BAU 2019: esittelyssä messujen kohokohdat

05.12.2018

Kaikki vaadittavat perustoiminnot sisältävä profiilintyöstökeskus, tulevaisuuden digitaaliset ratkaisut, ja näytteilleasettajana Voilàp Digital: 14.–19. tammikuuta elumatec esittelee Münchenin BAU 2019 -messutapahtumassa uusia ja edelleen kehitettyjä tuotteita, jotka ovat suunniteltu johdonmukaisesti asiakkaiden vaatimusten pohjalta.

Kahden vuoden välein järjestettävässä Münchenin BAU -messutapahtumassa vierailee yli 250 000 ammattilaista ja 2 100 näytteilleasettajaa kaikkialta maailmasta ja tapaavat toisiaan keskustellakseen rakentamisen tulevaisuudesta. Merkit viittaavat siihen, että ala on kasvamassa – mikä tuo mukanaan myös haasteita. ”Lukuisat erilaiset profiilit ja yhä monimutkaisemmat vaatimukset sekä lyhyemmät toimitusajat vaativat nopeita tuotantoaikoja. Jotta voisimme tarjota asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa vastaavia ratkaisuja, kehitämme koneitamme jatkuvasti edelleen näiden vaatimusten mukaisesti”, sanoo Ralf Haspel, elumatec AG:n pääjohtaja.

Elumatec esittelee seuraavat innovaatiot BAU 2019 -messutapahtumassa:

SBZ 628 S: tehokas vaihtoehto
SBZ 628 S -malli jatkaa SBZ 628 XXL- ja SBZ 628 XL -mallien menestystarinaa. SBZ 628 -sarjan XXL- ja XL-mallien avulla käyttäjät voivat valmistaa ovia, ikkunoita ja julkisivuja. Niitä pienempi malli on puolestaan varustettu neljällä rotaatiorenkaaseen sijoitetulla jyrsinkaralla ja jälkilaakeroidulla sahayksiköllä jiirisahauksia varten, niin että se soveltuu optimaalisesti ovien ja ikkunoiden valmistukseen. Näin elumatec AG esittelee perusmallin, joka sisältää kaikki vaadittavat perustoiminnot luoden etenkin pienemmille teollisesti suuntautuneille metallirakentamisen asiakkaille suuria mahdollisuuksia. Näin asiakkaille on tarjolla edullinen aloitusversio, ja heillä on mahdollisuus valita erilaisista laajennusmahdollisuuksista sovellusalueen ja kyseessä olevien vaatimusten mukaisesti. Tällä hetkellä SBZ 628 S:n kehitys on viimeisessä kokeiluvaiheessa. BAU 2019 -messutapahtumassa esittelemme S-mallin ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle.

SBZ 151 versio 90: yleistaituri jatkaa menetyskurssilla
Erikoismalli esittelee kaikki yleistaiturin totutut edut uuteen, nykyaikaiseen ulkokuoreen pakattuna: Suojakupu ja käyttöliittymä on uusittu, säätö- ja ohjaustekniikka päivitetty. Automaation korkea taso ja äärimmäisen moderni säätötekniikka mahdollistavat joustavan, nopean ja mittatarkan tuotannon. Näin juhlavuoden mallille on taattuna varma paikka myös elumatecin 91. toimintavuoden tuotevalikoimassa.

Uusi SBZ 1xx: asiakaslähtöisen edelleenkehittelyn tulos
Tällä hetkellä elumatec AG on kehittämässä uutta ”pientä” 3-akselista, uudella ohjaus- ja säädintekniikalla varustettua, perusmallia 1xx-tuoteperheeseen. Näin tarjoamme käyttäjillemme entistäkin enemmän valinnanmahdollisuuksia sekä koneen, joka on räätälöity tarkalleen heidän tarpeisiinsa.

elusoft: kustannusten laskeminen, tuotannon optimointi
elumatecin tytäryhtiö elusoft esittelee Münchenissä ohjelmistoratkaisunsa eluCad 4.1 ja eluCloud. eluCloud on elumatecin ja elusoftin yhteinen ratkaisu konetietojen keräämiseksi ja analysoimiseksi. Töiden valmisteluun käytettävän eluCad-ohjelmiston avulla käyttäjät pystyvät konfiguroimaan profiilintyöstökeskuksensa ja laatimaan ohjelmia ilman, että heidän olisi käytettävä uutta ohjelmointikieltä. Esittelemme messuilla ohjelmiston uusimman version 4.1.

Voilàp Digital: innovatiivinen ostoelämys
Voilàp Digital esittelee elumatec messuosaston alanäytteilleasettajana virtuaalista myyntitilaa varten kehittämänsä kolme mahdollisuutta: Sight, View ja Core. Digitaaliset menetelmät tarjoavat valmistajille innovatiivisia mahdollisuuksia esitellä ja myydä tuotteitaan ja asiakkaille aivan erityisen ostoselämyksen.

Projectalta messuilla on elumatecin osastolla Perttu Lankinen yhdessä elumatecin innovatiivisten ohjelmistoratkaisujen asiantuntijoiden kanssa. Hallissa C1 sijaitsevalla messuosastolla 501 elumatec tarjoaa katsauksen tuotteidensa jatkuvaan edelleenkehittelyyn: tule katsomaan ja ylläty. Voi myös varata etukäteen Pertulta ajan messuilla.

Perttu Lankinen
Tuotepäällikkö
Puuntyöstökoneet / Taloteollisuus
020 771 3334
perttu.lankinen@projecta.fi

 

 

Heikki Virta

Heikki Virta

+358 40 744 8548
tuotepäällikkö
lasin- ja alumiinintyöstökoneet

Teija Ahola

+358 50 520 0463
Markkinointisuunnittelija

Markkinointi

Projecta huolto

Haemme huoltotiimiimme kenttähuollon ammattilaista

04-07-2023
Projecta Oy on alansa johtava suomalainen teknisen kaupan konserni. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mm. puutuoteteollisuuteen, alumiinintyöstöön sekä prosessi- ja tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen...
Riepe Frosted Edge Technology

Riepe Frosted Edge Technology – Mattanauhan viimeistely on ratkaistu

29-05-2023
Korkeakiiltoiset pinnat ovat olleet pitkään suosittuja kalusteissa. Mattapintaiset kalusteet ovat tällä hetkellä markkinoiden uusin trendi. Vaikka tämä uusin trendi tarjoaa kuluttajalle uusia vaihtoehtoja, se asettaa valmistajille uusia teknisiä haasteita kappaleiden...
Haws hätäsuihkut

Haws-hätäsuihkut Projectalta kaikkiin tarpeisiin

11-05-2023
Projecta Oy toimii virallisena Haws-hätäsuihkujen ja tarvikkeiden maahantuojana Suomessa ja Virossa. Projecta Oy varastoi Turussa Haws-hätäsuihkuja ja suihkujen varusteita. Hätäsuihkuvalmistaja Haws on kehittänyt ja valmistanut hätäsuihkuja jo 1950-luvulta lähtien. Tuotanto...
Homag at Ligna

LIGNA 15.-19.5.2023

12-04-2023
Puuntyöstöalan suurtapahtuma LIGNA.23 järjestetään tänä keväänä Hannoverissa Saksassa 15.-19.5.2023. Projectan konemyyjät ovat paikalla päämiestemme osastoilla. Sovitaan palaveriaika etukäteen, jolloin voimme tutustua yhdessä teitä kiinnostaviin ratkaisuihin!  Varaa meiltä aika henkilökohtaiseen kone-esittelyyn!...
SBZ-155_85

elumatecin osastolla BAU-messuilla 17.-22.4.2023 Saksassa

03-03-2023
elumatec BAU 2023:ssa: keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin ja ratkaisuihin sekä koko tuotantoketjuun BAU-messut pidetään Münchenissä (17.–22.4.2023) ja elumatec AG esittelee messuilla uutta tuotevalikoimaansa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. elumatecin tiimillä on messukuume: vihdoinkin...