Huoltopalvelut

Säännöllinen huolto pitää tuotantosi käynnissä

Projectan huolto on Suomen laajin valmistajien kouluttama huolto-organisaatio puun-, lasin-, ja alumiinintyöstöteollisuuden alalla. Huoltohenkilöstömme on hajautettu eri puolille Suomea ja Baltian maita, jotta palvelumme olisivat lähellä sinua. Eniten palvelemme asennuksen ja käyttökoulutuksen saralla, mutta olemme valmiita tukemaan sinua kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä. Suosittelemme huoltosopimusta, joka on varmin tapa pitää investointisi huippukunnossa.

Koulutettujen teknikoidemme lisäksi käytössäsi on koko huolto-organisaatiomme tarjoama tekninen tuki sekä tarvittaessa alkuperäisten valmistajien tietotaito. Voit luottaa Projecta Service Centeriin tietäen, että tarvittaessa huolto- ja tukipalveluidemme takana on kymmenien ammattilaisten osaaminen.

Huoltosopimus

Kun teet huoltosopimuksen Projectan kanssa, sinulla on monta huolta vähemmän. Joustava huoltosopimuksemme tarjoaa juuri sinulle sopivan, kustannustehokkaan palvelukokonaisuuden.

Lue lisää

Tekninen tuki

Projecta Service Center tukee asiakkaitamme kaikissa koneiden käyttöön liittyvissä mahdollisissa ongelmatilanteissa. Monen koneen tilaa voidaan diagnosoida internet-yhteyden avulla.

Lue lisää

Varaosapalvelu

Kova käyttö vaatii veronsa, laadukkainkin käyttöosa tulee joskus tiensä päähän. Tällöin Projectan varaosapalvelu on tukenasi. Meiltä alkuperäiset tehtaan varaosat.

Lue lisää

Lataa TeamViewer

Etätukiohjelman avulla asiakastukemme voi ottaa asiakkaan koneeseen etäyhteyden. Yhteyden avulla asiakastukemme voi katsella asiakkaan ruudulta mahdollista ongelmaa tai opastaa käytössä.

Lue lisää

Tee huoltotilaus kätevästi tästä

Huoltotilaus

Tee varaosatilaus kätevästi tästä

Varaosatilaus