Nesteenkäsittely

Nesteenkäsittelylaitteet ammattikäyttöön

 

Projectan tuotevalikoimista löytyy laitteita nesteenkäsittelyyn. Aron paineilmatoimiset pumput ovat huippulaatuisia ja valikoima on laaja. Projecta edustaa ARON:n tuotteita yksinoikeudella Suomessa. STA:n kiintoaineen nesteestä erottelevat laitteet ovat tulleet myös Projectan tuotevalikoiiin. Laitteita löytyy monille teollisuudenaloille.

 


Aro Logo

ARO®n paineilmatoimiset kalvopumput ja mäntäpumput, pumppukokonaisuudet ja paineilman huoltolaitteet

ARO on johtava maailmanlaajuinen nesteenkäsittelylaitteiden valmistaja. AROn laajaan valikoimaan kuuluvat paineilmatoimiset kalvopumput ja mäntäpumput, pumppukokonaisuudet ja paineilman huoltolaitteet. Projecta Oy edustaa ARO-tuotteita yksinoikeudella Suomessa. Projectalta AROn paneilmatoimiset kalvopumput ja mäntäpumput, lisälaitteet ja varaosat. Käyttövarmojen ja tehokkaiden ARO-tuotteiden laadun takaa joukko huippuammattilaisia ja yli 85 vuoden kokemus.

Tutustu pumppuihin


STA:n kiintoaineen erotteluratkaisut

Separatoren-Technik und Anlagenbau GmbH valmistaa kiintoaineen nesteestä erottavia laitteistoratkaisuja monille teollisuudenaloille. Perheyritys on toiminut vuodesta 1992 lähtien Etelä-Saksan Hilzingenissä. STA:lla on yli 50 työntekijää ja yritys on toimittanut yli 2000 kiintoaineen erotteluratkaisua. Laitteet tehdään kestämään jatkuvaa käyttöä ja niiden tehtävänä on toimia siellä, missä perinteistä suodatintekniikkaa ei voi tukkeutumisriskin takia käyttää. Laitteet poistavat tehokkaasti erityisesti yli 2 µm suuruiset partikkelit eroteltavien aineiden tiheyseroon perustuen. STA:n ratkaisut kattavat kaikki sovellukset pienistä itsenäisistä yksiköistä suuriin keskusjärjestelmiin asti.

Tutustu kiintoaineen erotteluratkaisuihin


 

Kalle Fontell

+358 20 771 3367
Tuotepäällikkö
teollisuuskomponentit, nostimet, suuttimet, pumput ja turvallisuustuotteet

Milja Jokiranta

+358 20 771 3306
Tuotepäällikkö

Teollisuuskomponentit
Suuttimet

Shopping Cart
Scroll to Top