Huollettu alipainenostin hoitaa hommansa

PRO tarkastus- ja huoltopalvelu alipainenostimille

Alipainenostimen säännöllinen tarkastus ja huolto varmistavat laitteen käyttöturvallisuuden ja takaavat pitkän elinkaaren. Projecta tarjoaa huolto- ja tarkastuspalvelua alipainetoimisille nostoapuvälineille. Tarkastuksessa pystytään paikantamaan mahdolliset kulumiset, muodonmuutokset ja vauriot.


Valtioneuvoston asetukseen 403 / 2008 koskee koneiden käyttöturvallisuutta ja tarkastusta sekä edellyttää nostoapuvälineiden säännölliset tarkastukset. Asetus velvoittaa, että alipainenostin on pidettävä turvallisena koko sen käyttöiän ajan säännöllisellä huollolla sekä kunnossapidolla. Työnantajalla on vastuu siitä, että nostotöissä käytettävät nostoapuvälineet tarkastetaan määräajoin ja että ne täyttävät voimassa olevat määräykset.

 

Tarkastuksessa huomioidaan myös sähkölaitteet sekä alipaineen tuotto, jotka tarkastetaan toimintatestein ilman kuormaa. Tarkastuksesta laaditaan raportti, josta ilmenevät havaitut viat ja puutteet sekä annetaan korjausehdotus.

 

Projectan huoltopalvelu suorittaa tarkastuksen aina valmistajan standardien mukaisesti.

Maahantuojan huoltopalvelua käyttämällä varmistat laitteellesi tehtaan suositusten mukaisen tarkastuskäytännön,  saamisen sekä varaosien sopivuuden.

Osaava henkilökuntamme tarkastaa ja huoltaa alipainenostimen, jotta sen käyttö olisi jatkuvasti turvallista ja tehokasta. Toimintakuntoinen laite varustetaan tarralla ja tarkastuspöytäkirjalla, josta käy ilmi laitteen tarkastuspäivämäärä, tarkastaja sekä seuraavan tarkastuksen ajankohta.

Koska alipainenostimesi on viimeksi tarkastettu ja huollettu?

Kesän aikana on hyvä tarkistaa, että laitteet ovat kunnossa ja tilata nostimelle tarkastus. PRO huoltopalvelu on huoleton ratkaisu laitteelle, ja sillä pidetään helposti huoli siitä, että toiminnan tehokkuus ja turvallisuus säilyvät jatkossakin.

 

 

Alipainenostimen tarkastus 280,- euroa (alv 0%)

Huolto ja vikakorjaukset laskutetaan erikseen.

Tilaa tarkastus ja huolto jo tänään! 

 

 

 

 

Tutustu tästä nostimiin!