Mittavasteet, rullaradat ja kokoonpanopöydät

Stope logoSTOPE – mittaamattoman hyvä mittavaste

STOPE on elektroninen mittavaste, jolla maksimoit nopeuden, varmistat millintarkan laadun ja minimoit materiaalihukan. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

STOPE sopii jokaiselle mitan kanssa työskentelevälle. Sitä käytetään yleisesti sirkkeleissä, pyörösahoissa, katkaisuvannesahoissa sekä porakoneissa. Vasteen lisäksi STOPE toimii mm. syöttölaitteena ja nostajana. Tarjolla on lisäksi monenlaisia työkaluja eri käyttötarkoituksiin, esim. tarttuja.

Tavallisesti työskennellessä aikaa kuluu paljon mittaamiseen ja manuaalisen vasteen käyttöön, jolloin virhemahdollisuus kasvaa. STOPE hoitaa mittaamisen täsmällisesti ja nopeuttaa merkittävästi työntekoa. Samalla materiaalihukka minimoituu. Siksi STOPE on mittaamattoman hyvä.


Speed logo

Speed-rullaratakokonaisuudet ja mittavasteet

SPEED-rullaratakokonaisuus on saatavana 240 mm ja 390 mm leveyksillä ja 2 m ja 3 m pituuksilla.

Jatkoliitossarja mahdollistaa myös muut pituudet. Saatavana myös käännettävä mittavaste, kännettävä vaste pidennyskappaleella, vastekisko, mittanauha, rullapukki, pvc- ja teräsrullat, säädettävät jalat ja rullaratojen jatkoliitossarja.


elumatec logo

Elumatec-kokoonpanopöydät

Elumatecilta löytyy eri kokoisia kokoonpanopöytiä moniin tarpeisiin. Elumatec-kokoonpanopöydistä löytyy lisätietoa täältä.


 

Toni Kytöviita

Toni Kytöviita

+358 20 771 3228
tuotepäällikkö
puurunkoisten taloelementtien koneet, puuntyöstökoneet
Shopping Cart
Scroll to Top