Alipainenostimet lasin käsittelyyn

Alipainenostimet lasille verstas- ja tehdaskäyttöön

 

 

Paineilmatoimisissa ELEPHANT-lasinnostimissa yli 20 eri mallia riippuen käyttökohteen tarpeen manuaali- tai paineilmatoimisista liikkeistä, nostosylinteristä, kapasiteetistä ja runkoversiosta sekä lisävarusteista. Kaikissa lasinnostinmalleissa kaksinkertainen alipainepiiri.
Alipainemittarit, optinen tai akustinen signaalijärjestelmä häiriötilanteisiin (akkukäyttöinen ja varustettu latauslaitteella). Alipaineen reservi vuotojen varalta. Kysy lisä muita malleja ja kokoja!


Alipainenostimet lasille työmaakäyttöön

 

 

 

 

 

 

Saksalainen WIRTH GmbH on vuodesta 1992 toimittanut vaativia teollisuuden ja materiaalinkäsittelyn ratkaisuja. Yrityksen Oktopus® Installation Systems Division kehittää ja valmistaa alipainenostolaitteita erityisesti rakennustyömaa-asennuksiin ja tehdaskäyttöön.

Kaikki lasinnostimet on suunniteltu ja valmistettu DIN EN 13155:n (työmaakäyttö) ja konedirektiivin 2006/42/EG mukaisesti. Kaikissa malleissa kaksinkertainen alipainepiiri ja jokainen piiri varmistettu kahdesti. Alipainemittarit, optinen tai akustinen signaalijärjestelmä häiriötilanteisiin. Alipaineen tarkkailujärjestelmä energiankäytön optimointiin. Alipaineen reservi vuotojen varalta. 24 VDC akut laturilla ja varaustason mittauksella. Kysy lisää muita malleja ja kokoja!


 

Apukurottajat tehtaisiin, verstaisiin ja asennustyömaille

Winlet on GMV:n tuotemerkki. Winlet on sarja apukurottajia, jotka pystyvät nostamaan ja käsittelemään jopa 1 000 kg. Ikkunoiden asentamisen ja lasilevyjen nostamisen lisäksi Winlet-apukurottajat ovat ihanteellisia graniitin, betonin, teräslevyjen, puulevyjen ja muiden ilmatiiviiden levyjen nostamiseen.

 

Mitä uutta Projectalta

03.11.2021|Nostopöydät ja tavarahissit

Projectan valikoimista löytyy tasojen ja kerrosten väliseen tavaran nostamiseen turvallliset tavaranostimet, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan sekä sisä- että…

20.11.2020|Alipainenostimet paneelien käsittelyyn Puuntyöstökoneet

Italialainen Elephant Srl perustettiin vuonna 1979. Yritys on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittelyyn liittyvien ongelmien ratkaisuun. Elephant on pystynyt keskittymään tuoteinnovaatioihin ja…

12.08.2020|Alipainenostimet lasinkäsittelyyn

Projectan Elephant-tuotevalikoimaa on laajennettu lasin alipainenostimilla.  Paine-ilmatoimisissa ELEPHANT- alipainenostimissa on yli 20 eri mallia riippuen käyttökohteen tarpeen manuaali- tai paineilmatoimisista…

Teitä palvelee

Toni Tahvanainen

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3336

Arto Parkko
Arto Parkko

Myyntipäällikkö

020 771 3317

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ