Säännöllinen huolto pitää tuotantosi käynnissä

Projectan huolto on Suomen laajin valmistajien kouluttama huolto-organisaatio puun-, lasin-, ja alumiinintyöstöteollisuuden alalla. Huoltohenkilöstömme on hajautettu eri puolille Suomea ja Baltian maita, jotta palvelumme olisivat lähellä sinua. Eniten palvelemme asennuksen ja käyttökoulutuksen saralla, mutta olemme valmiita tukemaan sinua kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä. Suosittelemme huoltosopimusta, joka on varmin tapa pitää investointisi huippukunnossa.

Koulutettujen teknikoidemme lisäksi käytössäsi on koko huolto-organisaatiomme tarjoama tekninen tuki sekä tarvittaessa alkuperäisten valmistajien tietotaito. Voit luottaa Projecta Service Centeriin tietäen, että tarvittaessa huolto- ja tukipalveluidemme takana on kymmenien ammattilaisten osaaminen.

Projectan varaosapalvelu

Varaosapalvelu

Kova käyttö vaatii veronsa, laadukkainkin käyttöosa tulee joskus tiensä päähän. Tällöin Projectan varaosapalvelu on tukenasi. Meiltä alkuperäiset tehtaan varaosat.

Projectan tekninen tuki

Tekninen tuki

Projecta Service Center tukee asiakkaitamme kaikissa koneiden käyttöön liittyvissä mahdollisissa ongelmatilanteissa. Monen koneen tilaa voidaan diagnosoida internet-yhteyden avulla.

Projectan huoltosopimus

Huoltosopimus

Kun teet huoltosopimuksen Projectan kanssa, sinulla on monta huolta vähemmän. Joustava huoltosopimuksemme tarjoaa juuri sinulle sopivan, kustannustehokkaan palvelukokonaisuuden.

Lataa teamviewer

Lataa TeamViewer

Etätukiohjelman avulla asiakastukemme voi ottaa asiakkaan koneeseen etäyhteyden. Yhteyden avulla asiakastukemme voi katsella asiakkaan ruudulta mahdollista ongelmaa tai opastaa käytössä.


HUOLTO

huoltoinsinööri

Juha Vaismaa

+358 20 771 3333
Huoltoinsinööri
Rami Seppälä

Rami Seppälä

+358 20 771 3315
Huoltopäällikkö

Matti Laaksonen

020 771 3393
Huoltosopimukset / Tekninen tuki

Teemu Pekkola

+358 20 771 3333
Huoltoinsinööri

Klaus Korvensyrjä

+358 20 771 3333
Huoltoteknikko

Jorma Saastamoinen

+358 20 771 3333
Huoltoteknikko
Shopping Cart