Pakkausautomaatio

Kokonaisvaltaiset ja tehokkaat pakkausratkaisut

Tavaraliikenteen ja verkkokaupan kasvun myötä kartongin ja muiden pakkausmateriaalien kulutus kasvaa kaikkialla maailmassa. Projecta tarjoaa tuotteiden pahvipakkaamiseen ja suojaamiseen liittyviä automaatio- ja materiaaliratkaisuja. Pakkausratkaisumme mahdollistavat tehokkuuden ja tuottavuuden huomattavan kasvattamisen erityisesti silloin, kun pakattavien tuotteiden mitat ja sarjakoot vaihtelevat.

Yksilöllinen ja joustava pakkausautomaatio

Vaatimukset pakkaukselle ovat korkeat: niiden tulee kestää kuljetus, varastointi ja lisäksi suojata tuotetta vaurioilta. Myös visuaalisuudella on väliä – kuljetuspakkaus on ensimmäinen asia, jonka asiakas näkee. Jokainen tuote pakataan juuri oikeankokoiseen laatikkoon ilman, että valmiiden pahvilaatikoiden varastoon on sitoutunut pääomaa.

Säästöjä ja hyötyjä syntyy vapautuneen pääoman lisäksi pakkausmateriaalien käytön vähenemisenä ja pakkausprosessin huomattavalla nopeutumisella. Yksilöllinen ja joustava pakkausautomaatio mahdollistaa merkittävät säästöt materiaalien varastoinnissa sekä logistiikka- ja työvoimakustannuksissa.

Projectalta kokonaisvaltaiset ratkaisut pakkaamiseen

Tarjontamme pakkaavalle, kuljettavalle ja varastoivalle teollisuudelle sekä kaupalle sisältää pakkauslogistiikan ratkaisut, jotka mahdollistavat joustavan pahvipakkaamisen, pakattavien tuotteiden mittojen skannauksen, sulkemisen, lavoituksen, käärinnän, vanteistuksen sekä materiaalien käsittelyn ja kierrätyksen automaatioratkaisuja. Lisäksi varaosa-, huolto- ja asiantuntijapalvelut varmistavat onnistuneen asiakaskokemuksen.

Ota yhteyttä

 

 

 

 


 

 

 

 

Jari Kurikka

Jari Kurikka

+358 20 771 3368
palvelupäällikkö
peruskoneet asiakaspalvelu
Shopping Cart
Scroll to Top