Lasinnostimet

Lasin alipainenostimet tehtaisiin ja verstaisiin

 

Italialainen Elephant perustettiin vuonna 1979. Yritys on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittelyyn liittyvien ongelmien ratkaisuun. Nostimia ja nostinjärjestelmiä toimitettu yli 70 000 tehtaalle maailmanlaajuisesti. Nosturien ja tyhjiönostimien tuotannossa Elephant pystyy tarjoamaan kaikille asiakkaille asianmukaisen ratkaisun kaikenlaisiin kuormiin liittyviin erityisiin käsittelyvaatimuksiin.

Paineilmatoimisissa ELEPHANT-lasinnostimissa yli 20 eri mallia riippuen käyttökohteen tarpeen manuaali- tai paineilmatoimisista liikkeistä, nostosylinteristä, kapasiteetistä ja runkoversiosta sekä lisävarusteista. Kaikissa lasinnostinmalleissa kaksinkertainen alipainepiiri.
Alipainemittarit, optinen tai akustinen signaalijärjestelmä häiriötilanteisiin (akkukäyttöinen ja varustettu latauslaitteella). Alipaineen reservi vuotojen varalta.

Tutustu lasinnostimiin


Lasin alipainenostimet työmaille

 

 

 

 

 

 

Saksalainen WIRTH GmbH on vuodesta 1992 toimittanut vaativia teollisuuden ja materiaalinkäsittelyn ratkaisuja. Yrityksen Oktopus® Installation Systems Division kehittää ja valmistaa alipainenostolaitteita erityisesti rakennustyömaa-asennuksiin ja tehdaskäyttöön.

Kaikki lasinnostimet on suunniteltu ja valmistettu DIN EN 13155:n (työmaakäyttö) ja konedirektiivin 2006/42/EG mukaisesti. Kaikissa malleissa kaksinkertainen alipainepiiri ja jokainen piiri varmistettu kahdesti. Alipainemittarit, optinen tai akustinen signaalijärjestelmä häiriötilanteisiin. Alipaineen tarkkailujärjestelmä energiankäytön optimointiin. Alipaineen reservi vuotojen varalta. 24 VDC akut laturilla ja varaustason mittauksella.

Tutustu tuotteisiin


Apukurottajat tehtaisiin, verstaisiin ja asennustyömaille

Winlet on GMV:n tuotemerkki. Winlet on sarja apukurottajia, jotka pystyvät nostamaan ja käsittelemään jopa 1 000 kg. Ikkunoiden asentamisen ja lasilevyjen nostamisen lisäksi Winlet-apukurottajat ovat ihanteellisia graniitin, betonin, teräslevyjen, puulevyjen ja muiden ilmatiiviiden levyjen nostamiseen.

Apukurottajat tehtaisiin        Apukurottajat asennustyömaille

Teitä palvelee

Toni Tahvanainen

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3336

Arto Parkko

Tuotepäällikkö

020 771 3317

Mitä uutta Projectalta

12.08.2020|Lasinnostimet

Projectan Elephant-tuotevalikoimaa on laajennettu lasin alipainenostimilla.  Paine-ilmatoimisissa ELEPHANT- alipainenostimissa on yli 20 eri mallia riippuen käyttökohteen tarpeen manuaali- tai paineilmatoimisista…

12.08.2020|Lasinnostimet

Projecta tuotevalikoimiin on tullut saksalaisen WIRTH GmbH alipainenostimia. WIRTH GmbH on vuodesta 1992 toimittanut vaativia teollisuuden ja materiaalinkäsittelyn ratkaisuja. Yrityksen…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ