Huoltosopimus on ennakoiva ja huoleton ratkaisu koneen omistajalle!

Projectan uudistettu huoltosopimusmalli on joustava ja kustannustehokas valinta jokaiselle koneen omistajalle. Huoltosopimuksemme tarjoaa juuri sinulle ja toimintaympäristöllesi sopivan palvelukokonaisuuden. Huoltosopimus muodostuu neljästä osasta, joista huoltopalvelujen kokonaisuuden pystyy valitsemaan. Uudistetulla huoltosopimusmallilla haluamme maksimoida asiakkaillemme koneiden tuottavuuden, käytettävyyden ja tehokkuuden.

Matti Laaksonen vastaa Projectan huoltosopimusten myynnistä

Tarpeisiin perustuvaa palvelua

Huoltosopimuksen sisältö suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Tarjoamme neljää eri huoltopalveluosaa, joista asiakas voi oman tarpeensa mukaan valita, mitä palveluita hän sopimukseensa haluaa sisällyttää.

Huoltosopimus räätälöidään asiakaskohtaisesti, jolloin asiakas ei joudu maksamaan turhasta. Näin asiakkaana tiedät tarkalleen, minkälaista vastinetta rahoillesi saat ja mistä maksat.

 

Palvelukokonaisuus:

  • Huoltotarkastukset ja määräaikaishuollot
  • Tekninen tuki ja häiriönselvityspalvelut
  • Varaosapalvelu
  • Ohjelmistot ja IT-tukipalvelut

 

Sisällyttämällä huoltotarkastukset ja määräaikaishuollot, varmistat ennalta arvaamattomien tuotantokatkosten minimoinnin js huolettoman koneiden ylläpidon. Luottamalla Projectan tarjoamaan tekniseen tukeen ja häiriönselvityspalveluun, minimoit häiriöistä aiheutuvat tuotantokatkokset. Tehokkaalla vikakorjauspalvelulla korjauksien vasteaika jää minimiin. Oikein rakennettu varaosapalvelu tukee toimintaa ja varmistaa koneillesi valmistajan alkuperäisosat. Autamme myös ohjelmistojen ylläpidossa ja tavoitettavissasi on halutessasi etähuolto- ja muut IT-tukipalvelumme.

 

Koneen ostajan on hyvä muistaa

Uuden koneen hankinnan yhteydessä luontevin ja varmin ratkaisu on liittää asiakkuutesi heti huoltosopimuksen piiriin. Samalla jo käytössä olevat koneet ja järjestelmät hyötyvät huoltosopimuksesta. Käytössä olevien koneiden huolto-ohjelma aloitetaan näissä tapauksissa huoltotarkastuksella. Huoltotarkastuksessa tehdään tarkka arvio koneen teknisestä kunnosta, jonka perusteella laaditaan ehdotus ensihuollon toimenpiteistä.

 

Projectan Huoltosopimuksella varmistat, että koneesi huollot ja korjaukset suoritetaan aina valmistajan kouluttamien huoltoteknikkojen toimesta tehtaan laatimien huoltosuositusten mukaisesti. Toimitamme jokaisesta toimenpiteestä yksityiskohtaisen raportin, joka kertoo koneesi nykytilanteen ja kunnon. Raportti sisältää myös arvion ja ehdotuksen tulevista tarpeista, jotka edesauttavat asiakaskohtaisen jatkohuollon suunnittelua. Huoltosopimuksella pidät huolen, että koneellesi muodostuu kattava ja luotettava tehtaan ohjeistuksen mukainen huoltohistoriaraportti, joka tukee myöhemmin laitteen jälleenmyyntiarvoa uusia investointeja tehdessä.

 

Lataa tästä uudistunut huoltosopimusesite…

Kysy lisää huoltosopimuksesta!

Tommi Pinomäki

Huoltoinsinööri

+358 20 771 3335

Jorma Saastamoinen

Huoltoteknikko

+358 20 771 3333

Teemu Pekkola

Huoltoteknikko

+358 20 771 3333

Klaus Korvensyrjä

Huoltoteknikko

+358 20 771 3333

Matti Laaksonen

Huoltosopimukset / Tekninen tuki

020 771 3393

Rami Seppälä

Huoltopäällikkö

+358 20 771 3315