Aika

Artikkelit 1-20 / 255

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vuoden suurin kotimainen alan tapahtuma Puukone, avaa taas syksyllä ovensa puualan ammattilaisille suurempana kuin koskaan ennen. Awutek, Eurotec, Projecta ja Innomac esittelevät omissa tiloissaan uusia koneita, laitteita ja palveluja.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Projecta ylläpito

Useita Altendorf malleja - suoraan Turun varastolta!

13. syyskuuta 2018 15.31.00 EEST

Projecta Oy juhlistaa maahantuojana Altendorfin 111-vuotista taivalta ja tarjoaa koneita nopeaan toimitukseen suoraan Turun varastolta.

Tarjolla seuraavat mallit:  F45 Prodrive, F45 Evodrive, WA80 TE sekä Start 45

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut / Petri Leivonen

Homag on julkaissut Edition25 juhlamallit!

10. syyskuuta 2018 13.59.57 EEST

Homag on julkaissut Edition25 juhlamallit. Homag juhlii tänä vuonna 25. Homag Treffiä, jonka vuoksi on loppuvuoden tarjoamme Edition25 juhlamalleja.

Edition25 malleissa on vakiona kattava varustelu ja pidennetty 24 kk takuu. Edition mallit pohjautuvat 3:lle perusajatukselle -> enemmän tulevaisuutta, enemmän teknologiaa sekä täysi huoltopalvelu ja tämä kaikki samassa paketissa.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut Sebastian Tamminen

Saksassa Düsseldorfissa järjestetään tänä syksynä 23 – 26.10.2018  vuoden tärkein lasirakentamisen messutapahtuma.

Projecta on läsnä messuilla ja toimii päämiestemme messuosastoilla. Tule paikalle ja nää alan viimeisimmät teknologiat ja alan uusimmat tuotteet!

 

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Eristyslasi Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Uudistunut Made With Projecta lehti on julkaistu!

21. elokuuta 2018 11.05.00 EEST

Made With Projecta Asiakaslehti on julkaistu!

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Projecta

Turvallisuus-messut Tampereella 11.-13.9.2018

15. elokuuta 2018 13.32.59 EEST

Pohjoismaiden suurin turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaistapahtuma kokoaa saman katon alle Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen tuhansittain alan ammattilaisia, vapaaehtoistoimijoita sekä tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Kokonaisuuteen kuuluvat Turvallisuus-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut sekä toista kertaa Tampereella toteutettavat 64. Työterveyspäivät. Luvassa on toiminnallista nähtävää ja koettavaa, kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja sekä alan palvelu- ja tuoteuutuuksien esittelyjä. Tapahtuman ohjelmassa on lukuisia koulutuksia, seminaareja sekä puheenvuoroja ja työnäytöksiä toiminnallista osastoilla tapahtuvaa actionia unohtamatta.


Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta ylläpito

Huoltoteknikko rekryHaemme nyt huollon huoltotiimiimme Huoltoteknikkoa / Huoltoinsinööriä

Tehtävässä tulet työskentelemään teollisuuden koneiden ja laitteiden monipuolisissa huoltotehtävissä. Olet tärkeä osa huoltotiimiämme ja pääset työskentelemään todellisten ammattilaisten kanssa.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Teollisuus Referenssi Alumiini Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Exair Cabinet Cooler® -kaappi- ja kotelojäähdytinjärjestelmä on edullinen tapa viilentää sähkökeskuksia ja muita suljettuja koteloita. Kesällä lämpötilan noustessa sähkökaapit kuumenevat liikaa, Cabinet Cooler on helppo ja edullinen ratkaisu elektroniikan viileänä pitämiseen! Pienikokoiset, paineilmakäyttöiset Cabinet Coolerit voidaan asentaa minuuteissa ja niitä on saatavilla eri viilennyskapasiteeteilla erilaisiin käyttökohteisiin.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta ylläpito

Olemme mukana ALUMINIUM 2018 Messuilla Saksassa Düsseldorfissa  9.10- 11.10. 2018 
Joka toinen vuosi järjestettävillä messuilla oli vuonna 2014 yli 27000 kävijää yli 100:sta maasta.
Kävijäjkunta kattaa laajan joukon alumiinialan toimijoita. Aluminium messut ovatkin alansa johtava messutapahtuma.

Projectalta mukana on Matti Kesseli, jolta saat myös lippuja tapahtumaan !

 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Alumiini Etusivu Kirjoittanut Matti Kesseli

Aro tuotevalikoima Projectalta!

25. kesäkuuta 2018 9.04.39 EEST

Yli 80 vuoden kokemuksella ARO tarjoaa pumppausratkaisut eri teollisuuden
aloille kuten kemianteollisuudelle, laitevalmistukselle, energiasektorille,
lääketeollisuuteen, kaivosteollisuuteen ja monien muiden teollisuudenalojen
tarpeisiin.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Etusivu Kirjoittanut Kalle Fontell

Asiakasreferenssi - Riikku Group Oy

20. kesäkuuta 2018 9.35.49 EEST

Riikku Group Oy on vuonna 2005 perustettu alumiini- ja lasirakentamisen yritys, jossa työskentelee yli 120 ammattilaista. Toiminta kattaa metalli- ja lasirakenteisten julkisivu-, parveke- ja terassituoteratkaisujen asiantuntijamyynnin, suunnittelun, valmistuksen ja mittatarkan asennuksen. Riikku Group Oy:n vahva kasvu ja kehitys perustuvat laadukkaisiin Suomessa valmistettuihin tuotteisiin sekä laajaan osaamiseen kokonaisprojektien eri työvaiheissa. Yrityksen päätoimipiste ja nykyaikainen tehdas sijaitsevat Alavudella Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi yrityksellä on aluetoimistot Vantaalla ja Raisiossa.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Etusivu Talonrakennus Eristyslasi Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta ylläpito

Homag Treff 25.- 28.9. 2018

20. kesäkuuta 2018 8.41.01 EEST

Projecta tekee jo perinteeksi muodostuneen matkan Saksan ”Mustaan metsään” Homag Treffeille. Pääsette tutustumaan CNC-, listakone- ja sahatuotantoon. Tapahtumassa esillä valtava määrä koneita ja ratkaisuja pienille kuin suurille tekijöille. Kansainvälisessä tapahtumassa voitte tavata kollegoja ympäri maailmaa, sekä luonnollisesti myös tutustua suomalaisiin toimialakollegoihin.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Teollisuus Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta ylläpito

Rekry tekninen myyjäTehtävässä vastaat omalla alueellasi maahantuomiemme huipputuotteiden myynnistä ja markkinoinnista asiakkaillemme. Asiakkainasi on mm. lasi-, puu-, ja alumiiniteollisuuden valmistavat yritykset sekä asennusliikkeet. Tehtävääsi kuuluu lisäksi tuoteryhmän tarjonnan aktiivinen kehittäminen. Hakijalta edellytetään aktiivista otetta myyntityöhön, hyvää englanninkielen taitoa ja tietoteknisiä taitoja. Odotamme Sinulta, että omalla tekemiselläsi varmistat tuoteryhmän myynnin positiivisen kehityksen jatkumisen.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Teollisuus Alumiini Etusivu Kirjoittanut Jaakko Kuukasjärvi

Uusi Haws tuoteluettelo on ilmestynyt - tilaa omasi!

16. toukokuuta 2018 9.13.03 EEST

Haws on valmistanut ja kehittänyt hätäsuihkuvarusteita jo vuodesta 1950. Nyt tuotteita valmistetaan kolmessa maanosassa: Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa, ja tuotteita myydään kautta koko maailman. Haws-tuotteiden korkeasta laadusta on osoituksena ISO 9001- ja CSA-sertifioinnit. Haws tarjoaa kattavimman valikoiman teollisuuden hätäsuiihkuratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta. Jotta saisit kattavan kuvan mitä kaikkea Haws voi tarjota, niin kannattaa tutustua uuteen laajaan Haws-katalogiin.
Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Kirjoittanut Projecta ylläpito

Yhdistämällä Flott-vannesahan ja Speed-rullaradan saat toimivan kokonaisuuden kappaleiden helppoon sahaamiseen. Saksalainen laatusaha yhdistettynä Projectan omaan rullarataan ja mittavasteisiin saadaan toimiva tuotantolinja.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Kalle ja Denise

Projectan tuoteperhe laajenee hätäsuihkuvalmistaja Hawsin ratkaisuilla. Haws on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut hätäsuihkuvarusteita jo vuodesta 1950. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta Haws hätäsuihkut kaikkiin kohteisiin kouluista äärimmäisiin teollisuuden olosuhteisiin. Laajasta valikoimasta lukematon määrä turvaratkaisuja. Hawsin ammattitaito ja tuotteiden laatu mahdollistavat myös yksilölliset turvaratkaisut.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Etusivu Kirjoittanut Kalle Fontell

Projecta Oy ja eurooppalainen konevalmistaja Störi Mantel ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta Suomen ja Viron markkinoilla. Projecta vastaa tästä eteenpäin koneiden markkinoinnista ja myynnistä mukaan lukien huolto- ja varaosapalvelut.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Aleksi Eronen

elumatec AG:n osallistui jälleen kerran kansainvälisille asiantuntijamessuille monipuolisella ohjelmalla ja konekannalla. elumatec on alumiini-, muovi- ja teräsprofiilien työstökoneiden globaali markkinajohtaja, joka kehittää innokkaasti uusia tuoteinnovaatioita, joista voidaan mainita erityisesti SBZ151-CNC-työstökeskuksen erikoismalli.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Alumiini Etusivu Puu- ja levytuotteet Konepaja ja metalli Kirjoittanut Projecta ylläpito

40-vuotias Turun Lasipalvelu satsaa konekantaan

2. toukokuuta 2018 9.32.43 EEST

Vuonna 1978, vapunpäivänä käynnistyi Turun Lasipalvelun matka yhdeksi talousalueensa monipuolisimmista toimijoista alallaan. Aluksi kolme henkeä työllistäneestä käsityöyrityksestä alkoi nopeasti kehittyä varteenotettava tekijä, joka mittavienkin projektien laadukkailla läpiviennillä voitti puolelleen toimeksiantajiensa luottamuksen. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Referenssi Etusivu Eristyslasi Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta ylläpito

Puuntyöstöalan kevään tärkein tapahtuma lähestyy.  Xylexpo messuilla Milanossa tapaat Projectan tärkeimpiä päämiehiä ja pääset tutustamaan alan uusimpiin innovaatioihinsa .

Vuonna 2016 messuille osallistui 443 näytteilleasettajaa yhteensä 30 000 neliömetrin alueella. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut Projecta
Aika

Artikkelit 1-20 / 255

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5