<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Vahingoittuneet profiilien pinnat ovat nyt historiaa

– suojakalvolla kolmelta puolelta päällystetyt profiilit säilyvät ehjinä

Kalvopäällystysyksikkö RU-FE auttaa suojaamaan profiilien pintaa vaurioilta ja vahingoittuneet pinnat ovat nyt historiaa. Pinnan laatu voidaan tarkistaa ennen suojakalvon levittämistä ja pinta säilyy tässä kunnossa tuotteiden toimitukseen tai asentamiseen asti. Suojakalvoa ei poisteta ennen kuin tuote luovutetaan asiakkaalle.

ETUJA:

  • Laite toimii profiilijärjestelmästä riippumatta. Kaikki profiilit, joissa on kaksi rinnakkaista pintaa, voidaan päällystää kalvolla.
  • Lisävarusteen avulla voidaan suojakalvo asentaa myös kolmanteen pintaan.
  • Kaikki saatavilla olevat kalvot, joiden repäisylujuus on> 1,5 daN / cm ja pyörimisvastus <180 cN / cm, sopivat laitteeseen.
  • Kalvon pituus (max. 500 m telaa kohti) mahdollistaa suurten profiilien käsittelyn ilman kalvorullan vaihtotarvetta.
  • Bufferivaihtoehto mahdollistaa erittäin tehokkaan työskentelyn, koska käyttäjän ei tarvitse liikkua syöttö- ja purkausosan välillä jokaisen profiilin kohdalla.

 

Tutustu tuotteeseen tästä!


Ruchser GmbH

Saksalainen Ruchser GmbH on valmistanut koneita ja laitteita ikkunateollisuudelle yli 40 vuotta. Perheyrityksen vuosikymmenten kokemus yhdistettynä nykyajan tietotaitoon takaavat korkeanlaatuiset tuotteet, jotka täyttävät kaikki alan vaatimukset.

Kysy lisää:

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334