<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Puukone 2018

Loistavaa palautetta saanut Puukone -puuntyöstötapahtuma järjestettiin jo yhdeksännen kerran 19.-21.9.2018. Järjestäjinä toimivat neljä puuntyöstöalan isoa yritystä: Projecta Oy, Awutek Oy, Eurotec Oy ja Innomac Oy. Jokainen yritys esitteli omassa toimipaikassaan omia tuoteuutuuksiaan, ja kokonaisuudessaan käytössä oli jopa lähes 10 000 m2 näyttelyalaa.

Projectalla esillä olivat:

  • Homag Centateq P-100 CNC-kone, joka on käytettävyydeltään ns. 360 astetta.
  • 3 erilaista Altendorf tarkistuspyörösahaa
  • Imos-suunnitteluohjelmisto
  • NovoWood esitteli erilaisia materiaaleja
  • Korvenranta 0-sauma reunalistoitusta
  • Robotmation puusepänteollisuuteen soveltuvaa robotiikkaa
  • Kyocera terätekniikka

Lisäksi mukana olivat:

Altendorfilta Sven Kostross, Homagilta Rainer Feuernstäter ja Ralf Schröder, StöriMantelilta Jiri Babinec, Imokselta Jannis Kachel ja Martti Palm (Projecta).

 

Homag Centateq P-100 CNC-kone Altendorfin Sven Kostross ja Projectan Petri Leivonen
Imoksen osastolla sai kokeilla virtuaalisesti miten keittiösuunnitelma toimii. Robotmation esitteli puusepänteollisuuteen sopveltuvaa robotiikkaa.
Novowoodin osastolla sai tutustua erilaisiin materiaaleihin. Korvenrannan osastolla oli esillä erilaisia 0-sauma reunalistoja.
Kyoceran osastolla pääsi tutustumaan erilaisiin teriin. Esillä oli yös ralliauto,, jonka kyytiin 15 onnekasta pääsee tammikuussa.
Tarjoilu oli October fest -henkeen. Contact Projecta and you’ll never work alone.

 

Järjestimme myös kaksi tutustumiskäyntiä Piikkio Workisiin (”Hyttitehdas”), jolla on yli 30 vuoden kokemus modulaaristen hyttien ja kylpyhuoneyksiköiden valmistuksesta. Piikkio Works:illä on uusi moderni kokoonpanotehdas. Yrityksen vuotuinen tuotantokapasiteetti on yli 6 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä. Tuotantotilat olivat vaikuttavat.

Vierailulla Piikkio Worksissä.

 

Kaikkien Projectalla vierailleiden kesken arvottiin 15 onnekasta, jotka pääsevät Teemu Asunmaan kuljettaman ralliauton kyytiin. Tilaisuus järjestetään tammikuussa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Puukone-tapahtuma oli onnistunut. Asiakkailla oli mahdollisuus nähdä alan uusimpia koneita ja laitteita, vertailla niitä keskenään ja saada viimeisintä tietoa uusista tuulista suoraan valmistajilta. Meille Projectalaisille oli erittäin mukavaa ja tärkeää tavata asiakkaitamme. Nähdään myös seuraavilla Puukone-päivillä.

Jari Kurikka

Palvelupäällikkö

020 771 3368

Sebastian Tamminen

Myyntijohtaja

020 771 3303

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334

Jukka Nevavuo

Tuotepäällikkö

020 771 3308

Petri Leivonen

Tuotepäällikkö

020 771 3325

Jouni Häkkänen

Myyntipäällikkö

020 771 3320