Puuntyöstökoneet

Tehokkaat ratkaisut moderniin puuntyöstöön

Projectan laajasta puuntyöstökoneiden valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin puuntyöstön tarpeisiin. Haitpa laadukasta peruskonetta tai pitkälle automatisoitua tuotantolaitosta, ota yhteys meihin. Edustamme esimerkiksi Homagia ja Altendorfia – alan arvostetuimpia saksalaisia valmistajia.

Toimitamme kokemuksella ratkaisut tarkistuspyörösahaukseen, levynpaloitteluun, listoitukseen, CNC-työstöön ja leveänauhahiontaan, automaattiseen kappaleen syöttöön, kuljetukseen, pinkkaukseen ja varastointiin sekä pakkaamiseen.

Luonnollisesti tarjoamme myös laajan valikoiman ohjelmistoratkaisuja, jotka lisävätä tuottavuutta merkittävästi. Pystymme toimittamaan koko ohjelmistopaketin, jolloin järjestelmä toimii kokonaisuutena nopeasti ja kitkatta.


ALUP logoPuuntyöstössä tarvitaan usein myös paineilmaa. Projectan valikoimista löytyy ALUPin Allegro-, Largo- ja Sonetto-sarjan ruuvikompressorit pienistä 2 kW -kompressoreista suuriin 300 kW kompressoreihin.


Saatavilla myös työkaluja tai tarvikkeita puuntyöstöön ProStore verkkokaupastamme.

ProStore-verkkokauppa löytyy täältä


Edustamiamme merkkejä:

Homag – ratkaisut kalusteteollisuudelle

Homag on saksalainen laitetoimittaja, jonka ratkaisut kattavat koko puuntyöstöteollisuuden valmistusketjun. Valikoimista löytyy mm. CNC-työstökeskukset, hioma- ja pintakäsittytelykoneet, automaattivarastot, reunalistoituskoneet, porat, puristimet, sahat ja ohjelmistot. Näistä voidaan koota kokonaisia automatisoituja tuotantolaitoksia.

 

 

 

 

Weinmann – ratkaisut talonrakennusteollisuudelle

Weinmann on johtava saksalainen taloteollisuuden laitteita valmistava yritys ja osa Homag-ryhmää. Tuotevalikoima  alkaa yksinkertaisista kasauspöydistä  ja ulottuu aina automaattisiin  CNC-yksiköillä varustettuihin monitoimisiltoihin. Meiltä saat siis kaikki modernin taloteollisuuden koneet, laitteet ja linjaratkaisut. Lue lisää täältä.

Altendorf – tarkistuspyörösahojen ykkönen

Ylivoimainen laatu, luotettavuus, turvallisuus ja käyttöikä tekee Altendorf-sahasta ykkösen.

Houfek – peruskoneet

Projectalta Houfekin helppokäyttöiset hiomakoneet, oikotasohöylät ja alajyrsimet.

Robland höylät ja tarkistuspyörösahat

Belgialainen Robland tarjoaa tuotteita markkinoiden parhailla hinta-laatusuhteilla. Robland kehittää tuotteitaan jatkuvasti varmistaakseen, että asiakkaiden vaatimukset täytetään. Yritys myy tuotteitaan maailmanlaajuisesti yli 100 maahan.

Teitä palvelee

Heikki VIrta
Heikki Virta

myynti-insinööri

+358 40 744 8548

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3332

Jari Kurikka

Palvelupäällikkö

+358 20 771 3368

Sebastian Tamminen

Varatoimitusjohtaja

+358 20 771 3303

Jukka Nevavuo

Tuotepäällikkö

020 771 3308

Petri Leivonen

Tuotepäällikkö

020 771 3325

Jouni Häkkänen

Myyntipäällikkö

020 771 3320

Mitä uutta Projectalta

03.05.2022|CNC-ohjatut porakoneet ja heloitus Puuntyöstökoneet

Homag DRILLTEQ V-310 on vertikaalinen täysverinen CNC-keskus. Se on tilaa säästävä ihme, joka vaatii vain 11 m² lattiatilaa. DRILLTEQ V-310:ssa…

23.03.2022|Puuntyöstökoneet

Maailmantilanteen vuoksi Homagilta vapautuu jo tilattuja koneita − tietyt konemallit. Osa koneista jo kevään toimitukseen, osa toimitetaan myöhemin vuoden aikana….

23.03.2022|Puuntyöstökoneet Työkalut ja tarvikkeet yleinen

20. HOLZ-HANDWERK järjestetään poikkeuksellisesti kesällä 12.-15.7.2022. Puuntyöstö- ja puunjalostusalat pääsevät vihdoin taas kokoontumaan messuille – ja me olemme myös paikalla…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ