Alipainekeventimet / tuubinostimet

EuroTECH eT-Lift-flexi alipainekeventimet eli tuubinostimet on suunniteltu käsittelemään yhä suurempia kuljetusvirtojen ja nopeampien tuotantoprosessien tarpeita. Alipainekeventimen kanssa voit helposti ja nopeasti siirtää tuotannon materiaaleja, ne edistävät työergonomiaa ja samalla vältät työperäisiä rasitussairauksia. Kaikki nostimet ovat varustettu kiinteällä tai joustavalla kahvalla, kahvan saa räätälöity asiakkaan tarpeen mukaan.

EuroTECH eT-Lift-flexi tuubinostimia löytyy eri kokoluokissa, maksimi levykoko on 1500 x 3000 mm tai 2100 x 2800 mm. Nostokyky on 30 kg – 250 kg. Asennus voi olla kiinteä tai siirrettävällä alustalla.

 

Kysy lisää!

Teitä palvelee

Toni Tahvanainen

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3336

  Kysy lisää tuotteesta tai pyydä tarjous  Mitä uutta Projectalta

  05.02.2021|yleinen There is no excerpt because this is a protected post.
  05.02.2021|yleinen

  Lakeus Design valmistaa Kauhajoella omassa tehtaassaan liukuovia ja kaapistoja, joiden elinkaari kestää läpi seuraavankin sukupolven. Tuotteet suunnitellaan vuosikymmenien kokemuksella. Lakeus…

  15.12.2020|Ohjelmistot puuntyöstöön

  cabinetCreator on kalusteiden ja kalustekokonaisuuksien konfiguraattoriohjelma, jolla suunnittelu sujuu helposti ja nopeasti. Ohjelmassa on esimääritettyjä peruspohjia, joita vodaan muokata askel…

  PROJECTA SERVICE CENTER

  Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

  LUE LISÄÄ