Aika

Artikkelit 1-20 / 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Aikolon automaattivarastoAikolon aloitti toimintansa Oulussa vuonna 1985 moottorikelkkojen tuulilasien valmistuksella. Vuosien aikana yhtiön toiminta on kasvanut muovimateriaalien maahantuontiin ja tukkukauppaan sekä muovien koneistukseen ja suunnittelupalveluun. Asiakkaita ovat mm. teollisuuden laite- ja koneenvalmistajat, sekä kaupan ja rakentamisen ammattilaiset. Yhtiöihin kuuluvat emoyhtiö Aikolon Oy Oulussa sekä tytäryhtiö Masterplast Oy Vantaalla.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Referenssi Kirjoittanut Projecta Ylläpito

LeadermacTarinan henkilöt ja tapahtumat ovat fiktiivisiä ja irrotettu asiayhteydestä.

Tammikuinen aamu sarastaa Taiwanissa ja todellakin, täällä lumi yllättää autoilijat. Leadermacin tekninen johtaja Lee Jong päättää suosiolla kävellä matkan työpaikalleen. Talvirenkaita kun tässä maassa ei ole. Lee kuitenkin kantaa mukanaan kevytrakenteisen polkupyöränsä jos vaikka paikoin sitä voisi käyttää. Hän aikoo lisäksi kotimatkallaan hakea ostarilta kodin tarpeita ja fillari helpottaa taakan kantamista. Lee tietää että poikkeuksellinen lumitilanne helpottaa merkittävästi iltaan mennessä. Madollista muuta yllättävää tilannetta varten Lee ottaa matkaan kenttälapion. Sen hän hankki käydessään Suomessa ja nähtyään sellaisen deelerillä auto takaluukussa.. Lapion hankkiessaan hän ennakoi mahdolliset poikkeavat tilanteet. Sellaisia hänelle tulee eteen joka tapauksessa - enemmin tai myöhemmin. Lisäksi lapio on monitoiminen ja siten järkevä investointi. Edullinen hankinta ja Lee on tyytyväinen hinta / laatusuhteeseen. Lee ennakoi ja ratkaisee tilanteita. Hän vaan on sellainen.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

holz handwerk - fensterbauAlkuvuoden merkittävin messutapahtuma Holz-Handwerk ja Fensterbau järjestetään 18. kerran Nurembergissä, Saksassa. Messut kokoavat yhteen kaikki merkittävimmät kone- ja laitevalmistajat ympärimaailman ja tänä vuonna Projectan päämiehet ovat poikkeuksellisen hyvin edustettuina.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Alumiini Puu- ja levytuotteet Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Homag Automation ja Projecta toimittaa vuosittain Suomeen useita automaattivarastojärjestelmiä.

Automaattivarasto voidaan kytkeä samalla useaan eri työstökoneeseen kuten palkkisahaan tai nestaavaan CNC-koneeseen. Lisäksi automaattivarastoa voidaan käyttää pelkästään levyvarastona ilman työstökoneita.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Alumiini Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

KULISSIEN TAKANA: ESA SET UP OY

28. tammikuuta 2016 13.33.53 EET

Esa set up - roblandHelsingissä toimiva v. 1989 perustettu Esa Set Up Oy rakentaa lavasteita tv-ohjelmiin. Yrityksen perustajalla Esa Paajamaalla on pitkä ja moninainen kokemus suomalaisesta tv-tuotannosta. Ennen oman yrityksen perustamista hän työskenteli  mm. Spede Pasasella ja MTV 3:lla. Yrityksen pääasiallisina asiakkaina ovat tv-kanaville ohjelmia tuottavat yhtiöt.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Referenssi Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Kipinän sammutusSäästä vakuutuskuluissa.

Olemme aloittaneet GM Electronicsin kipinäntunnistus- ja poistojärjestelmien myynnin.

 GM Electronicsin kipinäntunnistus- ja poistojärjestelmä on joustava ja monipuolinen järjestelmä, joka voidaan asentaa pieniin ja isoihin kohteisiin.

 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Teollisuus Alumiini Puu- ja levytuotteet Talonrakennus Konepaja ja metalli Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Kokoa ikioma Homag Venture 300-sarjan CNC-kone!

27. tammikuuta 2016 14.45.46 EET

Venture CNC konfiguraattori

Homag on julkaissut nettisivuillaan uuden selkeän ”konfiguraattorin”, jolla jokainen voi koota oman Venture 300-sarjan CNC-koneen.

Venture 300-sarja edustaa Homagin keskisarjaa joka voidaan varustella hyvin monipuolisesti.

Venture 300 on hinta / laatu-suhteeltaan todella kilpailukykyinen.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Elumatec AG siirtyy Cifin Holdingin omistukseen

27. tammikuuta 2016 14.25.11 EET

elumatec cifin

Elumatec AG siirtyy Cifin Holdingin omistukseen. Cifin Holding on italialainen pääomasijoitusyhtiö joka toimii jo nyt työstökonemarkkinoilla esim. Emmegi Groupin pääomistajana. Elumatec AG:n ostaminen on suuri ja pitkäaikainen sijoitus Cifin Holdingilta. Elumatec AG on liikevaihdoltaan yli kaksi kertaa suurempi jo omistuksessa oleviin Emmegiin ja Teknaan. Nyt tehty investointi Cifin Holdingilta tulee selkeästi pitkällä aikavälillä vahvistamaan Elumatec AG:n resursseja ja brändiä. Erityisesti Elumatecin globaali näkyvyys ja mahdollisuudet lisääntyvät uuden omistuksen myötä.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Alumiini Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

REMONTIN VUOKSI HÖYLÄPENKKEJÄ POISTOHINTAAN!

27. tammikuuta 2016 10.02.20 EET

Höyläpenkki tarjousMyymme varastossa olevat höyläpenkit poistohintaan remontin alta. Myös laaja valikoima lisävarusteita alennusmyynnissä.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Julkinen sektori ja opetus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Tiesitkö että Houfek valmistaa myös CNC-koneita

26. tammikuuta 2016 8.59.45 EET

 
houfek cncTIESITKÖ, ETTÄ
Tshekkiläinen Houfek SA valmistaa hiomakoneiden ja muiden peruskoneiden lisäksi myös CNC työstökeskuksia. Ensimmäinen CNC työstökeskus Mercury esiteltiin syyskuussa 2007 Brnossa Tshekissä Woodtec messuilla.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Altendorf huolto

Hinta sisältää määräaikaishuoltoon liittyvät huoltotyöt ja matkakustannukset.

Määräaikaishuollon aikana vaihdetuista varaosista veloitetaan hinnaston mukainen hinta.

Tarjous on voimassa maaliskuun 2016 loppuun asti.

 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Pölyä? Ei hätää, meillä on keinot

5. tammikuuta 2016 11.23.08 EET

Pölynsidonta

Kivipöly ei ole hyvä asia, mutta sitä kuitenkin esiintyy kaikkialla. 

Onhan kaikesta maa-aineksesta jopa 12% erilaisia piioksideja. Piistä ja hapesta koostuvista aineista saadaan kumminkin teollisesti aikaan monia hyödyllisiä asioita. 

Esimerkkeinä mainittakoon tiili- ja betonirakenteet, ikkunat sekä kadut ja tiet pinnoitteineen. Kvartsi on yleisin esiintyvä kiteisen piioksidin muoto, jota löytyy kaikista kivityypeistä sekä hiekasta. Aineen etuina ja hyödyllisinä ominaisuuksina tunnetaan kovuus ja reagoimattomuus kemiallisesti muiden aineiden kanssa. Ongelmat alkavat kuitenkin ihmisten altistuessa jatkuvasti kivipölylle. Silikoosi eli kivipölykeuhko on maailman vanhin tunnettu ammattitauti.  

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Teollisuus Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

70-vuotias Projecta toivottaa hyvää Joulua!

21. joulukuuta 2015 9.35.34 EET

Hyvää Joulua ja menestystä vuodelle 2015Jouluinen tervehdys Projectalta. 

Me Projectalla palvelemme asiakkaitamme koko joulun, lukuun ottamatta pyhäpäiviä.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Teollisuus Alumiini Kirjoittanut Projecta Ylläpito

ARO laitteilla saavutat parhaan kokonaiskustannuksen

18. joulukuuta 2015 10.56.57 EET

ARO laitteilla saavutat parhaan kokonaiskustannuksenAro on johtava maailmanlaajuinen nesteenkäsittelylaitteiden valmistaja, jonka menestysreseptinä on toiminut suorityskykyiset ja helposti huollettavat laitteet. Aro on järkevä ratkaisu nesteenkäsittelyssä kaikille teollisuuden aloille. Aro on toiminut jo yli 85 vuotta ympäri maailman tarjoten huippulaadukkaita laitteita ja premiumtason palvelua.
Aro on oikea tuote vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme ilmakäyttöisiä kalvo- ja mäntäpumppuja, valmiita paketteja, suodattimia, säätimiä, voitelulaitteita sekä pneumaattisia venttiilejä ja sylinterejä.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Teollisuus Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Infopaketti lasintyöstön uusista työkaluista

17. joulukuuta 2015 11.03.15 EET

diamut työkalutAiempina vuosina Projecta (entinen Glastech) on ollut lasialalla enemmänkin tunnettu lasintyöstökoneiden ja raaka-aineiden myynnistä kuin lasintyöstötyökalujen ja – kemikaalien myynnistä, vaikka lasintyöstötyökaluja ja – kemikaalejakin olemme myyneet jo kymmeniä vuosia.

Tänä vuonna olemme panostaneet paljon aikaa lasintyöstötyökalujen ja -kemikaalien oppimiseen sekä saatavuuteen jotta voimme antaa asiakkaillemme osaavaa palvelua ja olla mukana kehittämässä asiakkaidemme kilpailukykyä sekä tuottavuutta alati kovenevassa kilpailutilanteessa.

Nykyään tuotevalikoimamme kattaa lasinleikkuutrissoja, poraus-, jyrsintä-, hionta- ja kiillotustyökaluja sekä lasintyöstökemikaaleja noin 60 valmistajan koneisiin.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta Ylläpito

riepe staattisuuden poistoMoni reunalistoituskoneen käyttäjä on kohdannut tilanteen jossa

ABS-, PP-, PVC- muovinauhojen jyrsintä synnyttää staattisensähkövarauksen joka taas aiheuttaa sen että jyrsityt muovilastut tarttuvat työkappaleen pintaan tehden samalla kopiopyörien sekä siklien tarkasta toiminnasta lähes mahdotonta.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

k610cf homagMaailman tehokkain muotolistoituskone on Homag K 610/CF.

Läpisyöttöinen kone mahdollistaa monimuotoisten kappaleiden listoittamisen hyvin tehokkaasti. Listoitus tapahtuu hyvin nopeasti eikä vaadi manuaalista jälkikäsittelyä.  Muotolistoitettavien tuotteiden määrän kasvaessa ja kapasiteettivaatimusten lisääntyessä K 610/CF on täydellinen vastaus joka syrjäyttää listoittavan CNC-koneen.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Rami SeppäläRami Seppälä liittyi joukkoomme!

Toivotamme Ramin tervetulleeksi takaisin Projectan huolto-organisaatioon.

Rami onkin jo tuttu varsin monelle asiakkaallemme vuosien takaa. Rami ottaa vastuun Projectan huollon johtamisesta ja kehittämisestä joulukuusta 2015 eteenpäin.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Teollisuus Alumiini Kirjoittanut Projecta Ylläpito

hyvää joulua 15Haluan toivottaa teille kaikille rakkaille asiakkaillemme, tuleville asiakkaillemme ja kilpailijoillemme rauhaisaa joulua ja hyvää uutta vuotta!

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Kirjoittanut Projecta Ylläpito

WeinmannSyksyn pimentyessä marraskuun toisella viikolla lähti joukko suomalaisia puurakentamisen kovia ammattilaisia Etelä-Saksaan. Huolimatta vähintäänkin haastavasta tilanteesta maassamme, yrittäjien sekä yritysten päättäjien halu kehittää itseään ja yrityksiään on ihailtavaa. Puurakentamisessa on nostetta.

Parinkymmenen hengen ryhmän matkaa varjosti ennen lähtöä ja matkan aikana lentoyhtiön, mistä liput oli ostettu, lakko. Lakon tilanne vaihteli päivittäin. Jo ennen matkaa langattomat ”puhelinlangat” kävivät kuumina. Milloin oltiin lähdössä milloin ei. Noh matkaan päästiin, mutta tietysti myöhässä. Perille päästiin sen verran myöhään että pubiruokaan oli tyytyminen ensimmäisenä iltana.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Puuntyöstö Talonrakennus Kirjoittanut Projecta Ylläpito
Aika

Artikkelit 1-20 / 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5