Huoltosopimus

Huoltosopimuksella pidät huippuinvestoinnin huippuiskussa

Huoltosopimus on ennakoiva ja huoleton ratkaisu arvokkaan koneen tai tuotantolinjan omistajalle. Uusi huoltosopimusmallimme tarjoaa juuri teidän yrityksellenne sopivan palvelukokonaisuuden. Huoltosopimuksemme muodostuu neljästä osasta, joista huoltopalvelujen kokonaisuuden pystyy valitsemaan. Uudistetulla huoltosopimusmallilla haluamme maksimoida asiakkaillemme koneiden tuottavuuden, käytettävyyden ja tehokkuuden.

Tarpeisiin perustuvaa palvelua

Huoltosopimus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, jolloin asiakas ei joudu maksamaan turhasta. Tiedät siis tarkalleen, minkälaista vastinetta rahoillesi saat ja mistä maksat. Sopimusmallissamme on neljä huoltopalveluosaa, joista asiakas voi oman tarpeensa mukaan valita, mitä palveluita hän sopimukseensa haluaa sisällyttää.

Palvelukokonaisuudet

  • Huoltotarkastukset ja määräaikaishuollot
  • Tekninen tuki ja häiriönselvityspalvelut
  • Varaosapalvelu
  • Ohjelmistot ja IT-tukipalvelut

Sisällyttämällä huoltotarkastukset ja määräaikaishuollot varmistat ennalta arvaamattomien tuotantokatkosten minimoinnin ja huolettoman koneiden ylläpidon. Luottamalla Projectan tarjoamaan tekniseen tukeen ja häiriönselvityspalveluun minimoit häiriöistä aiheutuvat tuotantokatkokset. Tehokkaalla vikakorjauspalvelulla korjauksien vasteaika jää minimiin. Oikein rakennettu varaosapalvelu tukee toimintaa ja varmistaa koneillesi valmistajan alkuperäisosat. Autamme myös ohjelmistojen ylläpidossa ja tavoitettavissasi ovat etähuolto- ja muut IT-tukipalvelumme.

Koneen ostajan on hyvä muistaa

Uuden arvokkaan koneen hankinnan yhteydessä varmin ratkaisu on liittää asiakkuutesi heti huoltosopimuksen piiriin. Samalla jo käytössä olevat koneet ja järjestelmät hyötyvät huoltosopimuksesta. Käytössä olevien koneiden huolto-ohjelma aloitetaan näissä tapauksissa huoltotarkastuksella. Huoltotarkastuksessa tehdään tarkka arvio koneen teknisestä kunnosta, jonka perusteella laaditaan ehdotus ensihuollon toimenpiteistä.

Sopimalla huoltosopimuksella varmistat, että koneesi huollot ja korjaukset suoritetaan aina valmistajan kouluttamien huoltoteknikkojen toimesta tehtaan laatimien huoltosuositusten mukaisesti. Toimitamme jokaisesta toimenpiteestä yksityiskohtaisen raportin, joka kertoo koneesi nykytilanteen ja kunnon. Raportti sisältää myös arvion ja ehdotuksen tulevista tarpeista, jotka edesauttavat asiakaskohtaisen jatkohuollon suunnittelua. Huoltosopimuksella pidät huolen, että koneellesi muodostuu kattava ja luotettava tehtaan ohjeistuksen mukainen huoltohistoriaraportti, joka tukee myöhemmin laitteen jälleenmyyntiarvoa uusia investointeja tehdessä.

Tee huoltotilaus kätevästi tästä

Huoltotilaus

Tee varaosatilaus kätevästi tästä

Varaosatilaus

Teitä palvelee

Pasi Rantala Projecta Oy
Pasi Rantala

Huoltoteknikko

+358 20 771 3204

Jorma Saastamoinen

Huoltoteknikko

+358 20 771 3333

Teemu Pekkola

Huoltoinsinööri

+358 20 771 3333

Klaus Korvensyrjä

Huoltoteknikko

+358 20 771 3333

Matti Laaksonen

Huoltosopimukset / Tekninen tuki

020 771 3393

Rami Seppälä

Huoltopäällikkö

+358 20 771 3315