Uutta osaamista Projectan tiimiin

Arto Parkko

Olen 32-vuotias konetekniikan diplomi-insinööri Raisiosta ja lähtöisin Kaakkois-Suomesta Elimäeltä. Olen mielenlaadultani avulias, iloinen, oma-aloitteinen, avoin ja myyntisuuntautunut. Olen ennen Projectaa työskennellyt monenlaisissa tehtävissä, kuten myynnin teknisenä tukena, projektipäällikkönä ja käyttöönottajana hitsausautomaation alalla. Sitä ennen olen myös ollut erinäisissä kunnossapidon tehtävissä metsäteollisuudessa. Työurani alkoi aikanaan keittiökalustevalmistuksesta.

 

Perheeseeni kuuluu vaimo, 3,5- ja 1,5-vuotiaat vauhdikkaat pojat ja koira. Harrastuksiini kuuluu vapaaehtoinen maanpuolustustyö, suunnistus, kuntoilu, metallimusiikin kuuntelu ja moottoriurheilu.

 

Projectalla teen myynnin teknistä tukea, peruskonemyyntiä ja tuen muita osa-alueita, kuten esimerkiksi varaosamyyntiä tarvittaessa. Projecta on hyvin ajanmukainen yritys, siellä on mahtava työporukka ja koen olevani henkisessä kodissani!

 


Petri Leivonen

49-vuotias lahtelainen. Perheeseen kuuluu vaimo, jo aikuiset lapset (3 kpl) sekä kissa. Asustelen Lahden keskustassa ja harrastuksiini kuuluu snookerin pelailu ja musiikki. Lisäksi olen innokas penkkiurheilija – lähestulkoon kaikkiruokainen,
mutta sydäntä lähinnä on jalkapallo ja jääkiekko sekä tietenkin myös snooker.

 

Olen valtaosan työelämästäni viettänyt erilaisten koneiden kanssa – ensin huoltamalla niitä ja myöhemmin mm. suunnittelemalla erilaisia ratkaisuja niin levykomponenttien, kuin lasin ja alumiininkin käsittelyyn.

Olin edeltävät 12 vuotta lahtelaisen Kirena Oy:n (myöhemmin Elfa Kirena Oy) palveluksessa, jossa olimme yhtenä ensimmäisistä kalustealan yrityksistä Suomessa, tuomassa ”Batch size1”- ajattelua levykalusteteollisuuteen. Ajatuksena oli, että pääosa tuotteista, jotka olivat kaikki asiakkaiden mittojen mukaan ja tilauskohtaisesti tehtyjä, syntyisi mahdollisimman vähin ihmiskosketuksin aina levyvarastosta valmiin tuotteen pakkaukseen.

Kumppaniksi valikoitui Homag-ryhmä edustajanaan Projecta Oy. Heillä oli jo tuolloin tarjottavanaan ylivertainen laitekanta kokonaistoimitukseen. Kokonaistoimitus on tämän kaltaisessa projektissa avainasemassa. Kun kaikki laitteet ja ohjelmistot tulevat samalta toimittajalta, vältytään niin päällekkäisten ohjelmien aiheuttamilta ongelmilta, kuin myös keskenään erilaisten järjestelmien välisiltä konflikteilta. Eikä voida vähätellä myöskään kaikkien after-sales palvelujen saamista kätevästi saman katon alta.

 

Avainasioita, jotka silloin olivat tärkeitä ja joiden puolesta aion tulevaisuudessakin puhua.

  • Optimointi – tuotantotilat, raaka-aineet, aika ja henkilöt -> kustannustehokkuus
  • Muuttujien käyttö työstöohjelmissa (parametrointi) -> joustavuus
  • Innovatiivisuus -> ”think outside of the box”
  • Automaatio
  • Ergonomia

Näillä ”teeseillä” uskon hedelmälliseen yhteistyöhön niin nykyisten, kuin uusienkin Projecta-asiakkaiden kanssa.


Teemu Pekkola

Olen 41v mies Turusta. Asustelen tässä ihan Projectan vieressä. Olen kolmen lapsen isä ja parin koiran omistaja.
Lähtöisin olen tuolta Kaakkois-Suomesta, Kouvolasta, mutta viimeiset 20 vuotta on tullut täällä Turun seudulla asuttua. Koulutukseltani olen automaatiotekniikan teknikko.

Aikaisempia työnantajiani on ollut mm. Nokia Oy, ABB Service Oy, Sataservice Food Oy sekä Konecranes Service.  Kaikki työt ovat enemmän tai vähemmän liittyneet korjaus-, huolto-, ja asennustehtäviin. Työstökoneet, hitsauskoneet, trukit, nosturit, kuljettimet, ladontakoneet ja erilaiset robotit ovat tulleet tutuiksi viimeisen 20 vuoden aikana.

 

Harrastuksiini voisi laskea kuntosalin, maastopyöräilyn ja metsästyksen. Olen myös musiikin suurkuluttaja, keikoilla käyn mahdollisimman usein.

 

Pari ensimmäistä kuukautta Projectalla olen viihtynyt erinomaisesti. Ammattitaitoisten ja mukavien kollegojen kanssa on mielekästä työskennellä. Jokainen päivä on erilainen ja välillä pitkäksikin venyvät työpäivät kuluvat kuin siivillä. Tykkään!