<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Olethan jo ottanut HOMAG eParts-palvelun käyttöön?

HOMAG eParts-palvelu on entistä helpompi käyttää

Uudistetut HOMAG Groupin verkkosivut mahdollistavat eParts-palvelun käytön entistä helpommin.


 

Palvelu parantaa ja nopeuttaa koneiden ylläpito- ja asiakkuusprosessia merkittävästi. HOMAG-koneiden varaosien tunnistaminen ja tilaaminen on mahdollista ympäri vuorokauden eParts-palvelun kautta. eParts-palvelun kautta pääsee tarkastelemaan reaaliaikaista dokumentaatiota koneesta. Kirjautumalla sisään palveluun näet kaikki yrityksenne HOMAG-koneet listattuna allekkain.

 

Palvelun kautta pääsee tarvittaessa tarkastelemaan koneiden piirustuksia ja osaluetteloita. Valokuvien avulla taataan vaivaton ja nopea osien tunnistaminen.

Varaosia tarvittaessa palvelu toimii myös ostopaikkana, josta näkee välittömästi tiedon osien saatavuudesta, voi kysyä lisätietoja sekä tehdä tilauksen kellon ympäri.

 

Tarkoituksena on mahdollistaa HOMAG-koneiden varaosien tunnistus ja tilaus reaaliajassa myös verkossa.

 

Palvelun käyttöönotto on helppoa, tarvitset vain koneesi sarjanumeron ja HOMAG-ryhmän asiakasnumeron. Asiakasnumeron löydät tehtaan tilausvahvistuksesta ja mahdollisesti myös muista koneen mukana tulevista papereista. Asiakasnumeron saat tarvittaessa myös Projectan asiakaspalvelusta.

 

Palvelun saa aktivoitua käyttöön tästä