<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

ProPak China 2016

ProPak 2016 on Kiinan johtava prosessoinnin ja pakkausteknologian messutapahtuma. Messun tarkoituksena on houkutella prosessi- ja pakkauteknologian ostajia seuraavilta aloilta: ruokateollisuus, virkistysjuomat, lääketiede, farmaseutiikka, kosmetiikka, kotitalous- sekä kuluttajatuotteet ja kemianteollisuus. Projectan Mika Liinanotko oli mukana messuilla.

Tietoa messuista

– 22-vuoden ajan järjestetty tapahtuma, joka järjestetetään Shanghaissa kansainvälisille ja Kiinalaisille yrityksille.

– Yhteensä175494 vierailijaa osallistui vuonna 2016

– Jopa 57 prosenttia vierailijoista saapuu Kiinan ulkopuolelta

Messu on myös kansainvälisten pakkaus-ja prosessiyhdistysten tukema. Yhdistysten edustajia oli mm. Saksasta, Ranskasta, Italiasta, Koreasta, Taiwanista ja Pohjois-Amerikasta. ProPak-China 2016 sijoittuikin Shangain uusimpaan ja isoimpaan näyttelyhalliin Shanghai New International Expo Centre.

Projecta solmi merkittäviä yhteistyösopimuksia messuilla

Projecta solmi myös yhteistyösopimuksen pakkaustuotantokoneita valmistavan Kiinalaisyritys YoungSun:in kanssa. YoungSun tunnetaan laadukkaista pakkausratkaisuistaan ympäri maailmaa.

Esimerkkeinä YoungSun:n pakkauskoneita käyttävistä yrityksistä voidaan nostaa Yhdysvaltalainen tietokonejätti Dell sekä Kiinan suurin henkilökohtaisten tietokoneiden valmistaja Lenovo.


Kuvassa Youngsun Ltd. toimitusjohtaja Luo Bangyi kättelee yhteistyön sinetiksi, lisäksi kättelyt Myyntipäällikkö Ms. Shiny:n kanssa, joka allekirjoitti sopimuksen kanssamme. 

Youngsun:n messuosasto, joka oli yksi messujen suurimmista

Tiedotamme syvemmin yhteistyöstä seuraavassa uutisblogimme jutussa.

Kysy lisää pakkausautomaatio ratkaisuistamme!