<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Projecta & Altendorf – yhteistyötä jo yli puoli vuosisataa

Jo yli 50 vuotta Projecta Oy on maahantuonut yksinoikeudella saksalaisen Altendorfin tarkistuspyörösahoja. Altendorf on perustettu jo vuonna 1906 ja vuoden 1956 jälkeen se on keskittynyt vain ja ainoastaan tarkistuspyörösahojen valmistukseen, joita onkin tehty jo yli 150 000.

Altendorfin pääkonttori ja tehdas on ollut vuodesta 1919 Mindenin kaupungissa Saksassa ja nykyisellä paikallaan se on ollut vuodesta 1974 lähtien. Tässä tehtaassa valmistetaan Projectalla myynnissä olevista malleista F45, WA80 TE sekä WA 80 X ja sinne on keskitetty myös Altendorfin koko tuotekehitys ja varaosien varastointi. Täällä saavat koulutuksensa myös kaikkien maahantuojien – kuten myös Projectan – huoltomiehet, jolla taataan se, että vian sattuessa on ammattilaisen apu lähellä.

 

   
F45 WA80 TE WA80 X

Tutustu tästä tarkistuspyörösahoihin.

 

Altendorf – kuten muutkin valmistajat – joutuvat etsimään uusia markkinoita kehittyviltä alueilta ja siksi vuonna 1995 avattiin tehdas Qinhuangdaoon, Kiinaan. Täällä tehdään mallit WA6 ja WA8, jotka pääosin myydään Aasian alueella. Koneet ovat aitoja Altendorfeja siinä missä Euroopassa valmistetut mallitkin ja Eurooppaan tuotaessa ne täyttävät kaikki CE-normien mukaiset määräykset.

Mallit eivät ole Projectan ”aktiivisella” markkinointilistalla, mutta pyydettäessä voimme tarjota näitäkin malleja. Koneiden alkuperä tehdään tällöin myös selväksi.

Altendorfin mallit F45 ja WA 80 ovat kummatkin muokattavissa jokaiseen tarpeeseen sopivaksi. Molempiin sahoihin on perusversioiden lisäksi saatavilla runsaasti lisävarusteita. Kaikilla ei ole tarve samoihin varusteisiin ja koulutetun myyntihenkilöstömme kanssa jokainen pystyy rakentamaan juuri sellaisen laitteen, joka sopii siihen työhön ja niille materiaaleille, mitä on käytössä.

Kolmas Projectalla myynnissä oleva Altendorf-malli on Start45. Se on peruskäyttöön tarkoitettu valmis paketti, jossa on kaikki tarvittavat perusvarusteet niin levykomponenttien, massiivipuun kuin muovien ja alumiinin sahaukseen.

 

 

Pyrimme pitämään varastossamme nopeaan toimitukseen ainakin yhtä sahaa / malli. Mutta tällä hetkellä saha kuin saha saadaan toimitettua 4-6 viikon toimitusajalla – kokoonpanosta riippumatta.

 

Kun valitset yhteistyökumppaniksesi Altendorfin ja Projectan,
niin tiedät saavasi varmasti sellaisen laitteen,
mikä sopii teidän tarpeisiinne eikä vain sinne päin.
Lisäksi huolto- ja varaosapalvelu pelaa mutkattomasti koko laitteen elinkaaren ajan.

 

Täältä löydät Altendorf F45 suomenkielisen esitteen.

 

 

Jari Kurikka

Palvelupäällikkö

020 771 3368

Sebastian Tamminen

Myyntijohtaja

020 771 3303

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334

Jukka Nevavuo

Tuotepäällikkö

020 771 3308

Petri Leivonen

Tuotepäällikkö

020 771 3325

Jouni Häkkänen

Myyntipäällikkö

020 771 3320