Rapid letkukelat raskaalle teollisuudelle

23. huhtikuuta 2015 9.07.20 EEST

Rapid letkukelat raskaaseen teollisuuteenSaksalainen Rapid on valmistanut letkukeloja vuodesta 1648 ja saavuttanut alallaan vankan aseman teollisuuskäyttöön tarkoitettujen kelojen valmistajana.

Lue lisää

System TM Lignassa 2015

21. huhtikuuta 2015 14.23.36 EEST

System TM messuosasto Ligna 2015SystemTM: n fokus on aina asiakkaan tuotannon optimointi. Korkea kapasiteetti ja raaka-aineen optimaalinen käyttö pienillä resursseilla.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Jari Johansson

Kulmasahauksen uusi ulottuvuus

17. huhtikuuta 2015 10.26.10 EEST

Altendorf elmo 3D kulmasahausKulmasahaus, jiirisahaus tarkistuspyörösahalla tarkoittaa haasteita ja on vaikeaa, eikö?

NO, EI OLE kun on oikeat koneet ja laitteet! Uuden ulottuvuuden kulmasahaukseen tarjoaa tarkistuspyörösahojen edelläkävijä Altendorf, jonka F45 Elmo 3 D malissa pääterä kallistuu 46 astetta molempiin suuntiin! Tämän ominaisuuden ansiosta vaativimmatkin kulmasahaukset helpottuvat huomattavasti. Tämä ominaisuus on Altendorfissa toteutettu siten, että moottori- voimansiirtoyhdistelmä kallistuu kokonaisuudessaan ilman monimutkaisia moottorin ja teräyksikön välisiä voimanvälityksiä. Elmo 3 D varustukseen kuuluu myös silmien korkeudella oleva 12 tuuman kosketusnäyttö. Tästä selkeästä käyttöliittymästä operoidaan kaikkia tärkeimpiä toimintoja kuten terän kallistusta, nostoa, kierrosnopeutta ja halkaisuvastetta. Katso alla oleva video kuinka kätevästi ja tarkasti leveän muotolistan jiirikulman sahaus Altendorf F45 Elmo 3D tarkistuspyörösahalla käy!

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Etusivu Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Toni Kytöviita

LUTZ käyttövalmiit pumppusetit

10. huhtikuuta 2015 10.30.57 EEST

LUTZ pumppusetitHelpottaakseen asiakkaan tynnyri- ja konttipumppuvalintaa on Lutz ottanut valikoimaansa asiakasystävälliset valmiit pumppusetit. Setit sisältävät pumpun ja moottorin lisäksi mm. letkun, pistoolin ja tynnyriadapterin. Oikeanlainen pumppuvalinta on tällöin huomattavasti helpompaa.

Lue lisää

LeaderMac Logo

Elettiin 1990-luvun loppua kun 1972 perustettu Leadermac aloitti Euroopan valloituksensa. Yhdeksi ensimmäisistä yhteistyökumppaneista Euroopassa valikoitui Projecta, joka etsi uutta höyläedustusta tuotevalikoimaansa. Taiwan on yksi Aasian neljästä taloustiikeristä, jonka teollinen valmistus kehittyi huimaa vauhtia 1900-luvun lopussa. Leadermac perustettiin Taiwanin Taichung Cityssä valmistamaan koneita alalle, jolla vaaditaan korkeaa laatua pienin kustannuksin.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Markus Tasala

Tervetuloa Homag Cityyn - Video

8. huhtikuuta 2015 14.51.46 EEST

Ennakkokurkistus Lignaan (3 min.)

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

FSP-Tech-hätäsuihkut nyt RT-kortistossa!

25. maaliskuuta 2015 15.35.11 EET

FSP RT-korttiProjectan maahantuomat saksalaiset FSP-Tech - hätäsuihkut löydät nyt myös maan laajimmasta rakennusalan tietopankista eli Rakennustiedon RT-tuotekortistosta.  Lataa kortti pdf-muodossa tästä ja tutustu!

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Teollisuus Kirjoittanut Tuomas Keski-Korsu

Etsimme huoltoteknikkoa

23. maaliskuuta 2015 15.10.56 EET

Huoltoteknikko rekryHaemme nyt huollon asiakaspalvelutiimiimme

Huoltoteknikkoa

Päätehtäväsi on huolehtia teollisuuden tuotantolinjojen ja yksittäisten koneiden asennuksista ja käyttöönotoista, häiriöselvityksistä, huolloista sekä asiakkaidemme koulutuksesta. Kykenet ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmatilanteita yhdessä päämiestemme kanssa.


Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Teollisuus Referenssi Alumiini Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Ligna 2015 sarjakoko 1Lignassa ennennäkemätön kokonaisuus - Homag-ryhmän täydellinen ”Batch size 1” -tehdas!

Homag-ryhmä tuo esille Ligna-messuilla ennennäkemättömän kokonaisuuden. Homag Cityssä toimii kokonainen joustava kalustetehdas.

Tehdas on ns. ”Batch size 1” tuotantokokonaisuus joka alkaa automaattisesta levyvarastosta ja päättyy valmiiksi paketoituun tuotteeseen. Linjassa on niin automaattista reunalistoitusta kuin porausta ja robotiikkaa. Kokonaisuutta hallitaan Homag-ryhmän toimittamilla ja kehittämillä ohjelmistoilla.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Sebastian Tamminen

TIESITKÖ, ETTÄ - Reunalistoituksessa...

17. maaliskuuta 2015 12.39.39 EET

Tiesittkö että  TIESITKÖ, ETTÄ

reunalistoituksessa saumausjyrsinnällä, etujyrsinnällä tai esijyrsinnällä tarkoitetaan listoitettavan levyn reunan tasausta ennen listan liimausta levyyn. Esijyrsinnällä varmistetaan reunalistan ja levynpinnan tasainen ja siisti sauma. Esimerkiksi pinnoitettua levyä sahattaessa jää levyn reunaan helposti hieman lohkeamaa joka jää näkyviin, ellei levyn reunaa tasata esijyrsimillä.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Toni Kytöviita

Lignan messulippuja vailla? 11.-15.5.2015, Hannover

13. maaliskuuta 2015 15.29.08 EET

ligna 2015 lippujaSovi tapaaminen ennakkoon ja toimitamme sinulle pääsylipun Lignan näyttelyyn.

Projectalla on erä Lignan vapaalippuja. Sovi meidän kanssamme tapaaminen ennakkoon ja toimitamme

sinulle kyseisen päivän pääsylipun messuille.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Sebastian Tamminen

BMG300Tukeva portaalirakenteinen työstökeskus tehokkaaseen teolliseen tuotantoon. Luotettava ja vahva teknologia takaa tarkat tulokset ja joustavan käyttökokemuksen.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

HLY vortex cooler 1Monet usein ihmettelevät eri tuotteiden käyttöikää.
Esimerkkinä, asiakas laittoi muutaman kuvan vanhasta vortex putkestaan pyysi saada lisää näitä. Vortex putki on ollut täysin toimintakunnossa 28 vuotta!


Pitkän iän salaisuus kaikissa Exair:n tuotteissa johtuu vähäisistä liikkuvien osien määrästä. Toiseksi asiakkaan tapauksessa on käytetty puhdasta, kuivaa ja öljytöntä ilmaa. Tämä tarkoittaa, että asiakas on käyttänyt suodin/säädintä ja mahdollisesti myös öljyn erotinta.Lue lisää

Homag automation automaattivarasto

Automaattivarastot ja erilainen mekanisaation tarve lisääntyy päivä päivältä tuottavuus tarpeiden lisääntyessä. Todellinen joustava tuotanto eli ns. "Batch size 1" tuotanto ei toimi tehokkaasti ilman tehokasta automaatiota ja siihen saumattomasti toimivaa ohjelmistoa. Juuri tämän kokonaisuuden Homag Automation ja Projecta Oy tarjoaa jokaiselle asiakkaalle.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Sebastian Tamminen

Etsimme nyt MYYNTIJOHTAJAA Teollisuuspalveluille

24. helmikuuta 2015 14.35.44 EET

handshakeTulet johtamaan vahvuudeltaan 10 hengen teollisuusmyyntiryhmäämme sekä Suomessa että Virossa. Teollisuusmyynnin pääasiallinen asiakaskunta on valmistavaa teollisuutta ja tuotteita ovat mm. teollisuuden pumput, venttiilit, suuttimet, sekoittimet ja paineilmalaitteet sekä hätäsuihkut ja suodattimet. Lisäksi vastuualueeseesi kuuluvat lasiteollisuuden raaka-ainemyynti sekä teollisuuden tarvikemyynti.

Lue lisää

Elumatecilla aihetta juhlaan BAU 2015-messuilla

24. helmikuuta 2015 10.49.05 EET

Elumatec party at BAU 2015

Elumatecilla oli juhlatunnelma katossa BAU-messuilla

Elumatecilla oli Bau-messuilla torstaina partyt, jossa ruoka ja juoma virtasi sekä oli mahtava bändi soittamassa. Itse messut olivat suurmenestys, joten aihetta juhlaan riitti. Osastollamme kävi 762 yritystä 50 eri maasta.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Alumiini Etusivu Kirjoittanut Matti Kesseli

Brandt Ambition 1200 -sarjan reunalistoituskone Tästä se lähteeERIKOISHINTAISIA BRANDT REUNALISTOITUSKONEITA SUORAAN TEHTAAN VARASTOSTA

Saksasta Brandtin tehtaalta on mahdollista saada nopealla toimituksella suoraan varastosta erä reunalistakoneita. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Tuomas Marjamaa

PractiveTour logoMatkalla vierailemme WEEKEN, BRANDTIN ja ALTENDORFIN tehtaissa sekä paikallisissa referenssikohteissa. Lisäksi tutustumme HOMAG-ryhmän monipuoliseen näyttelytilaan, jossa on esillä mm. Weeken, Homagin, Brandtin, Ligmatechin, Holzman ja Bargstedtin koneita sekä Homag eSolutionsin ohjelmistot.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

TIESITKÖ, ETTÄ - Altendorf

18. helmikuuta 2015 10.49.50 EET

Altendorf logoTIESITKÖ, ETTÄ

vuonna 1906 perustettu Saksalainen Wilhelm Altendorf GmbH & Co on nykyisin maailman johtava tarkistuspyörösahojen valmistaja.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Toni Kytöviita

TIESITKÖ, ETTÄ - Artikkelisarja

15. helmikuuta 2015 10.49.50 EET

Tiesitkö että artikkelisarjaTIESITKÖ, ETTÄ

sivuillamme alkaa ilmestyä mielenkiintoisia TIESITKÖ, ETTÄ - blogikirjoituksia. Tämä kirjoitus alkaa aina sanoilla TIESITKÖ, ETTÄ, joten se on helppo bongata! Kirjoituksissa on alan tietoa, hyödyllisiä vinkkejä, esittelyjä jne. laidasta laitaan lyhyesti. Saattaapa joukossa joskus olla hieman huumorilla höystettyä ”knoppitietoakin”. Näitä kirjoituksia kannattaa seurata!

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Toni Kytöviita