Haemme nyt huoltotiimiimme kenttähuollon ammattilaista

Projecta Oy on alansa johtava suomalainen teknisen kaupan konserni. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mm. puutuoteteollisuuteen, alumiinintyöstöön sekä prosessi- ja tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen teknologian asiantuntija yli 70 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Tallinnassa ja Vaasassa. Liikevaihtomme on n. 20  miljoonaa euroa ja teemme sen 45 huippuammattilaisen voimin.


Haemme kenttähuollon ammattilaista

Tehtävässä huolehdit valmistavan teollisuuden tuotantolinjojen ja yksittäisten koneiden asennuksista ja käyttöönotoista, huolloista sekä asiakkaidemme koulutuksesta.

Haemme henkilöä, jolla on oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia itsenäisesti, aktiivista ja rohkeaa asennetta, innokkuutta kehittää toimintaa sekä halua pyrkiä parempaan. Odotamme Sinulta vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä, teollisuuden sähkökunnossapidon ja/tai -automaation kokemusta sekä valmiuksia laitteiden mekaaniseen asennukseen ja huoltoon.

 

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa, vähintään opistotason peruskoulutusta ja/tai alan työkokemusta. Lisäksi arvostamme CNC–tekniikan tuntemusta sekä CAD/CAM osaamista. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn suomalaisen teollisuuden ja alan huipputuotteiden parissa. Saat tarvittavan koulutuksen sekä osaavan organisaation tuen ja kilpailukykyiset edut.

 

Hakemukset palkkatoiveineen 30.11.2016 mennessä:

 

Hae työpaikkaa TÄSTÄ!