Tavarahissit sisä- ja ulkotiloihin

Tavarahissit sisä- ja ulkotiloihin, ammattikäyttöön ja suurille kapasiteeteille. Tavarahissit räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja käyttöolosuhteiden mukaisesti. Pysäytysmekanismit mahdollistavat tavaran nostamisen useiden kerroksien välillä.  Tavarahissit ovat suunniteltu parantamaan työergonomiaa, työturvallisuutta, sekä työtehokkuutta. Tavarahissien käyttökohteet eivät pelkästään rajoitu teollisuuden eri aloille vaan myös erilaisiin varastointitiloihin, kauppoihin ja palvelulaitoksiin ja ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Tavarahissit ovat CE-merkittyjä standardien SS EN 1570-1, sekä SS EN 2006/42/EG mukaisesti.

Pylvästavarahissiä käytetään teollisuudessa, tuotannossa ja logistiikassa. Pylväshissi voidaan asentaa perinteisen hissikuilun tilalle, seinään tai hallin metallirakenteiseen. Kompaktin kokonsa ansiosta pylväshissi ei vaadi ylimääräistä konehuonetta.

Kaksoispylvästavarahissi on tarkoitettu tavaroiden kuljettamiseen eri tasojen välillä. Kaksoispylvästavarahissi pystyy kuljettamaan suuria ja raskaita lasteja jopa 12 metrin korkeuteen.

Maassa seisova tavarahissi on kevyt ja itsekantava konstruktio, jota ei tarvitse kiinnittää mihinkään seinärakenteeseen. Maassa seisova tavarahissi on liikuteltava. Sen voi tarvittaessa siirtää toiseen paikkaan. Siirrettävä tavarahissi on kompakti ratkaisu kevyemmille kuormille.

Lataa esite

Tutustu valmistajaan

Riku Kallinen

+358 20 771 3338 
tuotepäällikkö
nostimet & teollisuuskomponentit
Shopping Cart
Scroll to Top