Etsimme Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen

Projecta on teollisuuden kone- ja komponenttitoimittaja, joka tuottaa ammattimaiseen tuloksentekoon tarkoitettuja ratkaisuja. Ratkaisujen laadukkuus ja tuottavuus syntyvät pitkästä toimialakokemuksesta sekä aidosta yhteistyöstä asiakkaan kanssa. Toimitamme alan uusinta teknologiaa maailman johtavilta valmistajilta. Olemme suomalainen perheyritys, joka pitää lupauksistaan kiinni ja asiakassuhteensa luottamuksellisina. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Tallinnassa. Liikevaihtomme on 18 miljoonaa euroa ja teemme sen 45 huippuammattilaisen voimin.

BUSINESS CONTROLLER

Olemme etsimässä uutta Business Controlleria, edeltäjän siirtyessä työurallaan eteenpäin. Vastaat konsernimme talous- ja IT-hallinnon toiminnasta ja olet tärkeässä roolissa tukemassa johdon päätöksentekoa. Työnkuvaasi kuuluu myös toiminnanohjausjärjestelmän kehittäminen, käyttö ja käytön tukeminen.

Sinulla on kaupallinen korkeakoulu- tai AMK-tasoinen tutkinto. Olet ollut mukana taloushallinnon raportoinnissa vähintään kolmen vuoden ajan ja tuotat talouden tunnuslukuja selkeästi sekä analyyttisesti. Työssäsi käytät suomen lisäksi sujuvasti myös englantia. Omaat hyvät tietotekniset taidot mukaan lukien perusvalmiudet toiminnanohjausjärjestelmän käyttämisessä.

Toiminnassamme korostuvat aina laatu ja yhteinen tekeminen. Tarjoamme sinulle hyvän ja kannustavan työyhteisön vakavaraisessa perheyrityksessä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun.

Sebastian Tamminen, myyntijohtaja: ”Projectassa työskennellään avoimessa ilmapiirissä. Meillä kannustetaan toisiamme ja tavoittelemme kovan luokan laatua kaikessa tekemisessämme – vaikka virheitäkin sattuu.
Minusta työyhteisömme menestyy silloin, kun ihmiset tietävät ja tuntevat olevansa yhtiön menestymisen tekijöitä. Kukin omalla paikallaan ja omalla tavallaan
.”

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin seniorikonsultti Antti Lavanti tiistaina 21.5. klo 8-9, torstaina 23.5. klo 16-17 ja maanantaina 27.5. klo 16-17, puh. 040 5755 333.
Voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostilla: antti.lavanti@personnel.fi.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 29.5.2019 mennessä