Hätäsuihkuratkaisut vaativiin kohteisiin

Hawsin laajasta mallistosta löytyy myös suihkut ulkotiloihin. Ulos asennettavia suihkuja ovat lämmitetyt ja eristetyt jäätymissuojatut suihkut, tankkisuihkut sekä eristetyt ja lämmitetyt suihkutilat. Kohteisiin joissa on höyryä saatavilla, Hawsin valikoimasta löytyy myös höyrylämmönvaihtimet veden lämmittämistä varten. Tankkisuihkut voidaan varustaa tarvittaessa myös seinillä ja ovella. Suihkut ovat myös saatavana ATEX-hyväksyttyinä versioina räjähdysvaarallisiin ympäristöihin.

 

 

Hawsilta ratkaisu vaativiin olosuhteisiin.

Nykyisin tuotteiden valmistus tapahtuu Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa ja yritys toimii yli 25 maassa maailman laajuisesti. EN-standardit, tuotteiden ylivoimainen laatu sekä maailmanlaajuinen tuki tekevät Haws-hätäsuihkuista varman valinnan asiakkaillemme. Kaikki Haws-hätäsuihkut täyttävät nykyisten EN- standardien vaatimukset: EN15154-1, EN15154-2 sekä lisäksi kansalliset DIN12899T3, ANSI Z358.1. Suurimmalla osalla tuotteista on myös DVGW – hyväksyntä.

HAWS AXION ® MSR

  • SILMÄ- JA KASVOSUIHKUT
  • VARTALOSUIHKUT
  • YHDISTELMÄSUIHKUT
  • TANKKISUIHKUT JA JÄÄTYMISSUOJATUT HÄTÄSUIHKUT
  • VARAOSAT JA TARVIKKEET

Axion MSR -tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaisen ANSI-standardin mukaisen turvaratkaisun. Axion-tekniikka pienentää ja vähentää vahinkoja ja vaurioita sekä tehostaa käyttäjänsä mukavuutta ja helpottaa olotilaa.

Tästä pääset tutustumaan Hawsin hätäsuihkuratkaisuihin.

Lataa Haws-esite tästä.

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334