Puuntyöstökoneet

Tehokkaat ratkaisut moderniin puuntyöstöön

Projectan laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin puuntyöstön tarpeisiin. Haitpa laadukasta peruskonetta tai pitkälle automatisoitua tuotantolaitosta, ota yhteys meihin. Edustamme esimerkiksi Homagia ja Altendorfia – alan arvostetuimpia saksalaisia valmistajia.

Toimitamme kokemuksella ratkaisut tarkistuspyörösahaukseen, levynpaloitteluun, listoitukseen, CNC-työstöön ja leveänauhahiontaan, automaattiseen kappaleen syöttöön, kuljetukseen, pinkkaukseen ja varastointiin sekä pakkaamiseen.

Luonnollisesti tarjoamme myös laajan valikoiman ohjelmistoratkaisuja, jotka lisävätä tuottavuutta merkittävästi. Pystymme toimittamaan koko ohjelmistopaketin, jolloin järjestelmä toimii kokonaisuutena nopeasti ja kitkatta.

Saatavilla myös työkaluja tai tarvikkeita puuntyöstöön ProStore verkkokaupastamme.

ProStore-verkkokauppa löytyy täältä

 

Edustamiamme merkkejä:

Homag – ratkaisut kalusteteollisuudelle

Homag on saksalainen laitetoimittaja, jonka ratkaisut kattavat koko puuntyöstöteollisuuden valmistusketjun. Valikoimista löytyy mm. CNC-työstökeskukset, hioma- ja pintakäsittytelykoneet, automaattivarastot, reunalistoituskoneet, porat, puristimet, sahat ja ohjelmistot. Näistä voidaan koota kokonaisia automatisoituja tuotantolaitoksia.

Altendorf – tarkistuspyörösahojen ykkönen

Ylivoimainen laatu, luotettavuus, turvallisuus ja käyttöikä tekee Altendorf-sahasta ykkösen.

Houfek – peruskoneet

Projectalta Houfekin helppokäyttöiset hiomakoneet, oikotasohöylät ja alajyrsimet.

Robland höylät ja tarkistuspyörösahat

Belgialainen Robland tarjoaa tuotteita markkinoiden parhailla hinta-laatusuhteilla. Robland kehittää tuotteitaan jatkuvasti varmistaakseen, että asiakkaiden vaatimukset täytetään. Yritys myy tuotteitaan maailmanlaajuisesti yli 100 maahan.

Teitä palvelee

Jari Kurikka

Palvelupäällikkö

+358 20 771 3368

Sebastian Tamminen

Myyntijohtaja

+358 20 771 3303

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334

Jukka Nevavuo

Tuotepäällikkö

020 771 3308

Petri Leivonen

Tuotepäällikkö

020 771 3325

Jouni Häkkänen

Myyntipäällikkö

020 771 3320

Mitä uutta Projectalta

09.06.2020|Puuntyöstökoneet

Altendorf F 25 on kompakti tarkistuspyörösaha, joka mahtuu hyvin pieneen tilaan mutta on silti luotettavaa Altendorf- laatua. Saha on loistava…

22.04.2020|Puuntyöstökoneet

Investointi on yleensä aina suuri sijoitus, jonka lasketaan maksavan itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Investoinneilla on merkittävä liiketaloudellinen rooli, ja ne…

03.04.2020|Alipainenostimet paneelien käsittelyyn Puuntyöstökoneet

Italialainen Elephant Srl perustettiin vuonna 1979. Yritys on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittelyyn liittyvien ongelmien ratkaisuun. Elephant on pystynyt keskittymään tuoteinnovaatioihin ja…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ