Projecta lähti mukaan Great Place to Work -projektiin

Projectalla on aloitettu koko henkilöstön voimin Great Place to Work -projekti.

Projektin tavoitteena on kehittää Projectaa työpaikkana tutkimalla yrityksen toiminta- ja johtamistapoja sekä henkilöstön hyvinvointia. Tulosten myötä tunnistetaan kehitettäviä kohteita sekä löydetään konkreettisia keinoja niiden parantamiseen.

Projecta on asettanut selkeäksi tavoitteekseen olla kolmen vuoden kuluessa ei enempää eikä vähempää kuin alansa paras työpaikka.
Tuloksia verrataan saman kokoluokan ja samoilla toimialoilla toimivien yritysten tuloksiin ja samalla osallistutaan kilpailuun.

Projekti starttasi laajalla henkilöstökyselyllä ja seuraava askel on yrityksen johdon kulttuuriauditointi yrityksen johtamis- ja toimintakulttuurista.
Toiminnassa tarkastellaan esimerkiksi rekrytointiprosessia, henkilöstön huomioimista/innostamista/palkitsemista ja tiedotusta.

Näistä perusteella Great Place to Work -organisaatio laatii yhteenvedon, vertailun muihin yrityksiin ja keskeiset johtopäätökset sekä tärkeimmät kehityskohteet. Näitä kohteita alamme sitten koko henkilöstön voimin viemään eteenpäin. Kaiken takana on ajatus, että hyvä työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät, tuottaa parempaa asiakkaillemme parempaa palvelua ja tyytyväisempiä asiakkaita. Hyvät toimintatavat ja sitoutununeet ihmiset heijastuvat välittömästi myös asiakkaalle; yhteistyö on mutkatonta, nopeaa, henkilökohtaista ja asiantuntevaa.

Tutkimus toistetaan vuosittain ainakin kolmen vuoden ajan, nähdään, miten kehitystyö on asioihin vaikuttanut.
Tarkoituksena on saavuttaa ainutlaatuinen työilmapiiri joka näkyy ja kuuluu asiakkaalle asti.

Projecta ON hyvä työpaikka, pian PARAS!