Alumiiniprofiilin työstökeskukset

elumatec logo


Elumatec alumiiniprofiilityöstökoneet ja sahat alumiinille

Elumatec alumiiniprofiilityöstökoneet soveltuvat alumiiniprofiilin työstämiseen. Laajasta valikoimasta löytyy tehokas ratkaisu julkisivulasitusten, ovien ja ikkunoiden valmistajille. Alumiiniprofiilintyöstökeskukset sopivat myös alihankintateollisuuteen alumiiniprofiilin 3-, 4-, tai 5- akseliseen työstämiseen.

Elumatecin yöstökeskukset ovat monitoimikoneita, jotka pystyvät suorittamaan useita erittäin tarkkoja työstötoimenpiteitä, kuten jyrsintä, poraus ja kierre, keskeneräisille profiileille tiettyjen työkalujen avulla. Numeerisen ohjaimen avulla koneistuskeskus takaa maksimaalisen tarkkuuden ja vähentää samalla käsittelyaikoja ja tuotantokustannuksia.

Automaattisahat soveltuvat alumiiniprofiilin tehokkaaseen ja tarkkaan sahaukseen. Karmien aihioiden sahaukseen mallistosta on saatavilla laadukkaat terien käännöllä ja kallistuksella varustetut kaksoissahat.

Elumatec on maailmanlaajuinen markkinajohtaja alumiini-, PVC- ja teräsprofiilien työstökoneiden valmistuksessa. Elumatec on keskittynyt 60-luvulta lähtien eri materiaalien profiilien työstöön ja perimmäiseen tavoitteeseensa – asiakkaiden tuottavuuden parantamiseen.

Tutustu tuotteisiin valmistajan sivuilla

Lataa elumatecin kone- ja työkaluesitteet:

Kone-esite    Työkaluesite

Heikki Virta

Heikki Virta

+358 40 744 8548
tuotepäällikkö
lasin- ja alumiinintyöstökoneet
Shopping Cart
Scroll to Top