letkumiesLetkupumpun kuluvana osana on letku, jonka vaihtaminen on tuttua puuhaa jokaiselle letkupumpun käyttäjälle. Tavallisesti ajatellaan, että letkun materiaali on tärkein yksityiskohta, joka määrittelee letkun kestoiän, mutta vähintään yhtä paljon kestoikään vaikuttavat käytetty valmistusmenetelmä ja letkun rakenne. Kuten ihmisillä letkupumpun letkun geeneillä on suuri vaikutus sen elinikään.


Lue lisää

Tagit:

Pumppu, Pumpatumpi, Pumpatuin

20. elokuuta 2015 13.22.55 EEST

Aro ja arskaKesälomat on pikkuhiljaa lusittu pois ja alkukeväästä kauhealla työllä hankittu ”rantakuntokin” on vain muisto muiden joukossa.


Nyt on aika nostaa katseet kohti syksyä ja aloittaa kunnon kohottaminen sekä tuottavuuden parantaminen välittömästi. 


Ingersoll Rand ARO tarjoaa vaihtoehtoisen ratkaisun kyseisiin ongelmiin.Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Elintarvikkeet Sellu paperi kartonki ja jatkojalostus Prosessi ja kemia Kirjoittanut Projecta Ylläpito

teknologia15Teollisuuspalveluiden raskaansarjan ammattilaiset astuvat kehään Teknologia 15 - messuilla Helsingin messukeskuksessa 6.-8.10 2015. Tule nurkkaukseemme ja tutustu vahvoihin tuotteisiimme, ketterään asiakaspalveluumme sekä tyrmäävän tehokkaisiin huoltopalveluihimme. Tallissamme ovat paikalla kaikki teollisuuden legendaariset mestarit: RECTUS, RAPID, BETE, EVERLOY, JOHN GUEST, FSP TECH, IR ARO, LUTZ jne.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Teollisuus Energia sähkö kaasu ja vesihuolto Prosessi ja kemia Kirjoittanut Projecta Ylläpito

world-skills-2015Kesä on mennyt nopeasti ja World Skills kilpailut ovat juuri alkamassa.

Jaakko on ollut kaksissa harjoituskilpailuissa kesän aikana ja pärjännyt niissä hyvin. Taitajakilpailujen yhteydessä järjestetyissä harjoituskilpailuissa oli kilpailija kolmesta maasta, Tanskasta, Venäjältä ja Suomesta. Nämä kilpailut Jaakko voitti pisteillä 81, eroa seuraavaan oli 10pistettä.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Ainutlaatuinen Projecta Mega-tour viikolla 39!

3. heinäkuuta 2015 11.31.37 EEST

MegaTourProjecta järjestää syksyllä ainutlaatuisen asiakasmatkan. Projecta Mega-tour yhdistää Homag Treffin (Homagin ja Holzman tehtaiden avoimet ovet) ja eLumatec Tech päivät (eLumatecin tehtaan avoimet ovet) sekä Weinmann tehdasvierailun yhteen samaan asiakasmatkaan. 

Lue lisää

Uusi F45 On vain yksi ja ainoa oikea - Altendorf F45!

Legendaarinen Altendorf F45 on uudistunut, ja mikä parasta - nyt on vain yksi malli, jonka voit varustella haluamallasi tavalla!

Huikea vaihtotarjous! Vähintään 3000€ mistä tahansa Altendorf tarkistuspyörösahasta.Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Brandt FC 1230 nollasaumalistoitusLignan messuilla Homag-ryhmään kuuluva Brandt esitteli uuden mallin nollasaumalistoitukselle.

Saumattomaan listoitukseen pääsee nyt jo tuoteryhmän aloittavalla Brandt 1200-sarjalla joka on hinnaltaan erittäin houkutteleva. Lisäksi Brandt 1230 FC Airtec koneen listoituslaatu ei jää jälkeen isoveljilleen eli listoituslaatu on ensiluokkaista ja myös pysyy sellaisena.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Elumatec TechDays - tehdastapahtuma 23.09-25.09.2015

29. kesäkuuta 2015 8.10.44 EEST

Glassventures tehdasvierailu Italiaan!10.-12.6.2015Näe elumatec suurempana ja voimakkaampana kuin koskaan ennen!

Johtava alumiinintyöstökoneiden valmistaja elumatec järjestää syyskuussa tehdastapahtuman tuotantolaitoksellaan Saksassa. Nähtävillä tulee olemaan erittäin laaja valikoima alan parhaita koneita sekä työstönäytöksiä.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Alumiini Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Immo NykänenDI Immo Nykänen  on nimitetty teollisuusmyynnin myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 25.5.2015 alkaen.

Ennen Projectaa Immo on toiminut Kaukomarkkinat Oy:n myyntijohtajana 6 vuoden ajan ja sitä ennen Telko Groupin

myynnin johtotehtävissä 9 vuoden ajan.

Lue lisää

Tagit:

Bovone lasintyöstökoneet ProjectaltaBovone on johtava lasintyöstökoneiden valmistajista huonekalu- ja rakennusteollisuudelle. Yhtiö valmistaa huippulaadukkaita lasintyöstökoneita, kuten kulmareunahiomakoneita, fasettihiomakoneita, pesukoneita sekä kokonaisia laminointi- ja peililinjoja.

Bovonen  lasintyöstökoneet ovat nyt saatavilla myös Projectalta.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Rectus 1600KE - TurvapikaliitinRectus 1600KE on turvastandardit ISO 4414 ja DIN EN 983 täyttävä pikaliitin

Pikaliitin estää liitinparin aukaisun yhteydessä vaarallisesti ja äänekkäästi purkautuvan paineen.

Irrotusvaiheessa liitin toimii kaksivaiheisesti:
Kun lukitusrengas vedetään taakse, liittimen venttiili sulkeutuu ja paine purkautuu liittimen kautta, ilman voimakasta paineiskua. Pistoke irtoaa vasta, kun lukitusrenkaasta vedetään uudelleen.
Lue lisää

ImosTässä alkaa blogisarjamme joka kertoo oikean saksalaisen yrityksen vaiheista miten he veivät suuren investoinnin onnistuneesti läpi Homag-ryhmän ja Schüler Consultingin kanssa läpi.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Tuotannon uudistaminen

Monessa suomalaisessa yrityksessä on tilanne jossa mietitään yrityksen tulevaisuuden suuntaa. Yleisessä tiedossa on suomalaisten yritysten ”investointilama” joka on kestänyt miltein jo vuosikymmenen ja joillain toimialoilla jo kaksi vuosikymmentä.  Maailma on muuttunut näinä vuosina todella rajusti. Vaatimukset asiakaskunnassa ovat muuttuneet kuten myös kilpailuasetelmat. Rajat ovat madaltuneet ja koemme ulkoista kilpailua päivä päivältä enemmän. Matalasta investointitasosta johtuen suomalaisten yritysten tuloksenteko on entistä vaikeampaa ja rahoituksen saaminen on hankaloitunut.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Etusivu Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Tunnelmia Ligna 2015 - Homag City

17. kesäkuuta 2015 12.17.58 EEST

Ligna 2015 - Homag City from Projecta on Vimeo.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Prosessi ja kemia Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

HOMAG TreffPuuntyöstökoneiden merkittävimmät uutuudet ovat esillä 22.–25.9.2015 järjestettävässä HomagTreff -tapahtumassa Saksassa.

Homag-ryhmän tehtailla järjestettävä näyttely on yksi vuoden merkittävimmistä tapahtumista, erityisesti levyntyöstöalalla.

Homag on maailman suurin puuntyöstökonevalmistaja ja tuotekehityksen tekninen edelläkävijä, jolla on yli 6000 työntekijää, 14 eri tehdasta ja satoja patentoituja innovaatioita puuntyöstöön. Homag-Treff kotinäyttely onkin vakiinnuttanut asemansa puuntyöstöalan kohtauspaikkana, jossa asiakkaat saavat tutustua niin suurtuotantolinjoihin kuin yksittäiskoneiden toimintaan käytännössä.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Holzma HPP130 – tehokasta ja edullista paloittelua

9. kesäkuuta 2015 14.33.41 EEST

Holzma hpp 130 palkkisaha”Kytke ja sahaa” on uuden HPP130 mallin motto. Tämä sen vuoksi koska Holzma on varustellut tämän sarjan jo vakiona kaikilla varusteilla joita tarvitset sahatessa pieniä sarjoja korkean luokan tehokkuudella. HPP130 on helppo valinta kun haet ensimmäistä askelta tehokkaampaan paloitteluun tarkistuspyörösahasta ylöspäin. Tässä mallissa yhdistyy kaikki palkkisahan edut edullisessa paketissa!

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

homagtreff puu messutHomag Treff 2015

Projecta järjestää perinteiseen tapaan syksyllä viikolla 39 Homag Treff asiakasmatkan Etelä-Saksaan Swarzwaldiin. Kohteina ovat Homagin ja Holzman tehtaat joissa esittäytyy koko Homag-group.

Tule mukaan ja näe kokonaisia linjoja toiminnassa sekä lisäksi uusia innovaatioita PK-sektorin  ”stand-alone” koneille.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Suuria tuulivoimaloita puusta!

8. kesäkuuta 2015 15.37.39 EEST

TimberTower tuulivoimalatSaksalainen yritys Timber Tower rakentaa ainoana maailmassa puusta suurien tuulimyllyjen runkoja. Tämä laskee tuotteen kustannuksia, helpottaa kuljettamista, voidaan hyödyntää uusiutuvaa materiaalia, tuotanto tukee paikallista tuotantoketjua ja luo arvoa sekä työtä paikallisille yrittäjille. Ja lopulta tuote on entistä ”vihreämpi” kuin, että runko tehdään kiinalaisesta teräksestä.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Weinamann wmp puuntyöstöportaali"WEINMANN-puuntyöstöportaalin ansiosta olemme pystyneet nostamaan valmistuskapasiteettiamme merkittävästi. Työntekijämme pitävät tästä koneesta – sitä on helppo käsitellä ja se toimii ehdottoman luotettavasti. Siten pystymme toimittamaan asiakkaillemme sovitussa ajassa hyvin laadukkaita tuotteita."

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Talonrakennus Eristyslasi Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Halkaisuvannesaha Stenner MHS 10MKIIPelkästään leveälle kappaleelle tarkoitettuja vaakavannesahoja on toimitettu yli 900 kappaletta eri puolille maailmaa. Sahat asennetaan joko yksittäisenä tai useampi saha peräkkäin samaan linjaan. Näin saadaan monta halkaisua kerralla jopa 60m/min linja-nopeudella.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Projecta Ylläpito