<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Projecta esillä pakkaamisen ja materiaalinkäsittelyn ammattilaistapahtumassa Helsingissä 20.-22.9.

PacTec 2016

PacTec on pakkausalan vuoden merkittävin tapahtuma Itämeren alueella. Alan ammattimessut järjestetään tänä vuonna jo 14. kerran. PacTecin kävijät ovat pakkaamisen ja materiaalinkäsittelyn suunnittelusta, tuotannosta, hankinnoista, käytöstä, kierrätyksestä ja myynnistä vastaavia päättäjiä, käyttäjiä, suunnittelijoita ja viranomaisia.

Projecta Oy osallistuu messuille nyt ensimmäistä kertaa. Tulemme esittelemään messuilla räätälöidyn erikoispakkaamisen täyden palvelun tarjontamme sekä pakkaamisen automaatioratkaisujen asiakashyödyt.

Projecta mukana messuilla Homag Automation:in VKS-sarjan pakkaustuotanto ratkaisuilla

Osastollamme on esillä yksilölliseen kartonkipakkaamiseen liittyen Homag Automation:in VKS-sarjan pakkaustuotantokone sisältäen kartongin leikkauksen, urituksen ja lävistyksen. Ratkaisu hyödyntää raaka-aineena lavalle pakattua katkeamatonta laskoskartonkia, jolloin pakkausten muoto voidaan optimoida eikä ylimääräistä pahvijätettä pääse syntymään.

Tuote pakataan juuri oikean kokoiseen pakkaukseen ilman, että pahvilaatikkovarastoon on sitoutunut yhtään euroa. Pakkaamisessa sarjakoko voi kannattavasti alkaa jo yhdestä kappaleesta. Säästöjä ja hyötyjä syntyy vapautuneen pääoman lisäksi pakkausmateriaalien käytön vähenemisenä, pakkausprosessin nopeutumisella ja tuotavuuden tehostumisella.

Homag Automation:in VKS 250 pakkaustuotantokone

Yksilöllisen kartonkipakkaamisen hyödyt

Vaatimukset pakkaukselle ovat nykyään korkeat. Pakkausten tulee kestää kuljetus, varastointi ja pakkausten tulee lisäksi suojata tuotetta vaurioilta. Jos pakkaustilaukset hoidetaan yksittäin johtaa se usein heikkoon ja kalliiseen kompromissiratkaisuun.

Yksilöllisen kartonkipakkaamisen kautta vältetään edeltävät ongelmat:

– Automaatiolla avulla muodostetaan yksityiskohtaisia paloja, myös erikoisen muotoisiin tuotteisiin. Laite pystyy mittatilaustyöhön.
– Koneen kontrollointi on helppoa, tuotteiden valmistaminen alkaa vain nappia painamalla
– Räätälöity pakkaus tarjoaa parhaan suojan ja minimoi kuljetusvauriot
– Visuaalisuudella on väliä; pakkaus on ensimmäinen asia, jonka asiakas näkee

Projectan kokonaisvaltaiset ratkaisut mahdollistavat täysin joustavan pahvipakkaamisen. Messut ovat erinomainen paikka tutustua tarjoamiimme tuotteisiin ja ratkaisuihin sekä tavata uusia ja nykyisiä asiakkaita sekä luoda kontakteja sidosryhmiin.

Tervetuloa osastollemme 6N49 !

LUE lisää pakkausautomaatio ratkaisuistamme!

 

Nähdään messuilla!