Forel avasi kolmannen tuotantolaitoksensa ja laajentaa pääkonttoriaan

Forel valmistaa koneita taso- ja eristyslasin valmistukseen, ja yritys vastaa myös kasvavien markkinoiden vaatimuksiin. Forel avasikin Italiassa kolmannen tuotantolaitoksensa kasvavan tilausmäärän tarpeisiin. Tehdas on kooltaan 3 000 m2.

Italiassa sijaitsevien kolmen tehtaan lisäksi yrityksellä on myyntikonttorit Yhdysvalloissa ja Venäjällä sekä 25 yhteistyökumppania ympäri maailmaa. Suomessa Forelia maahantuo Projecta Oy.

Uusi tuotantolaitos sijaitsee lähellä Venetsiaa ja avattiin vuoden 2018 lopulla. Tuotanto keskittyy reunankäsittelykoneiden valmistukseen (hionta-, poraus- ja tasoitus- ja pesukoneet) ja automaattisiin käsittely- ja varastointijärjestelmiin.

Myös Forelin pääkonttori Trevisossa laajenee yli 10 000 m2 tuotannon kasvun myöstä. Trevison tuotantolaitos keskittyy laminointikoneisiin ja eristyslasilinjoihin sekä laminoidun lasin pystyleikkuulinjoihin.

 

Forelin pääkonttori Roncadessa, Trevisossa

 

“Kolmannen tehtaan avaaminen ja pääkonttorin laajentaminen ovat myönteisen kehityksen seurauksia”, kertoo Forelin perustaja ja toimitusjohtaja Fortunato Vianello, “Asiakaskunta arvostaa tuotteitamme ja tilaukset lisääntyvät maailmanlaajuisesti. Myös silloin, kun monet yritykset siirtävät tuotantonsa ulkomaille, tarjoamme asiakkaillemme edelleen Italiassa kehitettyä ja valmistettua teknologiaa.”

Arto Parkko

Tuotepäällikkö

020 771 3317