<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Tervetuloa vuoden suurimpaan kotimaiseen puualan ammattitapahtumaan PUUKONE 19.-21.9.2018

Vuoden suurin kotimainen alan tapahtuma Puukone, avaa taas syksyllä ovensa puualan ammattilaisille suurempana kuin koskaan ennen. Awutek, Eurotec, Projecta ja Innomac esittelevät omissa tiloissaan uusia koneita, laitteita ja palveluja.

Loistavaa palautetta saanut Puukone puuntyöstötapahtuma järjestetään jo yhdeksännen kerran. Järjestäjinä toimivat neljä puuntyöstöalan isoa yritystä: Awutek Oy, Eurotec Oy, Projecta Oy ja Innomac Oy. Jokainen yritys esittelee omassa toimipaikassaan omia tuoteuutuuksiaan, ja kokonaisuudessaan käytössä on jopa yli 5 000 m2 näyttelyalaa. Näyttelyssä voit nähdä monien valmistajien koneita samalla kertaa. Yritykset sijaitsevat vain alle 20 minuutin matkan päässä toisistaan.

PROJECTAN NÄYTTELYSSÄ ESILLÄ:

  • Homag Centateq P-100 CNC-kone, joka on käytettävyydeltään ns. 360 astetta!
  • 3 erilaista Altendorf tarkistuspyörösahaa, joten vertailu eri mallien välillä on helppoa!
  • Ohjelmistoasiantuntijamme Martti Palm esittelee Imos-suunnitteluohjelmistoa, jolla koet kalustesuunnittelun uuden vuosituhannen!
  • Lisäksi esittelemme WoodWop 7.1:n 5-akselisuusominaisuuksia ja Cutrite-optimointia.
  
YHTEISTYÖKUMPPANIMME TUOVAT LOISTAVAN LISÄYKSEN TARJONTAAN:
  • NovoWood esittelee erilaisia materiaaleja
  • Robotmation puusepänteollisuuteen soveltuvaa robotiikkaa
  • Kyocera edustaa terätekniikkaa
  • Tämän lisäksi Altendorfin Sven Kostross kertoo miten saat 100%:a irti Altendorf sahastasi
  • Tämän lisäksi rahoitusyhteistyökumppanimme tarjoavat rahoitusratkaisuja isompaan ja pienempään investointiin.
VAIN NOPEIMMILLE – VIERAILU PIIKKIO WORKS:IIN
Järjestämme myös yritysvierailun Piikkio Worksiin (”hyttitehdas”) 19.9. & 20.9. Klo 14:00 – 15:30. Ilmoittaudu vierailulle nopeasti, mukaan mahtuu molempina päivinä vain 25 nopeinta. Vierailuun kuuluu lyhyt yritysesittely ja tehdaskierros, jossa on mahdollisuus tutustua mm. tehtaan uusiin tuotantolinjoihin.
Piikkio Works:lla (”Hyttitehdas”) on yli 30 vuoden kokemus modulaaristen hyttien ja kylpyhuoneyksiköiden valmistuksesta. Yritys on toimittanut yli 130 000 moduulia eri käyttötarkoituksiin sekä maalle että merelle. Suunnittelun ja projektityön kokemuksen lisäksi Piikkio Works:in vahvuutena on oma moderni kokoonpanotehdas sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta.
Yrityksen vuotuinen tuotantokapasiteetti on yli 6 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä. Tuotantokapasiteettia voidaan myös joustavasti kasvattaa. Hytit ja kylpyhuoneyksiköt on varusteltu tehtaalla ja toimitetaan asiakkaalle täysin valmiina liittymään vesi-, sähkö- ja muihin järjestelmiin.
Varmista paikkasi, ilmoittaudu teija.ahola@projecta.fi. Muista kertoa kumpana päivänä haluat osallistua!
HALUATKO RALLIAUTON KYYTIIN?
Projectan näyttelyssä vierailijoiden kesken arvotaan 15 onnellista, jotka pääsevät ralliauton kyytiin. Kuljettajana Teemu Asunmaa, joka on kolminkertainen Suomen mestari (SM 1 luokka 2017, SM 2 luokka 2016, SM 2 luokka 2015). Tapahtuma pidetään Koskenpäässä lähellä Jämsää. Ralliauto on esillä Projectan näyttelyssä. Kannattaa siis poiketa Projectalle, ehkä onnetar suosii juuri sinua ja koet ikimuistoisen hetken!
Lähialueen hotelleissa on mahdollisuus majoittautua messujen ajan. Kysy meiltä lisää niin varmistetaan tulosi syksyn kuumimmille messuille.
Puun- ja alumiinintyöstökoneita, hyvää ruokaa ja hilpeä tunnelma. Niistä on Puukone 2018 tehty!
Jari Kurikka

Palvelupäällikkö

020 771 3368

Sebastian Tamminen

Myyntijohtaja

020 771 3303

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334

Jukka Nevavuo

Tuotepäällikkö

020 771 3308

Petri Leivonen

Tuotepäällikkö

020 771 3325

Jouni Häkkänen

Myyntipäällikkö

020 771 3320