Projecta Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista

Projecta Oy on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work -tutkimuksessa. Projecta asetti 3 vuotta sitten tavoitteekseen tulla toimialansa parhaaksi työpaikaksi. Henkilöstöön ja työympäristöön panostaminen on tuottanut nyt tulosta ja yritys nousi tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomen 50 parhaan työpaikan joukkoon.

 

Vuonna 2018 tutkimukseen osallistui Suomessa yhteensä 156 organisaatiota, joissa työskentelee yhteensä noin 50 000 työntekijää. Sijoitus tutkimuksessa määräytyy henkilöstökyselyn sekä Great Place to Work Instituten asiantuntijoiden arvion perusteella. Tutkimukseen osallistuneet yritykset jaettiin kolmeen luokkaan työntekijämäärän perusteella. Projecta oli mukana tutkimuksessa toista kertaa ja sijoittui nyt ensimmäistä kertaa Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon pienten organisaatioiden sarjassa (15-49 työntekijää).

 

”Olen todella ylpeä tästä tuloksesta. Panostamalla työyhteisön kehittämiseen varmistamme samalla, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tarjoamalla asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua edesautamme myös asiakkaidemme menestystä ja suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä. Yrityskulttuurimme perustuu hyvään johtamiseen, matalaan hierarkiaan sekä asiantuntijuuden arvostamiseen. Annamme työntekijöille vastuuta ja vapautta, tulokset ratkaisevat käytetyn ajan sijaan. Haluamme olla houkutteleva työpaikka, jossa henkilöstön osaaminen ja kehittyminen ovat yhä vahvempi voimavara liiketoimintamme kehittämisessä”, sanoo Projectan toimitusjohtaja Markus Tasala.

 

Työviihtyvyyden lisäksi yritys on panostanut viimevuodet voimakkaasti liiketoimintansa uudistamiseen ja sähköisiin palveluihin. ”Meille on tärkeää seurata kansainvälistä kehitystä ja kehittää tuote- ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti. Tavoitteemme on varmistaa asiakkaidemme kilpailukyky toimittamalla ratkaisuja, jotka edustavat teknologisen kehityksen kärkeä”, sanoo Markus Tasala.

 

Tutkimus pohjautuu Great Place to
Workin hyvän työpaikan määritelmään:
”Hyvä työpaikka on sellainen, jossa 
työntekijät luottavat organisaationsa
johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät 
ja nauttivat työkavereidensa kanssa 
työskentelystä.”

Lue lisää Iltalehdestä