Teollisuustuotteet Projectan verkkokaupasta

Projectan omasta verkkokaupasta löydät kilpailukykyiseen hintaan monia teollisuustuotteita, kuten työkaluja, tarvikkeita, materiaaleja ja paineilmatuotteita. Monessa tapauksessa tuotteen hankkiminen on vaivattominta verkkokaupan kautta. Ja mikä tärkeintä: lupaamme pitää laatutason korkealla myös verkkokaupan tuotteissa.

Uusi verkkokauppa avataan 16.8.2023 ja vanha sulkeutuu 10.7.2023. Runsaan kuukauden mittaisen katkon aikana tilaukset voit tehdä joko sähköpostitse  osoitteeseen  verkkokauppa@projecta.fi tai soittamalla vaihteeseemme 020 771 30.

Verkkokauppaan kannattaa avata yritystili, jolloin yrityskohtaiset alennukset tulevat myös näkyviin. Tunnukset voi tilata 16.8.2023 alkaen.

Joissain tuotteissa ei näy verkkokaupassa hintaa. Ne ovat pääsääntöisesti tuotteita, joita modifioidaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Tarvitsitpa sitten puu-, lasi- tai alumiinialan työkaluja ja tarvikkeita, verkkokaupasta hankit laatutavaraa kätevästi kohtuuhintaan. Kaikki ratkaisumme ovat tarkoitettuja ammattimaiseen tuloksentekoon. Tutustu valikoimaan 16.8.2023 avattavassa uudessa verkkokaupassamme.

Meiltä hankit laadukkaat paineilmaputkistot ja -pistoolit, venttiilit, liittimet, letkut, kelat, ilmaveitset, jäähdyttimet, lastu- ja nesteimurit, staattisuuden poistolaitteet ja monet muut laitteet monille eri teollisuuden aloille. Tuotteet löytyvät uudesta verkkokaupastamme 16.8.2023 alkaen.

Kaikki tuotteet eivät sovellu verkkokauppatuotteiksi, vaan ne räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi useimmat pumput ja suuttimet sekä erilaiset turvallisuustuotteet, kuten hätäsuihkut. Näistäkin osa löytyy verkkokaupasta ja loput löytyvät muualta Projectan nettisivuilta. Lisätietoa ja tarjouksen tuotteista voi pyytää tuotepäälliköiltämme. Heidät löytää yhteystiedot-sivulta.

Työturvallisuustuotteet kuuluvat vahvasti Projectan kokonaistarjontaan. Tavoitteemme on toimittaa ammattimainen ja turvallinen kokonaisratkaisu, joka auttaa asiakasyritystämme lisäämään työntekijöidensä turvallisuutta. Tutustu työturvallisuustuotteiden valikoimaamme.

PNR- ja Everloy-suuttimet teollisuuden moniin käyttötarkoituksiin. Suuttimen yleisin käyttötarkoitus on rikkoa tai pisaroida nestevirtaus suihkukuvioksi. Suuttimia on useita eri tyyppisiä jokaisen kohteen tarpeen mukaisen suihkun aikaansaamiseksi. Tutustu valikoimaamme.

TEITÄ PALVELEE

Lauri Äyräs

Lauri Äyräs

+358 20 771 3206

tekninen myyjä

Tuomas Marjamaa

+358 20 771 3332
Tuotepäällikkö

Teollisuuskomponentit
Paineilmatuotteet

Milja Jokiranta

+358 20 771 3306
Tuotepäällikkö

Teollisuuskomponentit
Suuttimet

Riku Kallinen

+358 20 771 3338 
Tuotepäällikkö

Nostimet & teollisuuskomponentit

Kalle Fontell

+358 20 771 3367
Tuotepäällikkö

teollisuuskomponentit, nostimet, suuttimet, pumput ja turvallisuustuotteet

Shopping Cart
Scroll to Top