Leveänauhahiomakoneet metallille Houfek

Houfek MAXX levänauhahiomakoneet metallille ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään

Houfek leveänauhahiomakoneet soveltuvat teräs- ja alumiinilevyistä leikattujen kappaleiden hiontaan, purseenpoistoon ja nurkanpyöristykseen. Leveänauhahiomakoneeseen valitusta varustuksesta riippuen kappaleen käsittelyyn voidaan käyttää hiomanauhan lisäksi erilaisia pyöriviä harjoja esimerkiksi laserleikatun teräsaihion nurkkien pyöristykseen tai leikkauspinnan oksidikerroksen poistoon.

MAXX 4 läpisyöttöiset leveänauhahiomakoneet

MAXX 4 leveänauhahiomakoneiden rakenne on suunniteltu asiakkaille, jotka vaativat koneeltaan yksinkertaista luotettavaa rakennetta ja laadukasta hiontajälkeä kaikille hiontatekniikoille. Hiomakone soveltuu erinomaisesti metallin hiontaan ja voidaan varustaa tehtaalla asiakkaan tarpeen mukaan hiomanauhan lisäksi esimerkiksi nurkkien pyöristykseen tai laserleikkauksen oksidikerroksen poistoon soveltuvilla varusteilla.

MAXX 6 leveänauhahiomakoneet on suunniteltu vaativaan ja monipuoliseen metallin hiontaan

Kiinteä hiontapöydän korkeus mahdollistaa MAXX 6 leveänauhahiomakoneen sijoittamisen tuotantolinjoihin ja hiontaprosessin automatisointiin osana tuotantoprosessia.

MAXX 6 leveänauhahiomakonetta valmistetaan sekä kuiva- että märkähiontaan sopivina versioina ja se voidaan varustaa tehtaalla asiakkaan tarpeen mukaan hiomanauhan lisäksi esimerkiksi nurkkien pyöristykseen tai oksidikerroksen poistoon sopivilla varusteilla.

Modulaarisen rakenteen ansiosta asiakas voi valita juuri omaan tuotantoonsa parhaiten sopivan varustetason. Suuren aukeaman ansiosta Houfek leveänauhahiomakoneet sopivat monipuolisesti metallin hiontaan.

Katso lisää valmistajan sivuilta

Houfek pitkänauhahiomakoneet

Manuaaliset Houfek pitkänauhahiomakoneet on suunniteltu monipuoliseen metallin manuaaliseen hiontaan työpöydällä.

Jari Kurikka

Jari Kurikka

+358 20 771 3368
palvelupäällikkö
peruskoneet asiakaspalvelu
Shopping Cart
Scroll to Top