Alumiinintyöstökoneet

Laaja valikoima laadukkaita alumiinintyöstökoneita

Alumiinintyöstö kuuluu Projectan ydinosaamisalueisiin. Valikoimassamme on laadustaan tunnettujen valmistajien uusinta teknologiaa, kuten Elumatecin ja Graulen edistyksellisiä ja luotettavia alumiinintyöstökoneita.

Saat meiltä ratkaisut kaikenlaiseen alumiinin työstämiseen aina alumiinisahoista, kopiojyrsinkoneista isoihin 5-akselisiin CNC-työstökeskuksiin asti. Muista myös työkalut ja tarvikkeet alumiinintyöstöön Prostore-verkkokaupastamme.

Työkalut ja tarvikkeet alumiinin käsittelyyn ProStore-verkkokaupasta.

Verkkokauppa löytyy täältä

Edustamiamme merkkejä:

elumatec logo

elumatec – alumiinintyöstökoneita moneen tarpeeseen vuodesta 1928

Elumatec on maailmanlaajuinen markkinajohtaja alumiini-, PVC- ja teräsprofiilien työstökoneiden valmistuksessa. Elumatec on keskittynyt 60-luvulta lähtien eri materiaalien profiilien työstöön ja perimmäiseen tavoitteeseensa – asiakkaiden tuottavuuden parantamiseen.

Elumatecin tuotevalikoimassa on yli 120 erilaista tuotetta, joilla voidaan täyttää kaikki mahdolliset profiilintyöstön vaatimukset. Moduuleista kootut koneet mahdollistavat joustavat ja räätälöidyt ratkaisut kaikille aloille ja erikokoisille yrityksille pienistä työpajoista suurten toimijoiden tarpeisiin.

Yksi mittari tuotteiden erinomaisesta laadusta on niiden pitkäikäisyys; monet Elumatec-koneet ovat olleet käytössä yli 30 vuotta.

Elumatecin tuotevalikoimasta löydät mm. seuraavat konetyypit:

 

Lataa elumatecin kone- ja työkaluesitteet:

Kone-esite    Työkaluesite

Houfek logo

Houfekin CNC-koneet alumiinilevyn, sandwitch-levyjen ja komposiittien jyrsintään

Tsekkiläisen Houfek a.s. mallistosta löytyy 3- ja 5-akseliset CNC-koneet alumiinilevyn, sandwich-levyjen ja komposiittien jyrsintään. Houfekin CNC-koneiden maksimilevykoko voi olla konemallista riippuen välillä 3200 x 2100 x 150 mm – 50000  x5000 x 1500 mm (mallinnuskoneet esim. lentokoneteollisuudelle).

graule logo

Graulen päätyjyrsinkoneet, pääty- ja säteissahat alumiinille

Heikki Virta

Heikki Virta

+358 40 744 8548
tuotepäällikkö
lasin- ja alumiinintyöstökoneet
Shopping Cart
Scroll to Top