Alipainenostimet lasin käsittelyyn

Alipainenostimet lasille verstas- ja tehdaskäyttöön

Elephant logo

Paineilmatoimisissa ELEPHANT-lasinnostimissa yli 20 eri mallia riippuen käyttökohteen tarpeen manuaali- tai paineilmatoimisista liikkeistä, nostosylinteristä, kapasiteetistä ja runkoversiosta sekä lisävarusteista. Kaikissa lasinnostinmalleissa kaksinkertainen alipainepiiri.
Alipainemittarit, optinen tai akustinen signaalijärjestelmä häiriötilanteisiin (akkukäyttöinen ja varustettu latauslaitteella). Alipaineen reservi vuotojen varalta. Kysy lisä muita malleja ja kokoja!

Tutustu lasinnostimiin


Alipainenostimet lasille työmaakäyttöön

wirth logo

Saksalainen WIRTH GmbH on vuodesta 1992 toimittanut vaativia teollisuuden ja materiaalinkäsittelyn ratkaisuja. Yrityksen Oktopus® Installation Systems Division kehittää ja valmistaa alipainenostolaitteita erityisesti rakennustyömaa-asennuksiin ja tehdaskäyttöön.

Kaikki lasinnostimet on suunniteltu ja valmistettu DIN EN 13155:n (työmaakäyttö) ja konedirektiivin 2006/42/EG mukaisesti. Kaikissa malleissa kaksinkertainen alipainepiiri ja jokainen piiri varmistettu kahdesti. Alipainemittarit, optinen tai akustinen signaalijärjestelmä häiriötilanteisiin. Alipaineen tarkkailujärjestelmä energiankäytön optimointiin. Alipaineen reservi vuotojen varalta. 24 VDC akut laturilla ja varaustason mittauksella. Kysy lisää muita malleja ja kokoja!


Apukurottajat tehtaisiin, verstaisiin ja asennustyömaille

Winlet on GMV:n tuotemerkki. Winlet on sarja apukurottajia, jotka pystyvät nostamaan ja käsittelemään jopa 1 000 kg. Ikkunoiden asentamisen ja lasilevyjen nostamisen lisäksi Winlet-apukurottajat ovat ihanteellisia graniitin, betonin, teräslevyjen, puulevyjen ja muiden ilmatiiviiden levyjen nostamiseen. Tutusutu Winlet-apukurottajiin täältä.


Shopping Cart
Scroll to Top