Ohjelmistot

Ohjelmistoratkaisut tuotannon tehostamiseen

Vaatimukset kiristyvät vuosi vuodelta – markkinat odottavat korkeampaa laatua, lyhyempiä toimitusaikoja sekä yhä enemmän erikoismittaisia kalusteita. Odotuksia vastaava joustavuus ja tehokkuus pystytään varmistamaan tuotantokoneiston lisäksi modernien ohjelmistoratkaisujen avulla.

Näiden ratkaisujen myötä kalustevalmistajat pystyvät ohjaamaan tuotantoansa suunnittelusta visualisoinnin ja rakennemäärityksien kautta valmistukseen saakka. Hyvin toimiva, nykyaikainen tuotantoprosessi pystyy ideaalitapauksessa myös reagoimaan muutoksiin nopeasti.

 

Hi-Tech Education tarjoaa ohjelmisto- ja laitekoulutusta Homag-konsernin käyttämien ohjelmistojen ylläpidossa ja koulutuksessa

Hi-Tech Education Oy tarjoaa puu- ja metalliteollisuudelle henkilöstö-, ohjelmisto- ja laitekoulutusta sekä tuotannon tehostamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita. Näiden lisäksi palveluihin kuuluvat CAD/CAM-ohjelmien kehitysasiat, tuotantolinjojen ylösajot ja RFID- ja viivakoodiratkaisut.

Projectan ja Hi Tech Education ovat tehneet strategisen yhteistyösopimuksen, jonka painopiste on HOMAG-konsernin käyttämien ohjelmistojen ylläpidossa ja koulutuksessa. Hi-Tech Education Oy:n Sami Kinnunen ja Jarno Korhonen toimivat Projectan läheisenä kumppanina ohjelmistoihin liittyvissä asiakastukitilanteissa, uusien projektien ylösajossa ja koulutuksessa. Tarkoituksena on jatkossa tarjota myös muiden tuotantoa tehostavien ja tukevien ohjelmistojen myyntiä, asiakastukea ja koulutusta. Esimerkiksi Projectan edustama Imos Ag:n tuotannonohjaus- ja suunnitteluohjelmiston käyttöönotto- ja tukipalvelut tulevat yhteistyön myötä vahvistumaan jatkossa.

Ohjelmistojen päivittäisen tukipyynnöt: Rami Seppälä ja Matti Laaksonen (Projecta Oy)

Koulutus- ja tuotannonkehitys: Jarno Korhonen (Hi-Tech Education Oy)

Ota yhteys Projectaan, kun haluat tehostaa tuotantoasi moderneilla ohjelmistoilla.

Lue lisää kumppanuussopimuksesta.

 

Rami Seppälä

Rami Seppälä

+358 20 771 3315
Huoltopäällikkö

Matti Laaksonen

020 771 3393
Huoltosopimukset / Tekninen tuki
Sami Kinnunen Hi Tech Education Oy

Sami Kinnunen

+358 40 561 7552
kouluttaja, Hi-Tech Education Oy
Jarno Korhonen Hi Tech Education Oy

Jarno Korhonen

+358 40 504 6023
toimitusjohtaja, Hi-Tech Education Oy
Shopping Cart
Scroll to Top