Paineilmatuotanto

Ruuvikompressorit

ALUP logo

ALUP Ruuvikompressori-valikoimistamme löytyy jokaiseen tarpeeseen tehokas ja luotettava paineilmaratkaisu. ALUP-kompressorit soveltuvat monenlaisiin paineilmatarpeisiin. Kompressoreiden suorituskyky ja joustavuus ylittävät jopa kovimmatkin odotukset. Laitemallit on kehitetty käytännöllisiksi ja ne on helppo asentaa ja huoltaa. Tuotevalikoimasta löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva kone ja lisävarusteet.

ALUP Kompressoren perustettiin Saksassa vuonna 1923 Köngenin työpajalla. Nimi ALUP on peräisin työpajalla valmistetuista autotuotteista: Auto-LUft-Pumpen. Vain kaksi vuotta myöhemmin kehitettiin jo ensimmäistä mäntäkompressorimallistoa, ja vuonna 1980 tuotevalikoimaan lisättiin ruuvikompressorit. Alupin kompressoreita on tehty miltei 100-vuotta.

Projectan valikoimista löytyy Alupin Allegro-, Evoluto-, Largo-, SCK- ja Sonetto-sarjan ruuvikompressorit pienistä 2 kW -kompressoreista suuriin 300 kW kompressoreihin. Lisäksi tuotevalikoimassa on ADQ-kuivaimet.

Referenssikohteemme PLG:

 

Lue ja tulosta Alupin esitteitä

Katso video ALUP-kompressorien valmistuksesta

ALUP TV

Valmistajan sivuilta lisätietoa Alup-kompressoreista


Mäntäkompressorit

EngineAIR logoBensiini- ja dieselmoottorikäyttöiset mäntäkompressorit mahdollistavat työnteon siellä, missä sähkövirtaa ei ole saatavilla; työmailla, pelloilla, saaristossa, metsässä jne. – missä tahansa ja kaikissa olosuhteissa.

Lataa EngineAIR-esite


TUOTESARJAMME:

Tuomas Marjamaa

Tuomas Marjamaa

+358 20 771 3332
tuotepäällikkö
teollisuuskomponentit paineilmatuotteet
Shopping Cart
Scroll to Top