Nostopöydät sisä- ja ulkotiloihin

Nostopöydät voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukan. Ne on tarkoitettu ammattikäyttöön ja niiden nostokyky yltää jopa 100 tonniin asti. Nostopöytien nostokorkeus, kuorma ja tason koko ovat sovellettavissa asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin. Nostopyödät soveltuvat sekä ulko- että sisätiloihin.

Nostopöydät ovat CE-merkittyjä ja standardin SS EN 1570-1 mukaisesti valmistettuja. Valmistuksessa on huomioitu erilaisten työympäristöjen käyttöturvallisuusvaatimukset. Saatavilla monia malleja ja kokoja eri käyttötarkoituksiin ja erilaisiin nostotarpeisiin.

 

  • Yksisaksinen nostopöytä on yleisimmin teollisuudessa käytetty standardinostopöytämalli sekä sisä- että ulkotiloihin. Yksisaksia Prolift-nostopöytiä voidaan käyttää myös jakeluvarastoissa, kaupoissa ja erilaisissa palvelulaitoksissa. Monipuolisten  muuntelumahdollisuuksien ansiosta se sopii kaikille aloille ja kaikkeen logistiikkaan.
  • Vierekkäissaksinen nostopöytä on suunniteltu erityisesti suurien ja raskaiden tavaroiden nostamiseen. Kahden saksipaketin ansiosta nostopöytä on stabiilimpi ja ketterämpi kuin yksisaksinen nostopöytä.
  • Rampillista nostopöytää käytetään eniten ulkona ajoneuvoista purkaukseen ja lastaukseen ja siihen kohdistuu usein suuria rasituksia. Nostopöytä tehdään yleensä vahvemmaksi ajatellen mm. trukkien aiheuttamia suuria pistekuormituksia.
  • Päällekkäissaksinen nostopöytä on suunniteltu tavaroiden nostamiseen teollisuudessa suuremmille korkeuksille pitäen mitat kuitenkin kompakteina. Tämä nostopöytä voi toimia myös kahta tai kolmea kerrosta tukevana rahtihissinä.
  • Ruostumaton nostopöytä on suunniteltu erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuuteen ja kaikkialle missä työolosuhteiden tulee pysyä hygieenisinä.

Lataa esite

Riku Kallinen

+358 20 771 3338 
tuotepäällikkö
nostimet & teollisuuskomponentit
Shopping Cart
Scroll to Top