Aika

Artikkelit 1-20 / 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ennakoiva huoltoEnnakoiva huolto on yksi fiksuimmista liiketoimintapäätöksistä, joita voit tehdä tänä vuonna. Riippumatta merkistä koneet ovat ihmisten rakentamia ja tarvitsevat korjausta jossain vaiheessa. Liikkuvien osien määrä koneessa ja päivittäin valmistettavien kappaleiden määrä vaativat veronsa kaikkein vankimminkin rakennetuissa koneissa.

Samalla kun ei ole koskaan hyvä aika pysäyttää konetta tai hidastaa tuotantoa, voit tehdä sen suunnitellusti. On suuri todennäköisyys, että näin vaikutus liiketoimintaasi on pienempi kuin odottamattoman ja yllätyksellisen rikkoutumisen juuri ennen isoa projektia.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Teollisuus Alumiini Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Tynnyripumppu ja konttipumppu

Olemme aloittaneet yhteistyön saksalaisen pumppuvalmistajan Jessberger GmbH:n kanssa. Uusi päämiehemme valmistaa korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä pumppuja. Projecta tarjoaa nyt laajan valikoiman tynnyri- ja konttipumppuja erilaisiin tarpeisiin.

Lue lisää


oulun lasipalvelu intermacOulun lasipalvelu on lasialan perheyritys, joka on palvellut ammattitaidolla ja vahvalla kokemuksella kaikkia asiakkaitaan jo vuodesta 1981. He vastaavat kaikkiin lasitarpeisiin lyhdynlasista näyteikkunaan. Oman maahantuontinsa ansiosta hinnat ovat edulliset ja laajasta varastosta löytyy lasit, peilit ja tarvikkeet joka lähtöön.  Koneet ja menetelmät ovat uusia ja niillä pystytään takaamaan tuotteille laatu joka näkyy.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

imagonImagon Auttaa asiakkaitaan näkymään positiivisesti sekä opastamaan ihmisiä haluamiinsa paikkoihin.

Imagon valmistaa valomainoksia, ulko-opasteita, aikataulukaappeja (vitriinejä), mainospyloneita 6m -> 46 metriin saakka, ikkunateippauksia, myymälän opasteita, myymälämiljöön tuotteita, markiiseita yms. kaikki mitä tarvitset myymälämiljöön rakentamiseksi.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Alumiini Kirjoittanut Projecta Ylläpito

FREE-STYLE TEKNOLOGIAA: UUSI BMG Venture 110-malli

4. toukokuuta 2016 15.03.38 EEST

Venture115

FREE-STYLE TEKNOLOGIAA: UUSI BMG Venture 110-malli
Edullinen kokonaisuus, kompaktia teknologiaa, säästää tilaa tuotannossa, todella käytännöllinen työskentely koneen vieressä ja vaikka joka sivulta. Nämä ovat kulmakivet täysin uudelle teknologialle CNC-koneissa. BMG 110-sarjassa on saatavissa 9 erilaista kokoonpanoa. Löydät valikoimastamme 3- , 4- ja 5-akseliset ratkaisut joilla saavutat horisontaalisen CNC-työstön huippulaadun ja tehokkuuden.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

bmg300UUSI KONSEPTI: 5-akselinen Homag CNC + tehokas listoitusyksikkö

Homag Venture BMG300 perhe on saanut uuden jäsenen. Enää ei tarvitse miettiä investointia kohtuuhintaisen 5-akselisen cnc-koneen ja tehokkaan CNC-listoituksen välillä. Uudessa BMG 312/V mallissa yhdistyy kummatkin ominaisuudet!

Uusi konsepti esillä Xylexpossa sekä halutessa lisätietoa Projectan konemyynnistä!

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Automaatio on menestyksen kulmakivi

4. toukokuuta 2016 14.53.41 EEST

Homag Automation Hero Image June 2015Kovenevassa kilpailussa pitää kehittyä, kehittää tai kuolla. Asiakkaat tarvitsevat koko ajan yksilöllisempiä ratkaisua massatuotteiden hinnalla. Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö tuottaa lisähaasteita, eli niiden pitäminen ja löytäminen. Monesti teollisuudessa lisätään henkilökuntaa vastaamaan uusia haasteita, tuotannon ja kuluttajien tarpeita. Tämä taas aiheuttaa merkittäviä lisäkustannuksia tuotteen hintaan ja kaikki tiedämme Suomen ”joustavien” työmarkkinoiden haasteet. Tässä vaiheessa tuotannon automatisointi kääntyy yrityksen jatkuvuuden kannalta merkittäväksi. Voidaan sanoa, että automaatiosta tulee menestyksen kulmakivi.  

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Homag Xylexpo

     
     

Esillä kaikkea innovatiivisista ”standalone” -koneista verkottuneisiin tehdaslinjoihin sekä katsaus täysin digitaaliseen maailmaan puuntyöstössä – Homag esittelee Xylexpossa ratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille.
Ensimmäistä kertaa nähtävillä uusi solun ohjausjärjestelmä woodFlex, jolla onnistuu joustavan tuotannon visualisointi, ohjaus sekä ”komponenttiflow”. woodFlex vie käyttäjän merkittävästi lähemmäksi tulevaisuuden teollista tuotantoa ”Industry 4.0:aa”

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

VKS200Pakkaaminen lisääntyy kaikkialla maailmassa mm. verkkokaupan ja tavaraliikenteen kasvun myötä. Tämän kasvun myötä myös kartongin ja muiden pakkausmateriaalien kulutus tulee kasvamaan. Projecta haluaa olla mukana ratkaisemassa pakkaamiseen liittyviä haasteita tarjoamalla tuotteiden pakkaamiseen ja suojaamiseen liittyviä automaatio- ja materiaaliratkaisuja. Yhtiön pakkausratkaisut mahdollistavat tehokkuuden ja tuottavuuden huomattavan kasvattamisen erityisesti silloin kun pakattavien tuotteiden mitat vaihtelevat.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Forel Open House 2016

Forel järjestää “avoimet ovet” -kotinäyttelyn jo seitsemättä kertaa. Näyttely on avoinna kolme päivää ja ohjelmaa kuuluu mm. konenäytöksiä, teknisiä esityksiä ja seminaareja. Projectalla on suuri ilo kutsua teidät tähän ikimuistoiseen tapahtumaan.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Alumiini Etusivu Eristyslasi Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Xylexpo 2016 - yhdessä kohti tulevaisuutta

6. huhtikuuta 2016 9.46.02 EEST

Xylexpo 2016Xylexpo on joka toinen vuosi järjestettävä puuntyöstömessu huonekalu- ja komponenttivalmistajille

Xylexpo on järjestetty vuodesta 1968 lähtien ja tämän vuoden messu on jo järjestyksessä 25. Xylexpo on vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa kalusteteollisuuden merkittävimpänä tapahtumana Euroopassa ja messujen odotetaan tänäkin vuonna kasvavan merkittävästi.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Katso kuinka matkailuautoon valmistetaan keittiö

6. huhtikuuta 2016 9.09.29 EEST

Homag woodiversal referenssiHomag ryhmä on aloittanut uuden mielenkiintoisen videosarjan, jossa esitellään erilaisia tuotantoratkaisuja ympäri maailmaa. Sarjan ensimmäisessä osassa esitellään matkailuautovalmistaja Dethleffsin ratkaisua tehokkaaseen keittiön valmistukseen, kun tilat ja materiaalit vaativat poikkeuksellista ajattelua. Hyppää mukaan suurten innovaatioiden, nokkelien ratkaisujen ja rohkeiden päätösten mielenkiintoiseen maailmaan.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Referenssi Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Haemme TEKNISTÄ MYYJÄÄ / TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

11. maaliskuuta 2016 14.39.17 EET

Rekry tekninen myyjä

Tehtävässä vastaat omalla alueellasi maahantuomiemme huipputuotteiden myynnistä ja markkinoinnista teollisuusasiakkaille. Asiakkainasi on mm. lasi-, puu-, ja alumiiniteollisuuden yritykset.Tehtävääsi kuuluu lisäksi tuoteryhmän tarjonnan aktiivinen kehittäminen.Hakijalta edellytetään aktiivista otetta myyntityöhön, hyvää englanninkielen taitoa ja tietoteknisiä taitoja. Odotamme Sinulta, että omalla tekemiselläsi varmistat tuoteryhmän myynnin positiivisen kehityksenjatkumisen.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Teollisuus Alumiini Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Kevään ProjectaNews lehti on nyt luettavissa

10. maaliskuuta 2016 12.39.50 EET

Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Uusi teollisuushinnasto on ilmestynyt - tilaa omasi

9. maaliskuuta 2016 14.06.33 EET

TeollisuushinnastoOlemme laajentaneet Teollisuushinnastoamme useilla tuotteilla.
Lataa pdf-tiedostona tai tilaa painettu versio

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Lippuja Holz-Handwerk / Fensterbau -messuille

3. maaliskuuta 2016 9.50.36 EET


holz handwerk - fensterbauAlkuvuoden merkittävin messutapahtuma Holz-Handwerk ja Fensterbau järjestetään 18. kerran Nurembergissä, Saksassa. Messut kokoavat yhteen kaikki merkittävimmät kone- ja laitevalmistajat ympärimaailman ja tänä vuonna Projectan päämiehet ovat poikkeuksellisen hyvin edustettuina.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Alumiini Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Projecta hakee kasvua uudesta liiketoiminnasta

29. helmikuuta 2016 12.38.50 EET

Projecta pakkausliiketoiminta

Projecta aloittaa uuden liiketoiminnan Suomessa ja Virossa tarjoamalla tuotteiden pakkaamiseen ja suojaamiseen liittyviä automaatio- ja materiaaliratkaisuja. Yhtiön pakkausratkaisut mahdollistavat tehokkuuden ja tuottavuuden huomattavan kasvattamisen erityisesti silloin kun pakattavien tuotteiden mitat vaihtelevat paljon.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Teollisuus Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

MPS tallatekniikkaHomag-ryhmän Bütfering on varustellut jo vuosia koneensa MPS (Magnetic Pad System) eli magneettitallatekniikalla. Viime vuosina MPS-tekniikka on saavuttanut vahvan jalansijan myös Suomessa vaativissa pintakäsittelyissä. MPS-tekniikka mahdollistaa hiontatallojen hiontapaineen täydellisen säätämisen välillä 0 – 100 %:a. Näin voidaan ohjelmoida kaikkien 4 reunan hionta, kun taas perinteisissä hiomakoneissa säätö saadaan ainoastaan kahdelle reunalle. Lisäksi MPS-tekniikka mahdollistaa hiontapaineen muutoksen jopa työkappaleen keskellä. MPS-tekniikalla läpihiontaa ei enää tapahdu ja hiontalaatu on parempaa. Samalla kontrolli hiontaan on aivan eri tasolla verrattuna mihinkään muuhun tekniikkaan.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Uusi Exair-luettelo - tilaa omasi veloituksetta

18. helmikuuta 2016 14.21.21 EET

exair luetteloExair tarjoaa kattavimman valikoiman teollisuuden paineilmaratkaisuja, jotka parantavat ilmankulutusta, turvallisuutta sekä tuottavuutta. Jotta saisit kattavan kuvan mitä kaikkea Exair voi tarjota, niin kannattaa tutustua uuteen, entistäkin laajempaan Exair-katalogiin. Uudessa katalogissa 192 täysvärisivua täynnä paineilmaratkaisuja teollisuuden moninaisiin haasteisiin. Tilaa oma katalogisi ilmaiseksi täältä.

Lue lisää

Tagit:

Holzma hpp 130 palkkisahaKompakti saha on varusteltu kaikilla niillä varusteilla jotka tarvitset sahaustehon nostamiseen. Sahalla sahaat yksittäisiä paneeleja tai pieniä sarjoja. Sahanterän ylitys on 60 mm, sahaus leveys 3200 mm. Koneessa toimii CADmatic 4 ohjausjärjestelmä joka on tuttu suuremman sarjan sahoista. HPP130 malli maksaa hieman enemmän kuin hyvin varusteltu tarkistuspyörösaha mutta tarkkuus ja nopeus ovat aivan eri luokkaa.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito
Aika

Artikkelit 1-20 / 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5