Eroon työstökoneiden lastuongelmista EXAIR lastuimurin kanssa

Näyttääkö tutulta?

Kuvassa on automaattinen alumiiniprofiilin katkaisusaha. Saha on varustettu kuvioidulla hihnakuljettimella, jonka pitäisi poistaa lastut ja alumiininpalaset, jotka katkaisu jättää jälkeensä. Koska suuri osa ”silpusta” on hyvin pientä, ajan kuluessa pientä lastua ajautuu hihnan reunoille ja alle, kuljettimen elinkaari lyhenee. Hihnakuljettimen jumittaminen ja hajoaminen taas aiheuttaa turhia katkoja tuotantoon. Tyypillinen tilanne, mikä avuksi?

 

Usein ratkaisumme on EXAIR Cip Vac BP6193 paineilmatoiminen lastuimuri

Lastuimuri sopii standardikokoiseen 200 litran tynnyriin. 0.1 micronin suodatin päästää puhtaan ilman läpi ja pitää muut partikkelit tynnyrin sisällä. Kun tynnyri täyttyy lastuista, voidaan EXAIR Chip Vac vaihtaa kiinni uuteen tynnyriin ja viedä vanha täysi tynnyri kierrätykseen. Toki yhdelläkin tynnyrillä pärjää, kunhan muistaa tyhjentää täyden tynnyrin.

 

EXAIR Chip Vacin alipainegeneraattori ei sisällä yhtään liikkuvaa osaa, jolloin laite on hiljainen, huoltovapaa ja pitkäikäinen. Generaattori muodostaa voimakkaan alipaineen, jolloin laitetta voi käyttää työstökoneella myös jatkuvatoimisena lastuimurina aina koneen käydessä. Chip Vac on todella helppo ottaa käyttöön ja se soveltuu loistavasti työstöalueen puhtaanapitoon!

 


Projecta tarjoaa laajan valikoiman paineilmakäyttöisiä EXAIR lastu- sekä nesteimureita.

Tutustu tästä tuotteisiin

 Jos Teillä on ongelmia lastujen kanssa, ota yhteyttä!

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3332

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Riku Kallinen

Myynti / Asiakaspalvelu

+358 20 771 3338 

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367