Huoltosopimuksella pidät huippuinvestoinnin huippuiskussa

Huoltosopimus on ennakoiva ja huoleton ratkaisu arvokkaan koneen tai tuotantolinjan omistajalle. Uusi huoltosopimusmallimme tarjoaa juuri teidän yrityksellenne sopivan palvelukokonaisuuden. Huoltosopimuksemme muodostuu neljästä osasta, joista huoltopalvelujen kokonaisuuden pystyy valitsemaan. Uudistetulla huoltosopimusmallilla haluamme maksimoida asiakkaillemme koneiden tuottavuuden, käytettävyyden ja tehokkuuden.

Tarpeisiin perustuvaa palvelua

Huoltosopimus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, jolloin asiakas ei joudu maksamaan turhasta. Tiedät siis tarkalleen, minkälaista vastinetta rahoillesi saat ja mistä maksat. Sopimusmallissamme on neljä huoltopalveluosaa, joista asiakas voi oman tarpeensa mukaan valita, mitä palveluita hän sopimukseensa haluaa sisällyttää.

Palvelukokonaisuudet

  • Huoltotarkastukset ja määräaikaishuollot
  • Tekninen tuki ja häiriönselvityspalvelut
  • Varaosapalvelu
  • Ohjelmistot ja IT-tukipalvelut

Sisällyttämällä huoltotarkastukset ja määräaikaishuollot varmistat ennalta arvaamattomien tuotantokatkosten minimoinnin ja huolettoman koneiden ylläpidon. Luottamalla Projectan tarjoamaan tekniseen tukeen ja häiriönselvityspalveluun minimoit häiriöistä aiheutuvat tuotantokatkokset. Tehokkaalla vikakorjauspalvelulla korjauksien vasteaika jää minimiin. Oikein rakennettu varaosapalvelu tukee toimintaa ja varmistaa koneillesi valmistajan alkuperäisosat. Autamme myös ohjelmistojen ylläpidossa ja tavoitettavissasi ovat etähuolto- ja muut IT-tukipalvelumme.

Koneen ostajan on hyvä muistaa

Uuden arvokkaan koneen hankinnan yhteydessä varmin ratkaisu on liittää asiakkuutesi heti huoltosopimuksen piiriin. Samalla jo käytössä olevat koneet ja järjestelmät hyötyvät huoltosopimuksesta. Käytössä olevien koneiden huolto-ohjelma aloitetaan näissä tapauksissa huoltotarkastuksella. Huoltotarkastuksessa tehdään tarkka arvio koneen teknisestä kunnosta, jonka perusteella laaditaan ehdotus ensihuollon toimenpiteistä.

Sopimalla huoltosopimuksella varmistat, että koneesi huollot ja korjaukset suoritetaan aina valmistajan kouluttamien huoltoteknikkojen toimesta tehtaan laatimien huoltosuositusten mukaisesti. Toimitamme jokaisesta toimenpiteestä yksityiskohtaisen raportin, joka kertoo koneesi nykytilanteen ja kunnon. Raportti sisältää myös arvion ja ehdotuksen tulevista tarpeista, jotka edesauttavat asiakaskohtaisen jatkohuollon suunnittelua. Huoltosopimuksella pidät huolen, että koneellesi muodostuu kattava ja luotettava tehtaan ohjeistuksen mukainen huoltohistoriaraportti, joka tukee myöhemmin laitteen jälleenmyyntiarvoa uusia investointeja tehdessä.

Projectan varaosapalvelu

Varaosapalvelu

Kova käyttö vaatii veronsa, laadukkainkin käyttöosa tulee joskus tiensä päähän. Tällöin Projectan varaosapalvelu on tukenasi. Meiltä alkuperäiset tehtaan varaosat.

Projectan tekninen tuki

Tekninen tuki

Projecta Service Center tukee asiakkaitamme kaikissa koneiden käyttöön liittyvissä mahdollisissa ongelmatilanteissa. Monen koneen tilaa voidaan diagnosoida internet-yhteyden avulla.

Projectan huoltosopimus

Huoltosopimus

Kun teet huoltosopimuksen Projectan kanssa, sinulla on monta huolta vähemmän. Joustava huoltosopimuksemme tarjoaa juuri sinulle sopivan, kustannustehokkaan palvelukokonaisuuden.

Lataa teamviewer

Lataa TeamViewer

Etätukiohjelman avulla asiakastukemme voi ottaa asiakkaan koneeseen etäyhteyden. Yhteyden avulla asiakastukemme voi katsella asiakkaan ruudulta mahdollista ongelmaa tai opastaa käytössä.


HUOLTO

Juha Vaismaa

Juha Vaismaa

+358 20 771 3333
huoltoinsinööri
Rami Seppälä

Rami Seppälä

+358 20 771 3315
huoltopäällikkö

Matti Laaksonen

+358 20 771 3393
huoltosopimukset / tekninen tuki

Teemu Pekkola

+358 20 771 3333
huoltoinsinööri

Klaus Korvensyrjä

+358 20 771 3333
huoltoteknikko