<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

WEINMANN toimittaa Euroopan moderneimman talotehtaan Ruotsiin

Image rights/ photographer: Company Lindbaecks Bygg AB

Perinteikäs ruotsalainen asuntovalmistaja Lindbäcks Bygg AB on solminut sopimuksen paikallisen edustajan kanssa WEINMANN:n tuotantolinjan toimittamisesta. Kaupan solmimisen myötä Euroopan modernein tehdas nousee Piteåån, Ruotsiin.

 

Kauppa on esimerkillinen tulos onnistuneesta ja palkitsevasta valmistajan, paikallisen edustajan ja asiakasyrityksen yhteistyöstä, jossa lopputulos on kokonaisvaltainen ja kannattava sekä merkittävä hanke toiminnan tuottavuudelle. Sopimus on arvoltaan noin 95 miljoonaa kruunua.


Lindbäcks solmi sopimuksen ruotsalaisen jälleenmyyjän kanssa, joka edustaa saksalaista päämiestä Ruotsissa. Koko tuotantoprosessi suunniteltiin alusta loppuun yhdessä Lindbäcksin, Weinmannin ja jälleenmyyjän kanssa. Lindbäcksille kyseinen kauppa oli ensimmäinen yhteistyö valmistajan ja jälleenmyyjän kanssa – samalla se oli myös kaikista kokonaisvaltaisin hankinta uudelle Piteån tehtaalle.

 

Yhteistyön merkitys

Lindbäcksin uuden tehtaan projektijohtaja kuvailee yhteistyötä kumppanuudeksi, jossa osapuolet ovat oppineet tuntemaan toisensa ja esille nousee etenkin arvostus valmistajan ja jälleenmyyjän teknistä osaamista ja asiantuntevaa menettelyä kohtaan.

 

Laajan mittakaavan automoitu tuotantolaitos mahdollistaa uudenlaisen seinätyypin valmistamisen, joka vastaa tulevaisuuden energiastandardeja ja mahdollistaa yhä korkeampien rakennusten rakentamisen. Tehokkaan, ennennäkemättömän ja modernin tuotantolinjan taustalla on alusta loppuun tehty yksilöllinen suunnittelutyö yhdessä kaikkien osapuolten kanssa.

 

Euroopan modernein asuntorakentamisen tehdas aloittaa toimintansa tammikuussa 2018.

 

  • Ala: 40 000 neliömetriä, sisältäen tuotanto-, varasto- ja toimistotilat, ravintolan ja henkilöstötilat
  • Kapasiteetti: 1600 asuntoa/vuosi, yhdessä Öjebyn tehtaan kanssa nostaa tuotantokapasiteetin 2400 asuntoon vuodessa
  • Työpaikkoja: 150
  • Avajaiset 19.12.2017

 

Alkuperäinen artikkeli

 

Jos samankaltainen kattava kumppanuus kiinnostaa, ota yhteyttä!