<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Holz-Handwerk oli menestys!

Homag oli näyttävästi esillä Holz-Handwerk-messuilla.

Hyvä tietää messuista:

  1. Homagilta konetilauksia tehtiin messuilla 24,5 miljoonalla eurolla
  2. 1800 uutta asiakasta vieraili Homagin osastolla
  3. Homag oli ainoa toimija, joka esitteli messuilla oikeasti uutta tekniikkaa
  4. Homag uudisti koneiden ulkonäön sekä tuoteperheet. Uudistus julkaistiin messuilla.
  5. Ensimmäinen täysin automaattinen solu robotilla, vihivaunuilla ja porttaalilla
  6. Uusia yhteistyökumppaneita Tapioon!
  7. HOMAG ja KUKA solmivan strategisen kumppanuussopimuksen
  8. HOMAG esitteli uuden yritysilmeensä

HOLZ-HANDWERK-messuilla Nürnbergissä HOMAG esitteli uuden yritysilmeensä, joka kattaa uuden logon lisäksi myös uuden modernin konesuunnittelun. Tämä auttaa HOMAG:ia konkretisoimaan digitalisoinnin ja Industry 4.0: n vaatimat muutokset asiakkaille. Kahden strategisen kumppanuuden – KUKA:n ja Grenzebach:n – ansiosta automaation asiantuntemus on myös kehittynyt.

HOMAG:lla oli messuilla esillä 30 konetta ja solua, jotka kaikki ovat Tapio-liitännäisiä. Samoin esillä olivat uudet digitaaliset tuotteet, räätälöidyt ohjelmistot ja kokonaan uudet palvelut globaalista palveluverkosta.

”Design meets digital” – kasvot digitaaliseen tulevaisuuteen

HOMAG esitteli ”Design meets digital” -sloganin mukaisesti, että kaikki laitteet ovat entistä intuitiivisempia ja ainutlaatuisempia käyttäjille. Koneen käyttäminen on ainutlaatuinen kokemus edistyksellisen, toiminnallisuuteen painottuvan suunnittelun ansiosta ja koneiden käyttämän käyttöjärjestelmän innovatiivisuus tulee entistä näkyvämmäksi.

HOMAG on myös nimennyt tuotteet selkeämmällä tavalla: nyt jokaisen koneen nimi ilmoittaa selkeästi sen toiminnon. Esimerkiksi HOMAG-reunaviivakoneet löytyvät nyt EDGETEQ-nimikkeellä ja sahatekniikkaa käyttävät koneet ovat nyt nimeltään SAWTEQ.

 

Messujen pääaihe: ”Itsenäinen solu” on ensimmäinen itsenäinen työpaja-konsepti

 

Ensimmäinen täysin itsenäinen solu toimi HOLZ-HANDWERK-messuilla. Se koostuu kahdesta täysin automatisoidusta osasta. Automaattisesti ohjattuja ajoneuvoja tai vihivaunuja (AGV) käytetään tuotteiden logistiikkaan sekä kuusiakselista robottia työkappaleiden käsittelyyn. ”Itsenäisen solun” joustavuutta pystytään hyödyntämään teollisuudessa. Se avaa täysin uusia vaihtoehtoja tuotantoon.