<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Pakkausautomaation tuotelehti on julkaistu!

Pakkausautomaation tuotelehteen on koottu Projecta Oy:n pakkausliiketoiminnan kone-, laite- ja linjaratkaisut!

Projecta Oy on alansa johtava teknisen kaupan perheyritys, joka toimittaa Suomen ja Baltian maiden teollisuudelle laajasti tuote- ja palveluratkaisuja yksittäisistä komponenteista kokonaisiin tuotantolinjoihin ja kunnossapitopalveluihin. Sloganimme Tuottavuuden Toteuttaja kiteyttää halumme auttaa asiakkaitamme löytämään heidän tarpeitaan vastaavat ratkaisut, joissa yhdistyy uusin teknologia, innovatiivisuus ja luotettavuus. Pakkausautomaation ratkaisumme mahdollistavat tehokkuuden ja tuottavuuden huomattavan kasvattamisen erityisesti silloin, kun pakattavien tuotteiden mitat ja sarjakoot vaihtelevat.

Pakkausautomaation tuotelehteen on koottu Projecta Oy:n pakkausliiketoiminnan kone-,laite- ja linjaratkaisut. Tarjontamme pakkaavalle, kuljettavalle ja varastoivalle teollisuudelle sisältää pakkauslogistiikan ratkaisut, jotka mahdollistavat joustavan pahvipakkaamisen, pakattavien tuotteiden mittojen skannauksen, sulkemisen, lavauksen, käärinnän, vanteutus sekä materiaalien käsittelyn ja kierrätyksen automaatioratkaisuja.

 

Lataa lehti tästä!