Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset

Teimme joulukuun aikana asiakastyytyväisyyskyselyn Työkalut & Tarvikkeet -tuoteluettelosta ja palvelustamme.

 

Asiakkaamme ovat melko tyytyväisiä palveluumme ja tuotevalikoimaamme mutta vastausten perusteella saimme kuitenkin paljon ideoita tuotevalikoiman ja palvelumme kehittämiseen. Palautteenne on meille arvokasta.

Vastauksista selvisi mm., että vastanneista yli 80% oli ostanut Projectan tarvikkeita viime vuoden aikana, ja 98% sanoi suosittelevansa niitä myös muille. Asiakkaamme tekevät edelleen tilauksensa mieluiten sähköpostilla ja puhelimitse eikä verkkokauppa ole vielä niin suosittu. Kiinnostusta kuitenkin on ja julkistamme kevään aikana uuden helppokäyttöisen ja selkeän verkkokaupan, jonka kautta tilauksen tekeminen on entistä helpompaa ja muitakin etuja on luvassa verkkokaupasta ostajalle. Kysyimme myös, mitä työkaluja asiakkaamme haluaisivat valikoimaamme ja pyysimme palautetta asiakaspalvelustamme.

Arvoimme kaikkien vastanneiden kesken kolme 10 kg makeispalkintoa, joista onnekkaat voittajat olivat: Jarmo Nastolasta, Marjo Hämeenlinnasta ja Tiina Kotkasta. Onnea voittajille!

 

Kiitos kaikille vastanneille arvokkaasta palautteesta, jonka perusteella voimme kehittää palveluitamme ja tuoterepertuaariamme.

Menestyksekästä alkanutta uutta vuotta kaikille!