Lasin reunahionta ja poraus

Projecta tarjoaa useita vaihtoehtoja tasolasin reunahiontaan ja poraukseen

Tuomme maahan seuraavia konemerkkejä:

Adelio Lattuada on vuonna 1978 perustettu pohjois-italialainen lasikoneisiin erikoistunut yritys, jolla on pitkän linjan osaamista lasintyöstön saralla. Osaaminen kattaa laaja-alaisesti yli 30:n erilaisen koneen tarjoaman. Yrityksen valmistamien koneiden monipuolisuus ja laatu takaa koneet vaikeimpiinkiin työstötekniikoihin.

Hyvä tietää Adelio Lattuadasta:

  • Perustamisesta tähän päivään, Lattuada on myynyt yli 2000 konetta.
  • 35 työntekijää, jotka varmistavat laadun suunnittelusta, asennuksessa ja testauksessa
  • Tuotteita myyty yli 90:n eri maahan
  • Tehtaalla 3000 m2 valmistutilat
  • 90% tyytyväisistä asiakkaista ostaa myös toisen koneen

 


INTERMAC on osa Italialaista BIESSE yritysryhmää, joka valmistaa sekä markkinoi koneita ja tuotantojärjestelmiä huonekalu-, auto- ja rakennusteollisuudelle. INTERMAC on perustettu vuonna 1987 ajatuksena hyödyntää BIESSEn pitkäaikainen kokemus ja osaaminen puuntyöstökoneista tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Tämä vahva tuotannon ja koneteknologian tuntemus on mahdollistanut INTERMACin nousun yhdeksi maailman johtavaksi lasintyöstökoneiden ja –järjestelmien valmistajaksi.

INTERMAC markkinoi tuotteitaan kahden eri merkin alla:

  • Intermac: CNC-koneet ja työstökeskukset, lasinleikkaus ja pesukoneet
  • Busetti: Tuplahiomakoneet

Intermacin yli 20.000 m² tuotantotilat sijaitsevat Italiassa Pesaron sekä Bagnatican kaupungeissa työllistäen yhteensä yli 250 työntekijää.

 


Sulak on perustettu vuonna 1990 ja edustaa lujarakenteisia perinteisiä tsekkiläisiä työstökoneita.  Sulak lasintyöstökoneiden laadusta kertoo se, että niitä viedään menestyksellä jo yli viiteenkymmeneen maahan. Koneet soveltuvat parhaiten pieniin ja keskisuuriin tuotantoihin, kuten lasitusliikkeille muutamien kappaleiden sarjojen valmistukseen. Koneet toimivat myös hyvänä lisänä suurissa tuotannoissa harvemmin tehtäville erikoistöille. Sulakin koneet ovat perustaltaan erittäin yksinkertaisia ja luotettavia, mutta sisältävät oivallisia työtä helpottavia innovaatioita. Se tekee koneista kokoistaan tehokkaampia ja sujuvampia käyttää. Koneet on suunniteltu niin, että ne tarjoavat optimaalisen hinta-laatusuhteen.

 

Heikki Virta

Heikki Virta

+358 40 744 8548
tuotepäällikkö
lasin- ja alumiinintyöstökoneet
Shopping Cart
Scroll to Top