Pystyhiomakoneet lasille

Sulak logo

Sulak BTS-pystyhiomakoneet säteishionnalla: Yksi- tai kaksikaraiset mallit kattaen suurimmat mallikohtaiset lasikoot 1500 x 1000 x 12 mm – 2500 x 2000 x 20 mm. Edullinen ratkaisu kiiltoreunan hiontaan. Vie vain vähän lattiapinta-alaa pystyrakenteen ansiosta. Kiiltoreuna saadaan ajettua joko yhdellä tai kahdella yliajolla (pienimmät yksikaraiset mallit). Karoja voidaan myös tarvittaessa kallistaa 

Sulak on perustettu vuonna 1990 ja edustaa lujarakenteisia perinteisiä tsekkiläisiä työstökoneita.  Sulak lasintyöstökoneiden laadusta kertoo se, että niitä viedään menestyksellä jo yli viiteenkymmeneen maahan. Koneet soveltuvat parhaiten pieniin ja keskisuuriin tuotantoihin, kuten lasitusliikkeille muutamien kappaleiden sarjojen valmistukseen. Koneet toimivat myös hyvänä lisänä suurissa tuotannoissa harvemmin tehtäville erikoistöille. Sulakin koneet ovat perustaltaan erittäin yksinkertaisia ja luotettavia, mutta sisältävät oivallisia työtä helpottavia innovaatioita. Se tekee koneista kokoistaan tehokkaampia ja sujuvampia käyttää. Koneet on suunniteltu niin, että ne tarjoavat optimaalisen hinta-laatusuhteen.


Zafferanti logo

Italialainen Zafferani valmistaa kohtuuhintaisia pora-, jyrsin-, pora- ja pesukoneita lasintyöstöön. Yritys on perustettu 1950-luvulla ja Projectalla on yrityksen kanssa pitkä yhteistyö.


 

Heikki Virta

Heikki Virta

+358 40 744 8548
tuotepäällikkö
lasin- ja alumiinintyöstökoneet
Shopping Cart
Scroll to Top