuotteet, kuten hätäsuihkut. Nämä tuotteet löytyvät nettisivuiltamme ja lisätietoa ja tarjouksen niistä voi pyytää tuotepäälliköiltämme.

Työturvallisuustuotteet kuuluvat vahvasti Projectan kokonaistarjontaan. Tavoitteemme on toimittaa ammattimainen ja turvallinen kokonaisratkaisu, joka auttaa asiakasyritystämme lisäämään työntekijöidensä turvallisuutta. Tutustu työturvallisuustuotteiden valikoimaamme.

PNR- ja Everloy-suuttimet teollisuuden moniin käyttötarkoituksiin. Suuttimen yleisin käyttötarkoitus on rikkoa tai pisaroida nestevirtaus suihkukuvioksi. Suuttimia on useita eri tyyppisiä jokaisen kohteen tarpeen mukaisen suihkun aikaansaamiseksi. Tutustu valikoimaamme.

Projecta oy edustaa ARO-tuotteita yksinoikeudella Suomessa. Aron valikoimiin kuuluu paineilmatoimiset kalvopumput ja mäntäpumput, pumppukokonaisuudet ja paineilman huoltolaitteet. Käyttövarmojen ja tehokkaiden ARO-tuotteiden laadun takaa joukko huippuammattilaisia ja yli 85 vuoden kokemus.

Ingersoll Randin akku- ja paineilmatoimiset työkalut on tarkoitettu kovaan ammattikäyttöön. Projecta toimii virallisena Ingersoll Rrand -teollisuustyökalujen maahantuojana Suomessa. Tutustu valikoimaan.

TEITÄ PALVELEE

Lauri Äyräs

Lauri Äyräs

+358 20 771 3206

myynnin tuki

Tuomas Marjamaa

+358 20 771 3332
Tuotepäällikkö

Teollisuuskomponentit
Paineilmatuotteet

Milja Jokiranta

+358 20 771 3306
Tuotepäällikkö

Teollisuuskomponentit
Suuttimet

Riku Kallinen

+358 20 771 3338 
Tuotepäällikkö

Nostimet & teollisuuskomponentit

Kalle Fontell

+358 20 771 3367
Tuotepäällikkö

Teollisuuskomponentit
Suuttimet, pumput ja turvallisuustuotteet

Arto Parkko

020 771 3317
Myyntipäällikkö

Alumiinin- ja lasintyöstökoneet sekä lasialan materiaalit

Vieritä ylös