Varastokoneet

Nämä koneet suoraan Projectan varastosta nopeaan toimitukseen

Pystysuora CNC-työstökeskus Drillteq V-200

Homag Drillteq V-200 CNC-työstökeskus on joustava monitoimikone, joka mahtuu 5 m² alueelle. Näitä monikäyttöisiä koneita voidaan käyttää poraamiseen, leikkaamiseen, urantekoon, ja ne tarjoavat ihanteellisen ratkaisun, joka säästää aikaa, tilaa, energiaa, ja rahaa. Se vie vähän tilaa (alle 5 neliömetriä), se suoriutuu poraustehtävistä helposti ja ennen kaikkea nopeasti. Kone soveltuu erinomaisesti niin pienille kalustevalmistajalle kuin suuremmillekin yrityksille esim. toiseksi koneeksi suuremman CNC-työstökeskuksen viereen. Kone tulee Projectan näyttelytilaan loppuvuodesta 2022.

Koneen esittely

Koneen speksit

Drill teq V 200 kone

Tarkistuspyörösaha Altendorf Hand Guard Single Flex

Tarkistuspyörösaha Altendorf Hand Guard:ssa on maailman ensimmäinen ja ainoa optinen järjestelmä, joka suojaa ihmisiä, koneita ja materiaaleja. Ainutlaatuinen varhaistunnistusjärjestelmä kahdella kameralla, joka reagoi ennen kosketusta. Servomoottori vetää teräyksikön pöydän alle sekunnin murto-osassa. Järjestelmä ei vaurioita konetta ja on heti käyttövalmis. Toimii kaikille materiaaleille, myös urasahauksessa.

Katso lisätietoja

Altendorf-Hand-guard

Tarkistuspyörösaha Altendorf F25

Altendorf F 25 on kompakti tarkistuspyörösaha, joka mahtuu hyvin pieneen tilaan mutta on silti luotettavaa Altendorf- laatua. Saha on loistava valinta ensimmäiseksi tarkistuspyörösahaksi esim. puusepille mutta on silti tehokas ja sopii teolliseen käyttöön yhtä lailla.

Katso lisätietoja

Altendorf F25 tarkistuspyörösaha

Oikotasohöylä Robland NXSD 410

Toiminnon muuttaminen oikohöyläyksestä tasohöyläykseen tapahtuu nopeasti ja yksinkertaisesti kääntämällä/kallistamalla oikaisupöydät sivulle sekä puruhuppu kutterin päälle.

Lisätietoja tuotteesta

oikotasohöylä

Vannesaha NRA 700

Vankka ja raskasrakenteinen teräsrunko. Erikoisvulkanoidut valurautaiset teräpyörät. Luotettava vannesaha puusepälle sekä opetuskäyttöön. Sivuohjain myös erittäin pienten kappaleiden sahaukseen vakiovarusteeena.

Katso lisätietoja

Vannesaha NRA

Puruimuri Robland DC1

Katso lisätietoja

Robland puruimuri DC1

Robland Z400 EL

Robland Z 400 EL  on jykevä tarkistuspyörösaha sähköisellä terän nostolla / laskulla ja kallistuksella sekä piirtosahalla. Katkaisuvaste kiinteä 900.

Katso lisätietoja

Robland Z400 EL

Robland CZ300 II M

Robland CZ300 II M on jykevä tarkistuspyörösaha manuaalisella terän nostolla/laskulla sekä piirtosahalla. Katkaisuvaste kiinteä 90°.

Katso lisätietoja

Robland CZ300 II M tarkastuspyörösaha

Jari Kurikka

+358 20 771 3368
Palvelupäällikkö
Peruskoneet Asiakaspalvelu

Petri Leivonen

020 771 3325
Tuotepäällikkö

Puuntyöstökoneet

Jukka Nevavuo

020 771 3308
Tuotepäällikkö

Puuntyöstökoneet

Heikki Virta

Heikki Virta

+358 40 744 8548
myynti-insinööri

puuntyöstökoneet

Jouni Häkkänen

020 771 3320
Myyntipäällikkö

Puuntyöstökoneet

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Vieritä ylös