Aika

Artikkelit 1-20 / 140

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

70-vuotias Projecta toivottaa Hyvää Kesää!

29. kesäkuuta 2016 10.38.08 EEST

Projecta kesä

Kesäinen tervehdys Projectalta!

Me Projectalla palvelemme asiakkaitamme myös koko kesän ajan!

Haluamme toivottaa kaikille asiakkailla ja yhteistyökumppaneille hyviä kesälomia!

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Miehittämätön RFID tuotantosolu Kuopiossa

28. kesäkuuta 2016 8.50.32 EEST

linjakuva2SAKKY Kuopiossa on jo vuosia tutkinut ja todentanut omissa opetustiloissaan robotiikan ja RFID-tekniikan soveltuvuutta puusepänteollisuudessa.

SAKKY:n robottisolussa tuotantotiedot luetaan RFID:ltä joka sisältää tarvittavat työkappaleeseen liittyvät tiedot.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Referenssi Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

IMOS – viritä tuotantosi ja nollaa virheet!

27. kesäkuuta 2016 14.47.50 EEST

ImosProjecta on jo muutaman vuoden edustanut Suomessa saksalaista ohjelmistovalmistaja IMOS:sta.

Alallamme on viimein huomattu ohjelmistojen toimivuuden tärkeyden tuotannossa. Itseasiassa ohjelmistot sinällään on yksinään tärkein tuotannon elementti kun puhutaan kilpailukyvystä.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

HOMAG & HOLZMA TREFF syksyn ehdoton huipputapahtuma!

27. kesäkuuta 2016 14.27.29 EEST

HomagtreffPerinteinen HOMAG ja HOLZMA Treff Tapahtuma järjestetään syksyllä 20 – 23.9.2016.
Projecta  järjestää suositun asiakasmatkan tapahtumaan 20 – 22.9.2016.
Treffeillä näet nykypäivän tuotantoteknologioita yhdistettynä ohjelmistoihin.

Näet kaiken aina yksittäisistä koneista toimiviin tuotantokokonaisuuksiin. Matka on tarkoitettu jokaiselle alallamme
toimivalle. Ilmoittaudu mukaan syksyn ehdottomaan huipputapahtumaan!

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

glasstec2016Saksassa Düsseldorfissa järjestetään tänä syksynä 20 – 23.9.2016 vuoden tärkein lasirakentamisen messutapahtuma.

Projecta on läsnä messuilla ja toimii päämiestemme messuosastoilla. Tule paikalle ja nää alan viimeisimmät teknologiat ja alan uusimmat tuotteet!

Projectan päämiehistä messuille osallistuu esimerkiksi Intermac, Forel ja TopDrill.

 

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Eristyslasi Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

3D skanneriPakkausketjun hallinta on usein haastavaa. Haasteet liittyvät logistiikkaan, mikä pitää sisällään esimerkiksi varastoinnin sekä itse pakkausprosessiin. Varastossa on usein liikaa pakkaustavaraa, joka sitoo myös pääomaa sekä varastotilaa. 

Kysymyksiä herää myös pakkauksen ulkoasun kannalta - miten voin varmistaa, että asiakkaani saavat meiltä täsmälleen sen näköisen pakkausratkaisun, kuin haluamme heidän saavan? Sisältää pakkaus sitten yhden tuotteen tai useamman tuotteen tilauserän. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Etusivu Energia sähkö kaasu ja vesihuolto Kirjoittanut Projecta Ylläpito

pactec

PacTec on pakkausalan vuoden merkittävin tapahtuma Itämeren alueella. Alan ammattimessut järjestetään tänä vuonna jo 14. kerran. PacTecin kävijät ovat pakkaamisen ja materiaalinkäsittelyn suunnittelusta, tuotannosta, hankinnoista, käytöstä, kierrätyksestä ja myynnistä vastaavia päättäjiä, käyttäjiä, suunnittelijoita ja viranomaisia.

Projecta Oy osallistuu pakkausalan messuille nyt ensimmäistä kertaa. Tulemme esittelemään messuilla räätälöidyn erikoispakkaamisen täyden palvelun tarjontamme sekä pakkaamisen automaatioratkaisujen asiakashyödyt. Olemme mukana messuilla Homag Automation:in VKS-sarjan pakkaustuotanto ratkaisuilla.

 

 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Cabinet Cooler kotelojäähdytinKesä on saapunut ja rantakausikin on jo hyvässä vauhdissa. Kesässä kuitenkin piilevät myös vaarat, kuumat kohteet voivat olla vieläkin kuumempia kesällä ympäristön lämpötilan noustessa.

Exair cabinet cooler (kotelojäähdytin) ratkaisee ongelmat!

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Ennakoiva huoltoEnnakoiva huolto on yksi fiksuimmista liiketoimintapäätöksistä, joita voit tehdä tänä vuonna. Riippumatta merkistä koneet ovat ihmisten rakentamia ja tarvitsevat korjausta jossain vaiheessa. Liikkuvien osien määrä koneessa ja päivittäin valmistettavien kappaleiden määrä vaativat veronsa kaikkein vankimminkin rakennetuissa koneissa.

Samalla kun ei ole koskaan hyvä aika pysäyttää konetta tai hidastaa tuotantoa, voit tehdä sen suunnitellusti. On suuri todennäköisyys, että näin vaikutus liiketoimintaasi on pienempi kuin odottamattoman ja yllätyksellisen rikkoutumisen juuri ennen isoa projektia.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Teollisuus Alumiini Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Tynnyripumppu ja konttipumppu

Olemme aloittaneet yhteistyön saksalaisen pumppuvalmistajan Jessberger GmbH:n kanssa. Uusi päämiehemme valmistaa korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä pumppuja. Projecta tarjoaa nyt laajan valikoiman tynnyri- ja konttipumppuja erilaisiin tarpeisiin.

Lue lisää


oulun lasipalvelu intermacOulun lasipalvelu on lasialan perheyritys, joka on palvellut ammattitaidolla ja vahvalla kokemuksella kaikkia asiakkaitaan jo vuodesta 1981. He vastaavat kaikkiin lasitarpeisiin lyhdynlasista näyteikkunaan. Oman maahantuontinsa ansiosta hinnat ovat edulliset ja laajasta varastosta löytyy lasit, peilit ja tarvikkeet joka lähtöön.  Koneet ja menetelmät ovat uusia ja niillä pystytään takaamaan tuotteille laatu joka näkyy.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

imagonImagon Auttaa asiakkaitaan näkymään positiivisesti sekä opastamaan ihmisiä haluamiinsa paikkoihin.

Imagon valmistaa valomainoksia, ulko-opasteita, aikataulukaappeja (vitriinejä), mainospyloneita 6m -> 46 metriin saakka, ikkunateippauksia, myymälän opasteita, myymälämiljöön tuotteita, markiiseita yms. kaikki mitä tarvitset myymälämiljöön rakentamiseksi.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Alumiini Kirjoittanut Projecta Ylläpito

FREE-STYLE TEKNOLOGIAA: UUSI BMG Venture 110-malli

4. toukokuuta 2016 15.03.38 EEST

Venture115

FREE-STYLE TEKNOLOGIAA: UUSI BMG Venture 110-malli
Edullinen kokonaisuus, kompaktia teknologiaa, säästää tilaa tuotannossa, todella käytännöllinen työskentely koneen vieressä ja vaikka joka sivulta. Nämä ovat kulmakivet täysin uudelle teknologialle CNC-koneissa. BMG 110-sarjassa on saatavissa 9 erilaista kokoonpanoa. Löydät valikoimastamme 3- , 4- ja 5-akseliset ratkaisut joilla saavutat horisontaalisen CNC-työstön huippulaadun ja tehokkuuden.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

bmg300UUSI KONSEPTI: 5-akselinen Homag CNC + tehokas listoitusyksikkö

Homag Venture BMG300 perhe on saanut uuden jäsenen. Enää ei tarvitse miettiä investointia kohtuuhintaisen 5-akselisen cnc-koneen ja tehokkaan CNC-listoituksen välillä. Uudessa BMG 312/V mallissa yhdistyy kummatkin ominaisuudet!

Uusi konsepti esillä Xylexpossa sekä halutessa lisätietoa Projectan konemyynnistä!

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Automaatio on menestyksen kulmakivi

4. toukokuuta 2016 14.53.41 EEST

Homag Automation Hero Image June 2015Kovenevassa kilpailussa pitää kehittyä, kehittää tai kuolla. Asiakkaat tarvitsevat koko ajan yksilöllisempiä ratkaisua massatuotteiden hinnalla. Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö tuottaa lisähaasteita, eli niiden pitäminen ja löytäminen. Monesti teollisuudessa lisätään henkilökuntaa vastaamaan uusia haasteita, tuotannon ja kuluttajien tarpeita. Tämä taas aiheuttaa merkittäviä lisäkustannuksia tuotteen hintaan ja kaikki tiedämme Suomen ”joustavien” työmarkkinoiden haasteet. Tässä vaiheessa tuotannon automatisointi kääntyy yrityksen jatkuvuuden kannalta merkittäväksi. Voidaan sanoa, että automaatiosta tulee menestyksen kulmakivi.  

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Homag Xylexpo

     
     

Esillä kaikkea innovatiivisista ”standalone” -koneista verkottuneisiin tehdaslinjoihin sekä katsaus täysin digitaaliseen maailmaan puuntyöstössä – Homag esittelee Xylexpossa ratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille.
Ensimmäistä kertaa nähtävillä uusi solun ohjausjärjestelmä woodFlex, jolla onnistuu joustavan tuotannon visualisointi, ohjaus sekä ”komponenttiflow”. woodFlex vie käyttäjän merkittävästi lähemmäksi tulevaisuuden teollista tuotantoa ”Industry 4.0:aa”

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

VKS200Pakkaaminen lisääntyy kaikkialla maailmassa mm. verkkokaupan ja tavaraliikenteen kasvun myötä. Tämän kasvun myötä myös kartongin ja muiden pakkausmateriaalien kulutus tulee kasvamaan. Projecta haluaa olla mukana ratkaisemassa pakkaamiseen liittyviä haasteita tarjoamalla tuotteiden pakkaamiseen ja suojaamiseen liittyviä automaatio- ja materiaaliratkaisuja. Yhtiön pakkausratkaisut mahdollistavat tehokkuuden ja tuottavuuden huomattavan kasvattamisen erityisesti silloin kun pakattavien tuotteiden mitat vaihtelevat.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Forel Open House 2016

Forel järjestää “avoimet ovet” -kotinäyttelyn jo seitsemättä kertaa. Näyttely on avoinna kolme päivää ja ohjelmaa kuuluu mm. konenäytöksiä, teknisiä esityksiä ja seminaareja. Projectalla on suuri ilo kutsua teidät tähän ikimuistoiseen tapahtumaan.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Alumiini Etusivu Eristyslasi Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Xylexpo 2016 - yhdessä kohti tulevaisuutta

6. huhtikuuta 2016 9.46.02 EEST

Xylexpo 2016Xylexpo on joka toinen vuosi järjestettävä puuntyöstömessu huonekalu- ja komponenttivalmistajille

Xylexpo on järjestetty vuodesta 1968 lähtien ja tämän vuoden messu on jo järjestyksessä 25. Xylexpo on vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa kalusteteollisuuden merkittävimpänä tapahtumana Euroopassa ja messujen odotetaan tänäkin vuonna kasvavan merkittävästi.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Katso kuinka matkailuautoon valmistetaan keittiö

6. huhtikuuta 2016 9.09.29 EEST

Homag woodiversal referenssiHomag ryhmä on aloittanut uuden mielenkiintoisen videosarjan, jossa esitellään erilaisia tuotantoratkaisuja ympäri maailmaa. Sarjan ensimmäisessä osassa esitellään matkailuautovalmistaja Dethleffsin ratkaisua tehokkaaseen keittiön valmistukseen, kun tilat ja materiaalit vaativat poikkeuksellista ajattelua. Hyppää mukaan suurten innovaatioiden, nokkelien ratkaisujen ja rohkeiden päätösten mielenkiintoiseen maailmaan.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Referenssi Kirjoittanut Projecta Ylläpito
Aika

Artikkelit 1-20 / 140

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5