Tervetuloa osastoillemme Alihankinta 2019 -messuilla

Suomen teollisuus kokoontuu 24.–26.9.2019 Tampereella järjestettäville Alihankinta-messuille. Kansainvälisillä teollisuuden alihankinnan ammattimessuilla on mukana 1000 näytteilleasettajaa yli 20 eri maasta ja tapahtumassa vierailee 20 000 kävijää noin 30 maasta. Vuodesta 1988 lähtien järjestetty Alihankinta esittelee vuosittain koko Suomen teollisuuden ja sen kärkiyritykset.

Projectalla on Alihankintamessuilla kaksi osastoa. Osastolla D 128 esittelemme laadukkaita italialaisia PNR:n suuttiimia. PNR:llä on erittäin monipuolinen suutinvalikoima. Valikoimasta löytyy viuhka-, avokartio, täyskartio-, sumu-, pistesuihke, säiliönpesu-, palontorjunta- ja ilmahajoitteiset suuttimet sekä pikakiinnikkeet.  Suuttimet soveltuvat usealle teollisuudenalalle kuten prosessi-, kemia-, paperi, sellu-, elintarvike- ja autoteollisuuteen, maatalouteen sekä pesuteknologiaan.

Italialainen PNR on 1968 perustettu perheyritys, joka valmistaa suuttimia Vogherassa Italiassa. Yhtiön tehtaiden tuotantopinta-ala on yli 20.000 m2. PNR palvelee asiakkaitaan globaalisti oman myyntiverkostonsa ja yhteistyökumppaniensa – kuten Projecta – kautta. Pitkä menestyksekäs historia Euroopan suutinmarkkinoilla on ollut mahdollista jatkuvien investointien, tuotekehityksen ja henkilöstön kehittämisen avulla. PNR:n suuttimet ovat korkealaatuisia ja palvelu ammattitaitoista. Täysin varusteltu testilaboratorio, uusinta tekniikkaa olevat tuotantokoneet, ammattitaito ja tuotepatentit tekevät PNR:stä varteenotettavan partnerin vaativimmillekin asiakkaille, joille palvelu, tuotteiden korkea laatu ja toimitusvarmuus ovat tärkeitä asioita.

Lisätietoja…

Projecta on nyt Ingersoll Randin teollisuus- ja tuotantotyökalujen maahantuoja

Osastolla D20 esittelemme Ingersoll Randin työkaluja. Valikoimasta löytyy mm. kokoonpanotyökaluja, metalli-, paineilmatoimiset hiomakoneet, vääntimet, porakoneet, sähkötyökaluja porakoneista ja vääntimistä ohjelmoitaviin kiristimiin. Nämä työkalut kestävät isältä pojalle ja on tarkoitettu kovaan käyttöön.

Lataa esite:
Ingersoll Rand Industrial & Production Tools