Projectan juhlavuosi on alkanut − Projecta täyttää 75 vuotta

Projecta viettää tänä vuonna 75-juhlavuottaan. Merkkivuosi tulee näkymään läpi vuoden asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilöstöllemme. Asiakkaillemme tulemme tarjoamaan merkittäviä etuja pitkin vuotta, joista kerromme lisää uutiskirjeissämme joka kuukausi.

Projecta on perheyritys, nyt jo kolmannessa polvessa. Olemme aina panostaneet laatuun ja niin teemme myös jatkossa. Meiltä ei ehkä saa sitä halvinta vaihtoehtoa vaan koneita, jotka kestävät ja joilla tehdään tulosta. Asiantuntevat myyjämme yhdessä päämiestemme kanssa auttavat sinua juuri oikeanlaisen ratkaisun valinnassa.

Projectan juhlavuoden etu koneasiakkaille

Ligna exhibition

Oletteko aikeissa hankkia tänä vuonna koneita? Tässä tulee etu, joka kiinnostaa varmasti jokaista koneinvestointia suunnittelevaa: Kun ostat meiltä min. 100 000 € koneen elokuun 2021 loppuun mennessä, viemme sinut jollekin alan messuille Eurooppaan veloituksetta:

Etuun sisältyy yhden henkilön lentomatkat, hotelli kohteessa, messut, kyydit messuille ja Projecta 75v-juhlaillallinen. Messujen ajankohdat riippuvat tietysti koronatilanteesta.

 

Tutustu Projectan konevalikoimaan ja kysy lisää myyjiltämme!

Projectan kone-edustukset