Teollisuustuotteet

Prostore on ammattilaisen verkkokauppa

Projectan oma verkkokauppa kantaa nimeä Prostore. Löydät sieltä kilpailukykyiseen hintaan monia teollisuustuotteita, kuten työkaluja, tarvikkeita, materiaaleja ja paineilmatuotteita. Monessa tapauksessa tuotteen hankkiminen on vaivattominta Prostoren kautta. Ja mikä tärkeintä: lupaamme pitää laatutason korkealla myös verkkokaupan tuotteissa.

Verkkokauppaan kannattaa avata yritystili, jolloin yrityskohtaiset alennukset tulevat myös näkyviin. Tunnukset voi tilata tästä:

Tilaa tunnukset verkkokauppaan

Osa teollisuustuotteista löytyy näiltä projecta.fi-sivuilta, kuten turvallisuustuotteet, suuttimet ja pumput.

Työkalut ja tarvikkeet

Tarvitsitpa sitten puu-, lasi- tai alumiinialan työkaluja ja tarvikkeita, Prostoresta hankit laatutavaraa kätevästi kohtuuhintaan. Kaikki ratkaisumme ovat tarkoitettuja ammattimaiseen tuloksentekoon.

Prostore.fi

Materiaalit

Verkkokauppamme Materiaalit-osiosta löydät lasialan raaka-aineita sekä monenlaisia tarveaineita talonrakennukseen. Klikkaa itsesi Prostoreen, kun etsit esimerkiksi laadukkaita silikoneja, kiiloja tai listoja.

Prostore.fi

Paineilmatuotteet

Paineilmaputkistot, painepistoolit, venttiilit, liittimet, letkut, kelat ja Exair-tuotteet ovat esimerkkejä Paineilmatuotteet-osion laadukkaasta valikoimasta.

Prostore.fi

Turvallisuusratkaisut

Tavoitteena täytyy aina olla nolla tapaturmaa. Mutta jos jotain tapahtuu, ovat työturvallisuustuotteet oltava kunnossa. Täältä löydät hätäsuihkujen, pumppujen ja juoma-altaiden kaltaisia turvatuotteita.

Projecta.fi

Hinnastot ja esitteet

Haluatko lisätietoa Projectan PRO tuotteista? Esitteitä ja hinnastoja löydät nettisivuiltamme.

Projecta.fi

Tee huoltotilaus kätevästi tästä

Huoltotilaus

Tee varaosatilaus kätevästi tästä

Varaosatilaus

Puu-, lasi- ja alumiinialan tarvikkeet ja työkalut

PROSTORE

Verkkokaupastamme saat laadukkaiden työkalujen ja tarvikkeiden lisäksi esimerkiksi paineilmatuotteet ja pumput järkevään hintaan – mukana myös todellisia löytöjä kaikille tekijöille.

SIIRRY KAUPPAAN

Teitä palvelee

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3332

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Riku Kallinen

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3338 

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367