Varaudu ja varmistu, että koneen ohjelmistot ovat ajan tasalla ja hoidossa

Projectan varaosamyynnissä työskentelevä tietotekniikkainsinööri Ari Lindberg on helmikuusta lähtien ottanut vastuulleen Projectan edustamien laitteiden ohjelmistotuen ja -myynnin.

Arin tavoitteena on antaa paras mahdollinen tuki Projectan toimittamien laitteiden ohjelmistoihin niin käytön, kuin vika- ja ongelmatilanteidenkin varalta. Ohjelmistojen määrä tulee kasvamaan edelleen, ja me Projectalla haluamme olla mukana tässä kehityksessä tukemassa ja opastamassa asiakkaitamme. Ari vastaa esimerkiksi näistä Homag ohjelmistoista: Woodwop, Cutrite sekä DXF importit ja lisenssiasiat.

Ari on nyt käynyt asiakkaillemme mm. hoitamassa ongelmatilanteita ja yksi asia on noussut esiin, joka kaikkien olisi hyvä tarkistaa. Tämä liittyy työstökoneiden tietokoneisiin. Hyvin usein vastaan tulee tietokone, jonka kovalevystä ei ole tehty varmuuskopiota pitkään aikaan, jopa vuosiin. 1:1 varmuuskopion tekeminen on yksinkertainen ja tehokas tapa varmistaa, että laiterikon sattuessa uudelle tietokoneelle voidaan palauttaa samat tiedot kuin ennen laiterikkoa. Samalla on läpikäyty myös rutiinit ja käytänteet varmuuskopioinnin hoitamiseksi luotettavasti myös jatkossa.

Samalla Ari on asiakkaan kanssa käynyt muutoinkin läpi koneeseen liittyvät ohjelmistot ja on mm. varmistettu, että on uusimmat ja oikeat versiot ohjelmistoista käytössä.

Avustamme teitä mielellämme varmistamaan, että koneestanne on otettu tarvittavat varmuuskopiot, sekä voimme auttaa teitä analysoimaan koneen yleisen kunnon sekä päivitys- ja huoltotarpeet.

Varaudu ja varmistu, että koneen ohjelmistoasiat ovat ajan tasalla ja hoidossa!

Ota yhteyttä suoraan Ariin!

Ari Lindberg

Myynti-insinööri

020 771 3313